CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Pacific Rim Uprising

Produktionsland:
USA, Kina

Produktionsår:
2018

Manuskript:
Steven S. DeKnight, Emily Carmichael, Kira Snyder, T.S. Nowlin

Producere:
John Boyega
Cale Boyter
Guillermo del Toro
Jon Jashni
Femi Oguns
Mary Parent
Thomas Tull

Fotograf:
Dan Mindel

Klipper:
Dylan Highsmith
Josh Schaeffer
Zach Staenberg

Komponist:
Lorne Balfe

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
UIP

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
16-04-18:
Star Wars: The Last Jedi
08-09-17:
Fast & Furious 8
24-08-17:
Detroit
16-12-15:
Star Wars: The Force Awakens
13-12-13:
Pacific Rim
17-09-12:
Attack the Block
05-09-08:
Hellboy 2: The Golden Army
03-01-05:
Hellboy
26-11-02:
Blade 2
 


Pacific Rim Uprising

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Action, Adventure
Varighed:111 minutter
Instruktør:Steven S. DeKnight
 
Premieredato:22-03-2018
Medvirkende:Som:
John BoyegaJake Pentecost
Scott EastwoodNate Lambert
Cailee SpaenyAmara Namani
Burn GormanDr. Hermann Gottlieb
Charlie DayDr. Newton Geiszler
Tian JingLiwen Shao
Se komplet creditliste her

Nu i b√łrneversion
 
2013 er l√¶nge siden. Guillermo del Toro skulle til at v√¶re stor Hollywood actionmagiker efter middelm√•dig succes med et par Hellboy-film og en kritikerdarling i Pans labyrint, men hans monsterfabel om at overvinde en overlegen og nederdr√¶gtig fjende ved at samarbejde, Pacific Rim, blev (heller) intet gigantisk hit. T√¶ller man dens indtjening p√• verdensplan sammen gik den akkurat i overskud, og det er p√• alle m√•der bizart, at der fem √•r senere kommer en forts√¶ttelse: del Toto sidder naturligvis ikke l√¶ngere i instrukt√łren, men fungerer dog stadig som producer, og filmen er slet ikke s√• karakterl√łs, som man kunne frygte.


Copyright:
UIP
Faktisk byder Pacific Rim Uprising p√• en masse fede id√©er, og John Boyega, der spiller Jake Pentecost, s√łn af den statelige Stacker Pentecost (vi f√•r et par flashbacks af hr. Idris Elba, der flot udfyldte rollen), er heldigvis en veloplagt magnet i hovedrollen. Han tiltr√¶kker konstant vores opm√¶rksomhed i samtlige af hans scener, hvorimod resten af castet omkring ham er af en mere tvivlsom karakter. Den fesne Eastwood-udvanding, Scott, har endnu ikke vist hverken kant, t√¶nder eller andet metaforisk udtryk, og han f√•r heller ikke meget ud af sin rolle som Jakes tidligere soldaterkammerat.

S√• tilbage har vi en cool Boyaga, en rimelig sej, ung jaeger-fabrikant, den stilfulde Liwen Shao (med l√¶kker garderobe), hvis firma er sekunder v√¶k fra at lancere en hel h√¶r af jaeger-droner og endelig de to n√łrder fra f√łrste film, Dr. Gottlieb og Dr. Geiszler. Jeg ville √łnske jeg ogs√• kunne n√¶vne kaijuerne som elementer p√• filmens plusside, men vi ser n√¶sten intet til dem. Ikke de √¶gte kaijuer i hvert, nogle f√¶le jaeger-kaiju-hybridder derimod f√•r vi et par stykker af.


Copyright:
UIP
Hvad vi ogs√• f√•r rigeligt af, hvad vi n√¶sten drukner i, er indholdsl√łse unge pilot-kadetter p√• Shatterdome-basen i Hong Kong, hvor den forrige film ogs√• udspillede sig fra. I filmens f√łrste akt har vi m√łdt den for√¶ldrel√łse Amara Namani, der krydser veje med Jake, hvilke bringer dem begge til basen som mere end mindre frivillige jaeger-akt√łrer. Og pr√¶cis lige som i den foreg√•ende film har med en viljest√¶rk og dygtig ung dame, der f√łrst skal l√¶re en masse, at g√łre. S√• vi holder os inden for eventyr-formen, men stemningen og intensiteten er radikal anderledes end forg√¶ngeren. Mest af alt fordi m√•lgruppen drastisk er rykket ned i b√łrneh√łjde. Eller n√¶rmere teenageh√łjde.

Kedeligt er m√•ske et lidt for h√•rdt ord at bruge, for Uprising tordner hyggeligt af sted og fors√łger at holde alle sine unge spillere aktiveret. Problemer er at vi aldrig finder nogen form for interesse for dem. Denne ene er mere intetsigende end den n√¶ste, og deres opg√łr mod de stygge wannabe-kaijuer er ogs√• kun j√¶vnt stimulerende. Heldigvis er sideplottet med de to farverige videnskabsm√¶nd langt mere ophidsende, og de to tosser er tilmed en v√¶sentlig del af den store afslutning, filmen langsomt men sikkert bygger op til. S√• alt er godt fordi det ender godt? Well, det vides ikke helt. Pacific Rim Uprising l√¶gger provokerende op til en forts√¶ttelse. Hvis vi f√•r s√•dan en, m√• tredje film gerne g√• tilbage til den m√łgbeskidte, n√¶sten apokalyptiske, atmosf√¶re med r√• helte og heltinder. For denne film minder lidt for meget om Transformers.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Skyscraper12/7
Under træet5/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
Hereditary28/6
Far til fire i solen28/6
Huset ved havet28/6
Ocean's 821/6
Violinisten21/6
Love, Simon21/6
Flere bio-anmeldelser
 
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Black Panther2/7
Den skjulte tråd29/6
Coco22/6
De originale21/6
Darkest Hour14/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Han blev tilbage i 1941 den første i historien, der modtog 4 Oscar-nomineringer for den samme film. Hvad hed han?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google