CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Central Intelligence

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2016

Manuskript:
Ike Barinholtz, David Stassen, Rawson Marshall Thurber

Producere:
Peter Principato
Scott Stuber
Paul Young

Fotograf:
Barry Peterson

Klipper:
Brian Scott Olds
Michael L. Sale

Komponist:
Ludwig Göransson
Theodore Shapiro

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Universal/Sony Pictures

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
20-06-17:
Vaiana
01-06-17:
Baywatch
15-12-14:
Hercules
13-05-14:
Grudge Match
30-09-13:
Fast & Furious 6
12-08-13:
G.I. Joe: Gengældelsen
06-09-11:
Fast & Furious 5
25-11-10:
The Other Guys
11-08-10:
Tooth Fairy
08-01-09:
Get Smart
12-09-05:
Be Cool
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
DTS-HD 5.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor, alternative scener, fraklip, line-o-rama, mini-featuretter
Central Intelligence

Anmeldt af:Nadia Parbo
Genre:Komedie
Varighed:107 minutter
Instruktør:Rawson Marshall Thurber
 
Anmeldelsesdato:22-11-2016
Medvirkende:Som:
Dwayne JohnsonBob Stone
Kevin HartCalvin Joyner
Amy RyanAgent Pamela Harris
Danielle NicoletMaggie
Jason BatemanTrevor
Aaron PaulPhil

De gode jokes i buddykomedie, der lykkes
 
I starten af sin karriere blev Dwayne Johnson prim√¶rt brugt til actionfilm under sit wrestlingnavn The Rock. Det er ikke s√• s√¶rt hans muskul√łse korpus taget i betragtning, men efterh√•nden er Johnson blevet en st√łrre stjerne indenfor komediegenren end actionfilmene. P√• trods af hans st√¶rke fysik giver dette n√¶sten endnu mere mening. Johnson har den komiske timing og selvironiske stil, der er en standup-komiker v√¶rdig. N√•r man samtidig s√¶tter ham sammen med en af tidens store gulddrenge indenfor netop sidstn√¶vnte jobtitel, er man s√• godt som sikret en skudsikker komedie.


Copyright:
UIP
Det er også tilfældet i Central Intelligence, der handler om den tidligere high school-stjerne Calvin Joyner, der nu er endt i et småkedeligt job som revisor. Han ændrede ikke verden, som han havde regnet med og der er ikke sket noget bemærkelsesværdigt i hans liv. Det samme kan ikke siges om den tidligere tyksak og mobbeoffer Bob Stone, der nu er blevet til et muskelbundt, der har brug for Calvins hjælp. Men er Bob i gang med at redde den frie verden fra yderligere terrorisme eller er han selv en del af problemet? Det er svært at sige for Calvin, der nu kan se en verden af problemer hobe sig op.

Komediegenren er noget af det sv√¶reste at mestre, for komisk timing er ‚Äď ligesom talent ‚Äď ikke noget, man kan till√¶re sig. Heldigvis er Central Intelligence fyldt med folk, der besidder det som en naturlig del af deres stil. Kevin Hart og Dwayne Johnson er to m√¶nd, der kan den slags udenad, men n√•r vi samtidig bliver pr√¶senteret for bi- og cameo-roller, der har samme flair, er det sv√¶rt ikke at blive begejstret. Der bliver skruet op for det hele i Central Intelligence, hvad end det er den gode bem√¶rkning, sarkasmen eller popkulturelt glimt i √łjet, n√•r der henvises til tidligere gennembrudsroller.


Copyright:
UIP
Der er intet nyt eller nyskabende ved Central Intelligence, men er man til de lettilg√¶ngelige komedier, er der ikke mange ting nemmere end at f√• grinet frem, n√•r d‚Äôherrer Hart og Johnson folder sig ud. Det handler ikke om ego og det handler ikke om at skabe en platform, s√• der kan anrettes en ny stjerne i Hollywood, som det ofte er tilf√¶ldet med de lettere tilg√¶ngelige film fra det store filmland. Her handler det om komedien og det store grin. Det er lykkes over al forventning. Men forvent ikke at husk s√• meget bagefter. Bortset fra de bedste bem√¶rkninger selvf√łlgelig.
 
DVD-vurdering
Diverse fraklip, line-o-rama og alternative scener man finder p√• blu-ray‚Äôen h√łrer til i den mere fjollede udgave, mens kommentarsporet med instrukt√łr og med-forfatter Rawson Marshall Thurber og co-klipper Michael L. Sale er langt mere seri√łst.

De herrer starter med at joke med at kun 8 mennesker vil l√¶gge √łrer til dem, men alligevel leverer de masser af sp√¶ndende info om filmens figurer, indspilningen og sporadiske tekniske oplysninger. Klart v√¶rd at lytte igennem hvis man er til den slags hyggen√łrderi.

Yderligere finder man to korte indslag. Det ene viser hvordan man optog sofa-scenen og det andet er en dance off mellem Dwayne Johnson og den unge fyr, der spiller ham som ung i filmen.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Girls Night Out20/7
Dunkirk20/7
Abernes planet: Opg√łret13/7
Wish Upon13/7
Girls Lost13/7
En hustlers dagbog13/7
Mysteriet ved Slack Bay6/7
Spider-Man: Homecoming6/7
At elske Pia6/7
Personal Shopper6/7
Flere bio-anmeldelser
 
Logan24/7
La La Land17/7
A Cure for Wellness10/7
The Great Wall4/7
Hidden Figures3/7
LEGO Batman filmen30/6
Split26/6
xXx: Return of Xander Cage23/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvor kommer Björk fra, som spillede hovedrollen i Lars von Triers Dancer in the Dark fra 2000?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google