CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Boss Baby

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2017

Manuskript:
Michael McCullers

Producere:
Ramsey Ann Naito

Fotograf:


Klipper:
James Ryan

Komponist:
Steve Mazzaro
Hans Zimmer

Censur:
Tilladt for alle, men frar√•des b√łrn under 7 √•r

Distributør:
Fox/Paramount

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
01-05-15:
Pingvinerne fra Madagascar
01-07-14:
LEGO-filmen - et klodset eventyr
05-04-13:
De eventyrlige vogtere
17-12-12:
Madagascar 3
29-04-11:
Megamind
24-03-09:
Madagascar 2
06-03-06:
Madagascar
19-10-05:
The SpongeBob SquarePants Movie
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.35:1

Lyd:
DTS-HD 7.1

Ekstra materiale:
4 slettede scener, 7 featuretter, billedgalleri, trailer
Boss Baby

Anmeldt af:Daniel Skov Madsen
Genre:Animation, Komedie
Varighed:97 minutter
Instruktør:Tom McGrath
 
Anmeldelsesdato:15-09-2017
Medvirkende:Som:
Alec Baldwinori.st: Boss Baby
Steve Buscemiori.st: Francis Francis
Jimmy Kimmelori.st: Dad
Lisa Kudrowori.st: Mom
Tobey Maguireori.st: fortælleren

Heldigvis mere end en enkelt vits
 
Pr√łv lige at h√łre her en gang. Forestil dig lige en baby, du ved, med ble, store √łjne og hele molevitten. Forestil dig s√• at den opf√łrer sig som en forretningsmand og har en voksen stemme! Hvis den tanke f√•r dig til at ligge p√• langs, f√¶rdig af grin, s√• kan du trygt tage i biografen for at se Boss Baby. Hvis det ikke er tilf√¶ldet, har du nok ‚Äď ligesom mig ‚Äď set traileren til Dreamworks‚Äô nyeste animationsfilm med en vis skepsis, eller m√•ske endda kvalme. Til dig har jeg ogs√• gode nyheder, Boss Baby er slet ikke s√• slem som den lyder.


Copyright:
Fox film
Det lyder ellers ret slemt. P√• babyfabrikken Baby Corp sorteres alle babyer i to portioner, de almindelige, der skal til familier i hele verden, og s√• de der er noget voksne af deres alder, som ryger til ledelsen i firmaet. 7-√•rige Tim f√•r pludselig en lillebror fra den anden gruppe, der stj√¶ler al opm√¶rksomheden i det ellers lykkelige enebarns liv. N√•r for√¶ldrene er i n√¶rheden er Boss Baby den perfekte lille baby, men Tim undres noget over hans attachemappe og jakkes√¶t. Det viser sig at Boss Baby er p√• hemmelig opgave i Tims familie, og den eneste m√•de at slippe af med ham igen, er at hj√¶lpe med hans mission. Det er Tim selvf√łlgelig n√łdt til, for det er da umuligt at dele for√¶ldrenes k√¶rlighed med en lillebror ‚Äď eller hvad?

Boss Baby er heldigvis bedre end pr√¶missen antyder, men det betyder ikke at den er perfekt. Det er b√•de filmens styrke og svaghed at ambitionerne ikke str√¶kker sig meget l√¶ngere end et par billige grin hos b√•de for√¶ldre og voksne. Her er masser af lavpandet pruttehumor, og skurkens plot er for vagt og rodet. Fors√łg p√• at spille p√• de f√łlelsesm√¶ssige strenge er ret begr√¶nsede, men de virker til geng√¶ld heller ikke. Men, og her kommer den store overraskelse, som helhed er Boss Baby faktisk en solid familiekomedie.


Copyright:
Fox film
Det tyndbenede plot er mest af alt en undskyldning for at sende Tim og Boss Baby ud p√• et gakket eventyr. Derfor former det meste af filmen sig som en klassisk buddy-komedie mellem det umage unge par, og det fungerer faktisk. S√łren Pilmark er oprigtigt sjov som den kynisk alvorlige baby, og er en god erstatning for originalens Alec Baldwin. Stilen er en sammenblanding af klassiske Chuck Jones, Tom & Jerry og Looney Tunes-tegnefilm, og filmen dr√łner afsted i et rasende h√łjt slap-stick tempo, der dog undg√•r at v√¶re irriterende usammenh√¶ngende, som det eller tit sker i denne type moderne animationsfilm.

De humoristiske actionsekvenser fungerer, og der springes effektivt mellem b√łrnenes fantasiunivers og den virkelig verden. Det er aldrig helt klart om det hele ikke bare er endnu en af Tims fantasifulde p√•fund. Ideen om et sp√¶dbarn som chef for familien er ogs√• god, og der vrides en god portion humor ud af den, som for√¶ldre nok vil grine mere af end b√łrnene vil. Boss Baby bliver p√• den m√•de heldigvis mere end blot en enkelt vits strukket ud i spillefilmsl√¶ngde, og hvis man indstiller forventningerne p√• en sjov omgang animeret slapstick, og ikke mere end det, s√• er Boss Baby ikke noget d√•rligt valg til en familietur i biffen.
 
DVD-vurdering
Der er egentlig kun to rigtige making of-indslag, de andre fem featuretter er mere sjove reklamer for universet og har intet med filmens skabelse at g√łre.
Derimod bliver de fire slettede scener, der er rimelig rå i deres præsentation, pænt uddybet fra filmskaberne, der forklarer hvorfor de ikke kom i filmen.
Ellers får vi en fin bunke concept-tegninger i billedgalleriet og filmens trailers som sidste menupunkt i bonusmaterialet. Udmærket ekstra.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Brad's Status14/12
Stalins d√łd14/12
Star Wars: The Last Jedi13/12
Vinterbr√łdre7/12
Tilbage til Montauk7/12
Suburbicon7/12
Thelma30/11
Kedi30/11
Lumière!23/11
Mordet i Orientekspressen23/11
Flere bio-anmeldelser
 
Abernes planet: Opg√łret1/12
Spider-Man: Homecoming27/11
Grusomme mig 320/11
Transformers: The Last Knight13/11
It Comes at Night10/11
The Mummy6/11
Filmen om Kaptajn Underhyler23/10
Baywatch20/10
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken regering havde Sean Connery været agent for i The Rock?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google