CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Baywatch

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2017

Manuskript:
Robert Ben Garant, Thomas Lennon, David Ronn, Jay Scherick, Damian Shannon, Mark Swift

Producere:
Michael Berk
Gregory J. Bonann
Beau Flynn
Ivan Reitman
Douglas Schwartz

Fotograf:
Eric Steelberg

Klipper:
Peter S. Elliot

Komponist:
Christopher Lennertz

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
UIP

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
27-08-18:
Rampage Out of Control
25-01-17:
Mike and Dave Need Wedding Dates
22-11-16:
Central Intelligence
07-10-16:
Bad Neighbours 2
03-09-15:
We Are Your Friends
17-12-14:
Bad Neighbors
13-01-14:
Percy Jackson & Uhyrernes hav
06-09-11:
Fast & Furious 5
22-06-10:
Percy Jackson & Lyntyven
09-09-09:
17 Again
12-09-05:
Be Cool
 


Baywatch

Anmeldt af:Daniel Skov Madsen
Genre:Komedie
Varighed:116 minutter
Instruktør:Seth Gordon
 
Premieredato:01-06-2017
Medvirkende:Som:
Dwayne JohnsonMitch Buchannon
Zac EfronMatt Brody
Priyanka ChopraVictoria Leeds
Alexandra DaddarioSummer Quinn
Kelly RohrbachCJ Parker
Ilfenesh HaderaStephanie Holden
Se komplet creditliste her

De dovne livreddere
 
Så er det endelig blevet bevist. Det er muligt at genoplive halvdårlige TV-serier i biografen og forvandle dem til vellykkede komedier. Det kræver bare en ordentlig portion selvbevidst humor, store ambitioner, uanede mængder kaotisk kreativ energi og karismatiske skuespillere med komisk timing. Nu håber jeg ikke, der er nogen der misforstår. Her mener jeg film som 21 Jump Street, efterfølgeren 22 Jump Street – ja sågar de efterhånden aldrende Charlie’s Angels og Charlies Angels - Uden Hæmninger. Desværre er det her en anmeldelse af Baywatch.


Copyright:
UIP
Baywatch har mange manuskripforfattere – alt for mange – og to af dem, Thomas Lennon og Robert Ben Garant, har bogstavelig talt skrevet en bog, der belærer aspirerende manuskriptforfattere om hvordan de skriver passionsløse film, designet til at tjene kassen. Derfor er der nok heller ikke nogen, der dør af chock, når jeg fortæller at historien i Baywatch er tyndere end et surfbræt. Den rebelske svømmer Matt Brody (Zac Efron) er nyeste skud på stammen blandt livredderne, der beskytter Emerald Bay i Florida. Hans vilde livsstil stemmer ikke overens med den erfarne leder Mitch Buchannons (Dwayne Johnson) syn på livredderne som en slags dagligdags superhelte. Da både lig og stoffer begynder at dukke op på stranden må hele holdet – der også inkluderer de badedragtsbærende C.J. (Kelly Rohrbach) og Summer (Alexandra Daddario) – dog stå sammen for at opklare mysteriet.

Hvis der er et ord jeg vil hæfte på Baywatch, så er det doven. Alle aspekter ved den her produktion er forbavsende halvhjertede. Filmen føles i alt for høj grad som en kynisk checkliste udfærdiget af filmens producenter. Det er en komedie, så vi må have noget rap ping pong mellem vores stjerner, eller et forsøg på det i hvert fald. Lad os sætte en hær af manuskriptforfattere på den opgave. Men det må heller ikke blive for smart; lad os smide lidt stødende humor ind også, det skulle en død mands nedre dele nok kunne klare. Fnis. Lad os krydre det med lidt actionscener, glem at instruktøren instruerer action dårligere end selv den oprindelige serie gør det. Det er der aldrig nogen der opdager, vi skjuler det bare bag de pinligt dårlige effekter.


Copyright:
UIP
Svulmende muskler og og mindst ligeså svulmende bryster var den oprindelige series varemærke, så det skal da også med. Den slags går selvfølgelig ikke uden ironisk distance, så lad en af figurerne sige "Nej hvor sjovt, det er som om vi er med i en dårlig TV-serie!". Det må være rigeligt. Og så lige et par cameos fra seriens oprindelige stjerner, vi har ikke en god idé til hvordan de passer ind, så bare smid dem ind lidt tilfældigt. På trods af ironien giver vi det da også lige et forsøg med at få folk til at græde: Livredderne er som en familie med plads til alle. Snøft. Bind det hele sammen i en tilsyneladende tilfældigt sammenklippet masse og et fuldstændig fladt filmsprog og se pengene rulle ind.

Minimumskravene til hvad man kan forvente af en Baywatch-film er til stede, men så heller ikke en badebold mere. Castet er godt, og glimtvis hæver de det håbløse manuskript op fra sandbunden. Men det er for lidt. Alt for lidt. Se hellere en af de tre ægte Baywatch-film. Jeg lover at du vil være langt bedre underholdt.
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Hjertelandet20/9
BlacKkKlansman20/9
Bare Juliet20/9
The Predator13/9
The Seagull13/9
Mod solnedgangen13/9
In the Aisles6/9
Den dag på stranden6/9
The Raft5/9
Ordets magt30/8
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
A Quiet Place24/8
Ready Player One17/8
Pacific Rim Uprising13/8
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem blev født først?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google