CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Pixels

Produktionsland:
USA, Kina, Canada

Produktionsår:
2015

Manuskript:
Tim Herlihy, Timothy Dowling

Producere:
Michael Barnathan
Chris Columbus
Adam Sandler

Fotograf:
Peck Prior

Klipper:
Amir Mokri

Komponist:
Henry Jackman

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Universal/Sony Pictures

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 3 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
06-01-14:
Drengerøve 2
24-02-11:
Mød min måske kone
24-02-10:
Funny People
27-02-09:
Bedtime Stories
06-02-08:
Jeg erklærer jer nu Chuck og Larry
06-02-07:
Click
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
Auro-3D

Ekstra materiale:
8 featuretter, musikvideo, billedgalleri, trailers
Pixels

Anmeldt af:Morten M√łller Bertelsen
Genre:Acction, Komedie
Varighed:106 minutter
Instruktør:Chris Columbus
 
Anmeldelsesdato:08-01-2016
Medvirkende:Som:
Adam SandlerBrenner
Kevin JamesCooper
Michelle MonaghanViolet
Peter DinklageEddie
Josh GadLudlow
Brian CoxAdmiral Porter
Se komplet creditliste her

Klichébombardement overskygger alieninvasion
 
Man skal efterh√•nden grave de st√łvede historieb√łger frem for at finde Adam Sandlers seneste gode film. I over et √•rti har den forvoksede drenger√łv form√•et at v√¶re s√• driftsikker i at spytte makv√¶rker ud, at man undrer sig over, at der ikke gemmer sig bare et par gode film blandt de mange fejlskud. Intet tyder dog p√•, at den nu midaldrende komiker har l√¶rt af sine utallige fejl. Med Pixels har Sandler hvert fald endnu engang inviteret vennen Kevin James med til, hvad der p√• papiret ligner en omgang pubert√¶r underholdning.


Copyright:
UIP
Plottet er nemlig s√• vanvittigt, at det knap nok er til at fatte. For en ting er, at jorden bliver invaderet af aliens i form af arkadespil fra 80‚Äôerne. Invasioner fra rummet er trods alt til at forholde sig til. Men at Kevin James p√• nogen m√•de skulle v√¶re at finde trov√¶rdig i rollen som USA‚Äôs pr√¶sident, tror jeg ikke, at nogen ‚Äď selv i disse Donald Trump-tider ‚Äď kan mene!
Sp√łg til side. At Kevin James m√•ske ikke ligefrem besidder autoritet nok til at spille verdens m√¶gtigste mand er en bagatel. For invasionen af jorden til trods er Pixels let underholdning, der kun har til form√•l at underholde i de knap to timer, den varer. Det lykkes da ogs√• til dels. Jeg skal da i hvert fald gerne indr√łmme, at mit indre barn til en vis grad blev bare en smule tilfredsstillet af at se Adam Sandler og Kevin James forsvare jorden ved at spille gigantudgaver af Pac-Man og Donkey Kong.

Havde filmen udeladt klich√©er som for eksempel en doven og forudsigelig k√¶rlighedshistorie og et m√łgirriterende sidekick i form af arkadespilfiguren Q*Bert, der fejler f√¶lt med at fremst√• nuttet, kunne Pixels m√•ske endda ligefrem kunne have v√¶ret anbefalelsesv√¶rdig. Men selvom actionsekvenserne fungerede fortrinligt, er det sv√¶rt at ignorere de mange irritationsmomenter undervejs. Q*Bert, der tisser p√• gulvet, og en forvokset n√łrd, som forelsker sig i en storbarmet computerspilsfigur, er bare to eksempler p√• scener, som aldrig burde have v√¶ret inkluderet i filmen.


Copyright:
UIP
Selvom Pixels er ikke en god film, s√• skal jeg √¶rligt indr√łmme, at jeg frygtede v√¶rre. Jo, der er rigeligt med irritationsmomenter, og is√¶r sidekicket Q*Bert form√•r at frustrere p√• en m√•de, som jeg ellers kun troede, Jar Jar Binks var i stand til. Men i betragtningen af, hvor mange forf√¶rdelige film, Adam Sandler har lavet, h√łrer denne forholdsvis tilforladelige drenger√łvsfilm faktisk til i den bedre ende af skalaen. Men det siger ogs√• mere om Sandlers generelle niveau end om Pixels.
 
DVD-vurdering
De fleste af de korte featuretter handler om filmens forskellige spil-sekvenser og hvordan de blev lavet. S√• selvom ekstramaterialet ikke lige frem er dybdeg√•ende ‚Äď eller specielt varieret ‚Äď f√•r man et udm√¶rket indtryk af hvordan l√łjerne er blevet sat sammen.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (2 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Exalted orbs
17-1-2018 03:53
it is very helpful for me personally searching for this site!
Exalted orbs http://socialenginepro.com/demo_i_love_metro/blogs/9377/26263/path-of-exile-how-to-make-curre

buy Path of Exile orbs
9-1-2018 17:25
Leave me alone !
buy Path of Exile orbs http://salamlink.com/blogs/220/4561/path-of-exile-3-1-0d-patch-notes


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Hjertelandet20/9
BlacKkKlansman20/9
Bare Juliet20/9
The Predator13/9
The Seagull13/9
Mod solnedgangen13/9
In the Aisles6/9
Den dag på stranden6/9
The Raft5/9
Ordets magt30/8
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
A Quiet Place24/8
Ready Player One17/8
Pacific Rim Uprising13/8
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Han blev tilbage i 1941 den første i historien, der modtog 4 Oscar-nomineringer for den samme film. Hvad hed filmen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google