CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Peanuts Movie

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2015

Manuskript:
Bryan Schulz, Craig Schulz, Cornelius Uliano

Producere:
Paul Feig
Bryan Schulz
Craig Schulz
Michael J. Travers
Cornelius Uliano

Fotograf:
Renato Falcão

Klipper:
Randy Trager

Komponist:
Christophe Beck

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
Fox/Paramount

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
29-08-14:
Rio 2
28-06-12:
Ice Age 4 - På gyngende grund
12-09-11:
Rio
02-12-09:
Ice Age 3
19-10-06:
Ice Age 2
29-10-02:
Ice Age
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.85:1

Lyd:
Dansk: DTS 5.1, Engelsk: DTS-HD-MA 7.1

Ekstra materiale:
Featuretter, musikvideo, billedgalleri, trailers
Filmen om radiserne - med Nuser og Søren Brun

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Animation, Adventure
Varighed:88 minutter
Instruktør:Steve Martino
 
Anmeldelsesdato:09-05-2016
Medvirkende:Som:

Varmt og hyggeligt gensyn
 
Selv om vi ikke har samme nære forhold til Charles M. Schulz’ ikoniske tegneserie – om den evigt uheldige Søren Brun, hans gæve hund Nuser og hele nabolagets farverige unger – Radiserne, er den velkendt og elsket nok herhjemme til at der er grund til at begejstres over første forsøg med en ny spillefilm efter 35 år! Schulz selv døde i 2000, men hans søn og barnebarn har overtaget pennen og sammen med folkene bag Ice Age-filmene har de skabt en ganske vellykket animationsfilm, som både har rette ånd og streg som serien, Schulz startede helt tilbage i 1950.


Copyright:
Fox Film
Fuldstændig lige som med The Simpsons befinder vi os i samme uendelige univers med en flok herlige personligheder, der aldrig bliver ældre eller særlig meget klogere. Hvis man allerede kender til Søren Brun, Nuser, Woodstock og resten af Radiserne vil det være nemt blot at sætte sig tilbage og nyde filmen. Kender man derimod ikke så meget til figurerne på forhånd, så fortvivl ikke. Den forklarer hvad den skal – tilmed i børnehøjde – elegant og ubesværet i løbet af de første scener, og med Schulz’ klassiske flair for samfunds- og popkultur-detaljer og -referencer. De voksne vil altså også more sig undervejs.

Plottet er også lige til at gå til. Vi følger Søren Brun i cirka et halvt skoleår og ser hvordan han kontant prøver at imponere den nye pige i klassen, selvfølgelig uden meget held, alt imens hans trofaste hund Nuser – med nyerhvervet skrivemaskine – kæmper mod sin fantasis nemesis Den Røde Baron. Med en livlig rytme (og naturligvis med underlæggende blød jazzmusik) svinger vi fra baseball over dansekonkurrencer til vild action i luften. Det hele med glimt i øjet og uden alt for meget uhygge, så hele publikumsspektret – fra børnehaven-alderen til alderdomsklientellet – kan hygge sig.


Copyright:
Fox Film
Radiserne er nemlig stadig universel underholdning om livets små og store udfordringer. Serien har altid været fremme i skoene, når det gjaldt tendenser og iagttagelser fra hverdagen i vores moderne samfund, men selvom 3D-filmen ikke byder på banebrydende animation eller en synderlig symbolsk 2015-fortælling, føles den frisk og stadig vedkommende. Slutningen afviger lidt fra universet, men ellers er Filmen om Radiserne en energisk og charmerende fortsættelse af fortællingerne om Søren Brun & Co.
 
DVD-vurdering
Det hører sig næsten til at vedlægge et par tegn-selv-indslag på en animeret films dvd/bd-udgivelse, og sandelig om man ikke finder tre forskellige muligheder i bonussektionen: Man kan både øve sig på Nuser, Woodstock og Søren Brun, om end i lidt begrænset form.
Ekstramaterialet er ellers rimelig børnevenligt. Points for det! Der er flere korte featuretter, der er meget lidt tekniske. Faktisk virker de mere som ekstra scener end making of-fremlæggelser.
Der er dog en tre-delt featurette for de lidt ældre, "You Never Grow Up Charlie Brown", der vil vide lidt mere om filmens tilblivelse, men ellers er det ganske let og overskueligt at klikke sig igennem de 14 menupunkter i ekstramaterialet.

Ekstra materiale:
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
The Predator13/9
The Seagull13/9
Mod solnedgangen13/9
In the Aisles6/9
Den dag på stranden6/9
The Raft5/9
Ordets magt30/8
Mile 2230/8
De Utrolige 230/8
Lykke-Per30/8
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
A Quiet Place24/8
Ready Player One17/8
Pacific Rim Uprising13/8
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
I hvilket år fik Borte med Blæsten Oscaren for bedste film?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google