CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Now You See Me 2

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2016

Manuskript:
Ed Solomon, Pete Chiarelli

Producere:
Bobby Cohen
Alex Kurtzman
Roberto Orci

Fotograf:
Peter Deming

Klipper:
Stan Salfas

Komponist:
Brian Tyler

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
23-09-15:
Avengers: Age of Ultron
17-12-14:
Bad Neighbors
09-12-14:
Forelsket i New York
26-11-13:
Now You See Me
12-08-13:
G.I. Joe: Gengældelsen
14-06-12:
21 Jump Street
26-07-11:
Justin Bieber Never Say Never
05-08-10:
Step Up 3-D
03-11-08:
Step Up 2: The Streets
 


Now You See Me 2

Anmeldt af:Christian Rising Matthiasen
Genre:Action, Komedie
Varighed:128 minutter
Instruktør:Jon M. Chu
 
Premieredato:16-06-2016
Medvirkende:Som:
Jesse EisenbergJ. Daniel Atlas
Mark RuffaloDylan Rhodes
Woody HarrelsonMerritt McKinney
Dave FrancoJack Wilder
Daniel RadcliffeWalter Mabry
Lizzy CaplanLula
Se komplet creditliste her

Tryllerier uden wauw-effekt
 
Now You See Me var en udem√¶rket omgang over-the-top action-sjov, der p√• trods af blandet kritik, alligevel form√•ede at finde et st√łrre publikum. Derfor er det ikke overraskende, at man her 3 √•r efter fors√łger at gentage succesen med efterf√łlgeren Now You See Me 2. Her dukker "The Four Horsemen" op igen, efter at have levet i skjul siden deres sidste storsl√•ede trylleri-kup. Deres plan er at afsl√łre en h√łjteknologisk virksomheds diabolske planer om at spionere p√• alle sine bruger. Deres planer giver dog bagslag, og pludselig befinder de sig i et endnu st√łrre spil, hvor de selv er ofre for en andens illusionistiske leg.


Copyright:
Nordisk Film
Rytterne har f√•et en udskiftning i det at Lizzy Caplan, fra bl.a. Cloverfield og tv-serien Masters of Sex, har taget over for Isla Fisher. Det er en k√¶rkommen forandring, og Caplan fungerer godt, som den lettere gakkede feminine modpart til det resterende ensemble. I de √łvrige roller g√•r b√•de Jesse Eisenberg (The Social Network), Woody Harrelson (Zombieland) og Dave Franco (21 Jump Street) igen, som de resterende tre ryttere, ligesom at b√•de Mark Ruffalo (The Avengers) og Morgan Freeman (Seven) ogs√• har genfundet deres roller. Castet fejler alts√• ingenting, og hvis man holdte af de fire tryllekunstnere og deres humoristiske kemi i den f√łrste film, vil man uden tvivl ogs√• g√łre det her.

Dertil er Daniel Radcliffes (Harry Potter-filmene) skurkerolle, som den videnskabelige modpart til de fire ryttere, en genial id√©, omend at det ikke bliver udnyttet s√• meget, som man kunne have h√•bet p√•. Instrukt√łren Jon M. Chu har tidligere st√•et bag de to Justin Bieber-film og de to f√łrste efterf√łlgere til Step Up. Selvom de f√¶rreste vil se dette som et kvalitetsstempel, har det alligevel givet ham en r√¶kke tekniske kompetencer, som vi ser udnyttet p√• fremragende vis i Now You See Me 2. Det er ikke banebrydende nyt√¶nkning, men det fungerer ud fra et action perspektiv. Filmfotografen Peter Deming (The Cabin in the Woods, Mulholland Drive) skal ogs√• have ros med p√• vejen, for de smukke billeder der flere gange pryder sk√¶rmen.


Copyright:
Nordisk Film
Alligevel er det som om, at der mangler lidt at den grandiose og spektakul√¶re magi, som gjorde forg√¶ngeren s√• underholdende til at starte med. De enorme Las Vegas-sceneshows er erstattet med hvad der bedst kan betegnes som undercover-tryllerier, hvor der i bedste James Bond-stil bl.a. skal stj√¶les en mikrochip fra et topsikret facilitet ‚Äď det har desv√¶rre bare ikke den samme underholdende wauw-effekt. Helt forladt for sceneshows, er Now You See Me 2 dog ikke, og en af de bedste sekvenser er uden tvivl ogs√•, da rytterne tidligt i filmen skal udf√łre deres kup ved at kombinere deres forskellige evner.
Der mangler bare wauw-effekt i resten af filmen, og selv den udspekulerede slutning, der skal binde det hele sammen, virker lidt flad og kedelig i forhold til, hvad man så i forgængeren. Tilbage er en film, som hverken er særlig god eller dårlig. Den befinder sig et sted midt imellem, hvor man ikke overvejer at forlade biografen i vrede, men alligevel ikke kan lade være med kigge på uret undervejs.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
The Predator13/9
The Seagull13/9
Mod solnedgangen13/9
In the Aisles6/9
Den dag på stranden6/9
The Raft5/9
Ordets magt30/8
Mile 2230/8
De Utrolige 230/8
Lykke-Per30/8
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
A Quiet Place24/8
Ready Player One17/8
Pacific Rim Uprising13/8
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem instruerede trilogien Rød, Hvid og Blå?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google