CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Angry Birds Movie

Produktionsland:
USA, Finland

Produktionsår:
2016

Manuskript:
Jon Vitti

Producere:
John Cohen
Catherine Winder

Fotograf:


Klipper:
Kent Beyda
Ally Garrett

Komponist:
Heitor Pereira

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributør:
Universal/Sony Pictures

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
03-08-17:
Emoji filmen
12-12-13:
Red 2
17-10-12:
Fuglejagten
08-03-11:
Red
11-02-11:
Grusomme mig
29-09-04:
Fugle på rejse
02-12-03:
Anger Management
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.85:1

Lyd:
DTS-MD 7.1

Ekstra materiale:
Kortfilm, featuretter, spil & lege, slettede scener, musikvideo, galleri, trailers
Angry Birds

Anmeldt af:Nadia Parbo
Genre:Animation, Komedie
Varighed:97 minutter
Instruktør:Clay Kaytis
Fergal Reilly
 
Anmeldelsesdato:30-09-2016
Medvirkende:Som:
Sigurd Holmen le Dousdk. Red
Mikkel Vadsholtdk. Bomb
Ruben Søltoftdk. Chuck
Ditte Hansendk. Matilda
Caroline Lindenegdk. Stella
Thomas Mørkdk. Mighty Eagle
Se komplet creditliste her

Semi-vrede fugle
 
Den har været lang tid undervejs, men nu er animationsfilmen om de vrede fugle endelig kommet i alverdens biografer. Man kan diskutere om det måske har varet lidt for lang tid, for det kan næsten virke som om øjeblikket er forsvundet for de mangle beboere på Fugleøen. Disse betænkninger ville kunne være forsvundet i glemslen, hvis Angry Birds havde været en ovenud vellykket film, men desværre når den ikke helt op på de punkter, den selv gerne vil opnå.


Copyright:
UIP
Red er en glad fugl på Fugleøen, der desværre har en smule problemer med sin vrede. Derfor bliver han tvunget til at håndtere sit hidsige temperament og møder her sine kommende venner Bomb og Chuck. Da en samling skumle grønne grise kommer til øen, forfører de alle andre med deres manipulerende tricks, men Red er ikke sådan at narre. Så da grisene viser deres sande, ondskabsfulde intentioner, er vores røde helt og hans venner pludselig øens eneste redning.

Angry Birds er lang tid om at komme i gang. Det virker til at tage en god portion af tiden før de grønne griser dukker op på deres breddegrader og på dette tidspunkt har vi allerede fundet skabelonen til filmen, der ikke er meget anderledes end de andre animationsfilm, der er kommet til os i løbet af de sidste fem år. Der er outsideren, der til sidst bliver en ægte helt, da han redder sine lokale venner fra de onde fremmede og så er der selvfølgelig de mange jokes, der er baseret på malplaceret timing og søde dyr med store øjne.


Copyright:
UIP
Selve dyrenes udseende er da også, hvad der i sidste ende virker bedst for Angry Birds, der slet ikke er ligeså vrede, som de kunne være. Undertegnede har aldrig spillet det spil, som filmen er baseret på og jeg kendte ikke engang en brøkdel af oplæggets spilleregler, før filmen blev set. Men jeg håber, at fuglene er vredere i spillet end denne film, hvor de alle er i relativt godt humør bortset fra en enkelt fugl, Red, der virker mere knotten end egentlig vred.

Hvis Angry Birdsikke bliver en succes i biograferne, kan det skyldes den sene og halvdårlige timing, men det kan også være fordi, den er en light version af bedre film af same slags før den. Fuglene er søde, grisene er sjov-klodsede og manuskriptet er tætpakket med jokes. Men intet af det virker oprigtigt og intet af det er ligeså sjovt, som det kunne være under en mere inspireret skaber. Producent John Cohen har sagt, at alle ingredienserne til en god film er i spillet. Og det er helt korrekt, men det er ikke denne film, der beviser det.
 
DVD-vurdering
Man finder både nogle kortfilm om de nuttede babyfugle samt lidt biograf-regler fra Red, Bomb og Chuck, og ligeledes er de mange featuretter af pænt varieret art. Bonusmaterialet er med sine mange musikalske indslag dog rimeligt børnevenligt. Man kan tilmed se filmen uden replikkerne og kun med musik.

Derimod er ikke så mange indslag, der går bag kameraet, "Creating the Real World of Angry Birds", "Meet the Birds" og "Meet the Pigs". Så der er lidt for nørderne men mest for børnene.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Brad's Status14/12
Stalins død14/12
Star Wars: The Last Jedi13/12
Vinterbrødre7/12
Tilbage til Montauk7/12
Suburbicon7/12
Thelma30/11
Kedi30/11
Lumière!23/11
Mordet i Orientekspressen23/11
Flere bio-anmeldelser
 
Abernes planet: Opgøret1/12
Spider-Man: Homecoming27/11
Grusomme mig 320/11
Transformers: The Last Knight13/11
It Comes at Night10/11
The Mummy6/11
Filmen om Kaptajn Underhyler23/10
Baywatch20/10
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
I hvilken film indgår der ikke en begravelse?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google