CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Valley of Love

Produktionsland:
Frankrig, Belgien

Produktionsår:
2015

Manuskript:
Guillaume Nicloux

Producere:
Cyril Colbeau-Justin
Jean-Baptiste Dupont
Sylvie Pialat
Beno√ģt Quainon

Fotograf:
Christophe Offenstein

Klipper:
Guy Lecorne

Komponist:


Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
Another World

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
18-08-17:
Elle
16-03-17:
Elle
17-11-16:
Dagen i morgen
03-12-15:
Louder Than Bombs
21-06-12:
Captive
26-10-11:
Potiche
20-09-11:
Mine eftermiddage med Margueritte
16-05-07:
Paris, jeg elsker dig
12-09-06:
Mellem fjender
18-07-06:
Ulvetider
11-08-03:
8 kvinder
25-11-02:
Pianisten
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
6 trailers, billedgalleri
Valley of Love

Anmeldt af:Charlotte Sarah Stuhr
Genre:Drama
Varighed:89 minutter
Instruktør:Guillaume Nicloux
 
Anmeldelsesdato:29-08-2016
Medvirkende:Som:
Isabelle HuppertIsabelle
Gérard DepardieuGérard

Rejsen efter en betingelsesl√łs k√¶rlighed
 
Med to af fransk films st√łrste talenter i hovedrollerne viser instrukt√łren Guillaume Nicloux, hvordan den intense historie om to for√¶ldres rejse efter deres afd√łde s√łn, som de aldrig n√•ede at tage afsked med, kan fort√¶lles p√• en m√•de, der ikke overskygges fuldst√¶ndigt af sorg og dv√¶lende sentimentalitet men overrasker med et s√¶rligt tvist.


Copyright:
Filmbazar
Isabelle Huppert og G√©rard Depardieu har f√•et en speciel opgave i dette lidt udefinerbare drama, hvor de for f√łrste gang i 35 √•r spiller sammen ‚Äď nu som fiktive versioner af sig selv. For l√¶nge siden fik de et barn sammen, og efter mange √•rs adskillelse har de begge modtaget et brev fra s√łnnen Michael, der har taget sit eget liv, og nu beder for√¶ldrene om at m√łde ham i Death Valley i Californiens √łrken.

Han vil p√• ukendt vis komme til syne i l√łbet af syv dage, men det aldrende par, der d√łjer med b√•de fortidens ubehagelige minder, sygdomme og ikke mindst den uudholdelige hede, har ingen id√© om, hvad de skal lede efter. Mens tiden g√•r, og frustrationerne stiger, begynder overnaturlige ting dog at ske omkring dem, og langsomt forsvinder deres skepsis.


Copyright:
Filmbazar
Det melankolske tema suppleres af en dialog, hvis tone ikke efterlader tvivl om, at der i filmen er tale om et forhenv√¶rende par, samtidig med at karakterernes iscenes√¶ttelse som sig selv, der m√• finde sig i n√¶rg√•ende autografj√¶gere, tilf√łrer et sk√¶vt og humoristisk ekstra lag. Her er tale om en ren realistisk stil, der indeb√¶rer en n√¶rmest n√łgen og svedende Depardieu t√¶t ved samtlige 91 minutter, og en meget h√łjtr√•bende og √łret√¶veindbydende Huppert, med en hele tiden underliggende fiktiv og grotesk m√¶rkelighed, der viser sig i sm√• metaforiske glimt.

Langsomheden i de lange indstillinger og den smukke visuelle stil er i fokus, naturligvis ‚Äď det er fransk drama, og selvom de irritable dialoger til tider kan virke lidt anstrengende, skal filmen ses p√• baggrund af dens unikke stil og udformning ‚Äď og ikke mindst det underholdende aspekt i Depardieu og Hupperts skildringer af sig selv.
 
DVD-vurdering
Man finder filmens egen trailer samt fem ekstra fra distribut√łrens andre udgivelser. Yderligere et kortfattet billedgalleri.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Justice League16/11
Rodin16/11
Glasslottet16/11
QEDA16/11
Ballerina9/11
The Killing of a Sacred Deer9/11
Monsieur Verdoux9/11
Den unge Karl Marx9/11
Human Flow9/11
The Shining9/11
Flere bio-anmeldelser
 
Filmen om Kaptajn Underhyler23/10
Baywatch20/10
Wonder Woman16/10
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Free Fire2/10
Get Out26/9
Kong Arthur: Legenden om sværdet25/9
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilket filmselskab er Danmarks ældste?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google