CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Brothers Grimsby

Produktionsland:
UK, Australien

Produktionsår:
2016

Manuskript:
Peter Baynham, Sacha Baron Cohen, Phil Johnston

Producere:
Sacha Baron Cohen
Peter Baynham
Anthony Hines
Nira Park
Todd Schulman

Fotograf:
Oliver Wood

Klipper:
Jonathan Amos
Evan Henke
James Thomas

Komponist:
David Buckley
Erran Baron Cohen

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
UIP

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 2 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
26-11-13:
Now You See Me
09-08-13:
Les Misérables
30-07-12:
Hugo
10-07-09:
Br√ľno
23-07-08:
Sweeney Todd
28-03-07:
Borat
17-05-06:
Transporter 2
03-06-03:
The Transporter
02-04-03:
Ali G Indahouse
 


The Brothers Grimsby

Anmeldt af:Nadia Parbo
Genre:Action, Komedie
Varighed:83 minutter
Instruktør:Louis Leterrier
 
Premieredato:10-03-2016
Medvirkende:Som:
Sacha Baron CohenNobby
Mark StrongSebastian
Rebel WilsonLindsey
Isla FisherJodie Figgis
Penélope CruzRhonda George
Gabourey SidibeBanu the Cleaner

Kuren mod frelste holdninger
 
Vi lever i en besv√¶rlig tid, hvor vi ikke m√• v√¶re kontroversielle og g√łre andre mennesker forn√¶rmede. Folk bliver gjort til skamme, hvis de opf√łrer sig forkert i andre menneskers √łjne, folk bliver opr√łrt p√• andres vegne og man skal generelt t√¶nke sig om et par gange, inden der kommer en sm√•provokerende og/eller kontroversiel bem√¶rkning ud af munden. Det er sv√¶re tider at leve i for dem, der ikke altid t√¶nker i politisk korrekte baner, men det er ogs√• en sm√•kedelig tid for provokerende komedie. Pludselig skal alle t√¶nke sig overordentligt om, hvis ikke deres karriere skal s√¶nke i grus.


Copyright:
UIP
Det er den vigtigste grund til, at vi har brug for komikere som Sacha Baron Cohen og hans nyeste film Grimsby. Det har aldrig været så vigtigt at være provokerende og hvis der er en mand, der er klar til at stå i front for den sag, er det Cohen og Louis Leterrier. Vil man have stueren humor, er det ikke i deres univers, man skal begive sig hen.

Vi er i en s√łlle part af England, der ‚Äď i undertegnedes erfaring, der boede i landet i tre √•r ‚Äď dominerer st√łrstedelen af landet. Her hersker fodbold, √łl, n√¶vekampe og n√¶sten uforst√•elig dialekt. Det er arbejderklassen, der styrer her og i front st√•r den sm√•dumme, men f√łlsomme Nobby, der elsker sin familie n√¶sten liges√• meget som hans elsker fodbold og hvis st√łrste √łnske er at blive genforenet med sin bror, Sebastian. Hvad han ikke ved, er, at Sebastian er blevet spion for staten og inden l√¶nge er Nobby det ogs√•, for n√•r han f√łrste har fundet sin bror, lader han ham ikke ude af syne!


Copyright:
UIP
Halvdelen af vittighederne i Grimsby virker som de skal, men ofte er det sv√¶rt at vide, om man griner p√• grund af humoren eller fordi, det er s√• forkert, at det faktisk bliver sjovt. Chokeffekt har en tendens til at tvinge det paffe grin frem. Men det er faktisk heller ikke s√• vigtigt, for Cohen og Leterrier er ikke liges√• interesserede i at give os den indre latter, som de er i at chokere os. D√łdelige sygdomme, b√łrn, dyres√¶d, incest og Harry Potter. Intet er for dyrebart til at blive latterliggjort.

Der er nok nogle personer, der vil finde Grimsby væmmelig ud over alle grænser og man kan ikke engang sige, at filmen heller ikke er lavet til dem. For det er den på mange måder. Grimsby vil hellere end gerne provokere. Nogle gange vil den det desværre så meget, at den faktisk glemmer at være sjov og at den også skal fortælle en gribende historie. Lad os håbe, det kommer næste gang.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Ocean's 821/6
Violinisten21/6
Love, Simon21/6
I Syrien21/6
Vi ses deroppe14/6
Stor som en sol14/6
Den skyldige14/6
Sommeren 19937/6
Junglebanden7/6
Jurassic World: Fallen Kingdom7/6
Flere bio-anmeldelser
 
De originale21/6
The Greatest Showman18/5
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Justice League26/3
The Square23/3
Thor: Ragnarok12/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad er titlen på den første danske spillefilm i farver?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google