CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Logan Lucky

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2017

Manuskript:
Rebecca Blunt

Producere:
Reid Carolin
Gregory Jacobs
Mark Johnson
Channing Tatum

Fotograf:
Steven Soderbergh

Klipper:
Steven Soderbergh

Komponist:
David Holmes

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Scanbox

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
05-01-17:
Paterson
20-11-15:
Magic Mike XXL
13-09-13:
Side Effects
08-01-13:
Magic Mike
22-06-12:
Haywire
24-04-07:
Casino Royale
01-11-00:
Erin Brockovich
25-10-00:
Englænderen
 


Logan Lucky

Anmeldt af:Daniel Skov Madsen
Genre:Krimi, Komedie
Varighed:119 minutter
Instruktør:Steven Soderbergh
 
Premieredato:07-09-2017
Medvirkende:Som:
Channing TatumJimmy Logan
Adam DriverClyde Logan
Riley KeoughMellie Logan
Daniel CraigJoe Bang
Jack QuaidFish Bang
Brian GleesonSam Bang
Se komplet creditliste her

Soderbergh på bondegårdsferie
 
Steven Soderbergh gik p√• pension fra instrukt√łr-jobbet for 4 √•r siden. I mellemtiden har han ikke rigtigt lavet noget. Han har bare daset, hygget sig, klippet nye udgaver af Psycho, Raiders of the Lost Ark, Rumrejsen √•r 2001 og Heaven's Gate klippet en version af Her for Spike Jonze, fotograferet og klippet Magic Mike XXL og selvf√łlgelig instrueret, fotograferet, produceret og klippet 20 afsnit af serien The Knick. Ok, m√•ske har han faktisk haft ret travlt i sin pensionist-tilv√¶relse. Det er nok derfor, han tilsyneladende har taget en slapper med Logan Lucky, der godt nok er mildt underholdende, men ogs√• det t√¶tteste Soderbergh har v√¶ret p√• venstreh√•ndsarbejde.


Copyright:
Scanbox
Soderbergh har nemlig lavet den her film f√łr, mange gange f√łr faktisk. Danny Ocean krydses med Magic Mike i den landlige hovedperson Jimmy Logan (Channing Tatum). Jimmy fyres fra sit job som bygningsarbejder p√• den lokale racerbane, og opdager samtidig at ekskonen Bobbi Jo (Katie Holmes) skal flytte med deres lille datter, hvilket vil g√łre det √łkonomisk sv√¶rt for Jimmy at bes√łge hende. Det hiver Jimmy ind i sin gamle kriminelle l√łbebane med tanker om et kup p√• den racerbane, han blev fyret fra. Men f√łrst m√• han samle sig et hold best√•ende af sin bror Clyde (Adam Driver), sin s√łster Mellie (Riley Keough) og de s√•kaldte Bang-br√łdre anf√łrt at den spr√¶ngstof-glade Joe Bang (Daniel Craig).

Et enkelt blik p√• rollelisten afsl√łrer, at Soderbergh stadig kan samle skuespillere af en kvalitet, som f√• andre kan hamle op med. Det er den store gevinst for Logan Lucky. Skuespillerne dyster om, hvem der kan stj√¶le mest opm√¶rksomhed, og det er st√¶rkt underholdende, omend til tider ogs√• lige lovligt overspillet. Det er nu ellers godt at skuespillerne leverer underholdning, for de er desv√¶rre fanget i et noget tvivlsomt manuskript. Logan Lucky er basalt set et remake af Ocean's Eleven. Her er det bare ikke overklassen der st√•r bag kuppet, men underklassen fra de amerikanske sydstater.


Copyright:
Scanbox
Desv√¶rre er der bare noget galt med Logan Lucky. Den mangler energien fra Ocean's-serien. Soderbergh giver sig som altid ekstra tid til at uddybe sine karakterer, men det virker bare ikke rigtig i Logan Lucky. Jeg var aldrig interesseret i Jimmys forhold til sin datter. Selve kuppet er middelm√•digt koreograferet, og selvom filmen er vittig er den aldrig for alvor sjov. Den k√¶rlighed til karaktererne man normalt m√¶rker fra Soderbergh er erstattet med andenrangs Coen-br√łdrene dialog, og alt for tit g√łres figurerne un√łdigt dumme. Hvordan kan Jimmy udt√¶nke et komplekst kup, men stadig sige at han s√łgte information p√• "the google"? 'Tihi, de er dumme de sydstatsfolk' synes Soderbergh at sige. Det er simpelthen for dovent.

Da det store kup er overstået, venter der stadig en halv times spilletid, der bl.a. introducerer Hilary Swank, der tilsyneladende har valgt at lave en dårlig imitation af Clint Eastwood. Filmen stopper også uforklarligt op for en fuld udgave af den amerikanske nationalsang. Hvorfor ved jeg ikke. Det pumper alt sammen spilletiden op til et niveau, Logan Lucky slet ikke kan bære. Tilsyneladende er filmen Soderberghs eksperiment med selv at distribuere film, og jeg kunne godt have ham mistænkt for at være mere interesseret i det end i selve filmen.
Det har sikkert v√¶ret en sjov tur p√• landet for alle involverede at lave Logan Lucky. Desv√¶rre smittede det ikke rigtig af p√• mig. Filmen kan ikke l√łbe fra sine gode skuespillere, men ellers er den mest af alt en doven genskabelse af film Soderbergh allerede har lavet. Mange gange.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Borg14/9
God's Own Country14/9
En fremmed flytter ind14/9
American Assassin14/9
Mother!14/9
Team Hurricane11/9
De vildfarne7/9
Stefan Zweig - Farvel til Europa7/9
Logan Lucky7/9
It7/9
Flere bio-anmeldelser
 
Guardians of the Galaxy Vol. 211/9
Fast & Furious 88/9
Sm√łlferne: Den hemmelige landsby28/8
The Salesman25/8
Loving21/8
Elle18/8
Life15/8
Sk√łnheden og udyret14/8
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem passer ikke ind?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google