CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Brothers Grimsby

Produktionsland:
UK, Australien

Produktionsår:
2016

Manuskript:
Peter Baynham, Sacha Baron Cohen, Phil Johnston

Producere:
Sacha Baron Cohen
Peter Baynham
Anthony Hines
Nira Park
Todd Schulman

Fotograf:
Oliver Wood

Klipper:
Jonathan Amos
Evan Henke
James Thomas

Komponist:
David Buckley
Erran Baron Cohen

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
Universal/Sony Pictures

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 2 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
26-11-13:
Now You See Me
09-08-13:
Les Misérables
30-07-12:
Hugo
10-07-09:
Brüno
23-07-08:
Sweeney Todd
28-03-07:
Borat
17-05-06:
Transporter 2
03-06-03:
The Transporter
02-04-03:
Ali G Indahouse
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.39:1

Lyd:
DTS-HD 5.1

Ekstra materiale:
2 featuretter, fraklip, line-o-rama, 3 slettede scener, 3 udvidede scener, trailer
The Brothers Grimsby

Anmeldt af:Nadia Parbo
Genre:Action, Komedie
Varighed:83 minutter
Instruktør:Louis Leterrier
 
Anmeldelsesdato:19-08-2016
Medvirkende:Som:
Sacha Baron CohenNobby
Mark StrongSebastian
Rebel WilsonLindsey
Isla FisherJodie Figgis
Penélope CruzRhonda George
Gabourey SidibeBanu the Cleaner

Kuren mod frelste holdninger
 
Vi lever i en besværlig tid, hvor vi ikke må være kontroversielle og gøre andre mennesker fornærmede. Folk bliver gjort til skamme, hvis de opfører sig forkert i andre menneskers øjne, folk bliver oprørt på andres vegne og man skal generelt tænke sig om et par gange, inden der kommer en småprovokerende og/eller kontroversiel bemærkning ud af munden. Det er svære tider at leve i for dem, der ikke altid tænker i politisk korrekte baner, men det er også en småkedelig tid for provokerende komedie. Pludselig skal alle tænke sig overordentligt om, hvis ikke deres karriere skal sænke i grus.


Copyright:
UIP
Det er den vigtigste grund til, at vi har brug for komikere som Sacha Baron Cohen og hans nyeste film Grimsby. Det har aldrig været så vigtigt at være provokerende og hvis der er en mand, der er klar til at stå i front for den sag, er det Cohen og Louis Leterrier. Vil man have stueren humor, er det ikke i deres univers, man skal begive sig hen.

Vi er i en sølle part af England, der – i undertegnedes erfaring, der boede i landet i tre år – dominerer størstedelen af landet. Her hersker fodbold, øl, nævekampe og næsten uforståelig dialekt. Det er arbejderklassen, der styrer her og i front står den smådumme, men følsomme Nobby, der elsker sin familie næsten ligeså meget som hans elsker fodbold og hvis største ønske er at blive genforenet med sin bror, Sebastian. Hvad han ikke ved, er, at Sebastian er blevet spion for staten og inden længe er Nobby det også, for når han første har fundet sin bror, lader han ham ikke ude af syne!


Copyright:
UIP
Halvdelen af vittighederne i Grimsby virker som de skal, men ofte er det svært at vide, om man griner på grund af humoren eller fordi, det er så forkert, at det faktisk bliver sjovt. Chokeffekt har en tendens til at tvinge det paffe grin frem. Men det er faktisk heller ikke så vigtigt, for Cohen og Leterrier er ikke ligeså interesserede i at give os den indre latter, som de er i at chokere os. Dødelige sygdomme, børn, dyresæd, incest og Harry Potter. Intet er for dyrebart til at blive latterliggjort.

Der er nok nogle personer, der vil finde Grimsby væmmelig ud over alle grænser og man kan ikke engang sige, at filmen heller ikke er lavet til dem. For det er den på mange måder. Grimsby vil hellere end gerne provokere. Nogle gange vil den det desværre så meget, at den faktisk glemmer at være sjov og at den også skal fortælle en gribende historie. Lad os håbe, det kommer næste gang.
 
DVD-vurdering
Naturligvis hører ekstramaterialet til The Brothers Grimsby til i den fjollede ende. Der er hovedsageligt diverse fraklip, men to korte bag kameraet-indslag er også at finde på blu-ray’en. Det ene er klassisk 10 minutters making of, mens det andet fokuserer på arbejdet med at skabe elefant-scenen.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Ocean's 821/6
Violinisten21/6
Love, Simon21/6
I Syrien21/6
Vi ses deroppe14/6
Stor som en sol14/6
Den skyldige14/6
Sommeren 19937/6
Junglebanden7/6
Jurassic World: Fallen Kingdom7/6
Flere bio-anmeldelser
 
De originale21/6
The Greatest Showman18/5
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Justice League26/3
The Square23/3
Thor: Ragnarok12/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem spiller hovedrollen i Viscontis Døden i Venedig?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google