CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Neighbors 2: Sorority Rising

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2016

Manuskript:
Andrew Jay Cohen, Brendan O'Brien, Nicholas Stoller, Seth Rogen, Evan Goldberg

Producere:
Evan Goldberg
Seth Rogen
James Weaver

Fotograf:
Brandon Trost

Klipper:
Zene Baker
Peck Prior
Michael A. Webber

Komponist:
Michael Andrews

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributør:
Universal/Sony Pictures

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
01-06-17:
Baywatch
25-01-17:
Mike and Dave Need Wedding Dates
17-12-14:
Bad Neighbors
24-03-14:
This Is the End
05-04-12:
50/50
29-09-09:
Fanboys
09-09-09:
17 Again
22-10-08:
High School Musical 3
18-03-08:
Hairspray
08-02-08:
Superbad
16-01-08:
Knocked Up
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
DTS-HD 5.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor, 12 slettede scener, fraklip, line-o-rama, 4 featuretter
Bad Neighbours 2

Anmeldt af:Nadia Parbo
Genre:Komedie
Varighed:92 minutter
Instruktør:Nicholas Stoller
 
Anmeldelsesdato:07-10-2016
Medvirkende:Som:
Chloë Grace MoretzShelby
Zac EfronTeddy Sanders
Rose ByrneKelly Radner
Seth RogenMac Radner
Selena GomezMadison
Kiersey ClemonsBeth
Se komplet creditliste her

Feminisme eller narcissisme?
 
Der er ikke nogen, der kan lav en medrivende komedie som de amerikanske filmstudier og Bad Neighbours 2 er ingen undtagelse. Den amerikanske komedie tænker ikke i store baner, den vil ikke revolutionere og den ser ikke en fremtid, hvor den har en eftertragtet klassikerstatus. Den vil bare underholde og sætter alle sejl ind for kun at gøre denne ene ting. Som mange før den, sørger Bad Neighbours 2 for at levere konstante gags og jokes og ender derfor med at være en meget vellykket film i genren, der ikke vil meget, men gør sin lille smule meget, meget godt.


Copyright:
UIP
Mac og Kelly Radner er kommet over strabadserne i den første film og venter nu deres andet barn. Huset ved siden af skal sælges og nabolaget er blevet stille igen. Indtil en ny samling universitetsstuderende flytter ind. Denne gang er det en samling piger, der har fået nok af ikke at måtte feste og har besluttet at give den gas, når de nu er væk fra forældrene. Kampen mellem de to huse kommer snart i stort udbrud og det bliver især slemt for det pæne ægtepar, da de ser, at pigerne har fået hjælp af deres gamle nemesis, Teddy Sanders.

Kan man som undertegnede lide en veloplagt komedie, er Bad Neighbours 2 et god bud at flygte hen til i sommervarmen. Her virker næsten hver en joke og bliver udført med bravur af makkerparret Seth Rogen og Zac Efron, som man gerne så sammen i flere film. De er, for at sige det på godt, gammelt dansk, fandens sjove.
Men så er der den feministiske vinkel. Ligestilling er et brandvarmt emne i vor tid og det er et interessant et at tage op i en film som Bad Neighbours 2. Vi vil gerne holde med den lidende familie, men samtidig er ligestilling vigtigt for vores samfund og vil vi ikke gerne være dem, der holder med de unge pigers ret til at stå på lige fod med alle drengene? Jo, det ville vi måske i en anden film, men i Bad Neighbours 2 er feminisme ensbetydende med manglende empati. Det er svært at forstå, at feminisme og ligestilling også betyder, at disse unge piger automatisk bliver til sociopater, der ikke har en gnist af empati for andre mennesker, men sådan er udviklingen i Bad Neighbours 2.


Copyright:
UIP
Det betyder dog ikke, at Bad Neighbours 2 ikke er en underholdende film, der lever af sine veloplagte jokes og sjove karakterer. Det er, når den begynder at lægge en eller anden form for mening over i sin film, at den er et sted, hvor den ikke kan bunde. I modsætning til pigerne i Bad Neighbours 2 er ligestilling ikke det samme som manglende respekt for sine medmennesker. Hvis nu pigerne gjorde det, fordi – som i den første film – der havde været en misforståelse parterne imellem, ville deres handlinger være langt mere forståelige. Nu virker de bare narcissistiske. Narcissistiske, men stadig sjove.
 
DVD-vurdering
Kommentarsporet med instruktør og med-forfatter Nicholas Stoller og producer James Weaver er udmærket underholdende og samtidig rimelig lærerigt. De holder niveauet afslappet på grænsen til det pjattede med byder alligevel på masser af sjove afsløringer fra filmsettet, og kommenatrsporet er klart must-hear hvis man holder af filmen.

De fire korte making of-featuretter er også seværdige og endelig er der ekstra spas at komme efter med både de omfattende slettede scener, fraklippene og det nærmest klassiske komedie-indslag line-o-rama, hvor skuespillerne får lov at give den gas.


Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
69 Minutes of 86 Days17/8
Hjemme i Verden17/8
Superswede: En film om Ronnie Peterson17/8
Patriarken17/8
Lys i mørket17/8
The Big Sick17/8
The Dark Tower17/8
Danserinden10/8
Annabelle 2: Skabelsen10/8
Fortiden foran os10/8
Flere bio-anmeldelser
 
Ghost in the Shell11/8
Kong: Skull Island8/8
T2 Trainspotting28/7
20th Century Women25/7
Logan24/7
La La Land17/7
A Cure for Wellness10/7
The Great Wall4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
En af følgende film har ikke manuskript af Billy Bob Thornton. Hvilken?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google