CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Bad Company

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2002

Manuskript:
Michael Browning, Jason Richman

Producere:
Jerry Bruckheimer
Clayton Townsend

Fotograf:
Dariusz Wolski

Klipper:
Mark Goldblatt

Komponist:
Trevor Rabin

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Walt Disney Studios Motion Pictures

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(70 stemmer)

Læs også...
Nyheder:
23-09-05:
Jim og Joel begår skæv thriller
20-08-03:
Chris Rock melder sig syg - og kaos opstår!
14-02-03:
Schumacher skal instruere musical
11-12-02:
Baldwin i hovedrolle?
18-10-02:
Phone Booth udskudt
31-08-02:
On the Road på film
10-06-02:
The Sum of All Fears stadig på toppen
17-01-02:
Chris Rock instruerer
 
Anmeldelser:
04-02-04:
Head of State
02-09-03:
Phone Booth
03-09-02:
Hearts in Atlantis
19-03-02:
Osmosis Jones
 


Bad Company

Anmeldt af:Kim Dorff Hansen
Genre:Action, Komedie
Varighed:116 minutter
Instruktør:Joel Schumacher
 
Premieredato:05-07-2002
Medvirkende:Som:
Anthony HopkinsGaylord Oaks
Chris RockJake Hayes/Kevin Pope
Matthew MarshDragan Adjanic
Kerry WashingtonJulie
Peter StormareAdrik Vas
Garcelle BeauvaisNicole
Se komplet creditliste her

Meget dårligt selskab, faktisk...
 
Kig på plakaten til Bad Company; de portrætterede ansigter siger alt, hvad du reelt behøver at vide om Hollywoods nyeste forsøg på at lave endnu en 48 timer eller Frækkere end politiet tillader. En træt/mismodig/sammensnerpet Anthony Hopkins side om side med en påtaget kæk Chris Rock, selvfølgelig adskilt af en pistol for tydeligt at indikere, at dette makkerpar er alt andet end kompatibelt. Som om vi ikke kunne regne det ud på forhånd...


Klichélavine forude
Modsætninger mødes og sød musik opstår? Ikke når Jerry Bruckheimer og Joel Schumacher slår sig sammen for at brygge en mærkelig påtaget historie om et tvillingepar, hvor den enes død bliver den andens brød. I dette tilfælde Chris Rock i to versioner; først som CIA-agent, der bliver skudt i filmens allerførste scener, og dernæst som den sarkastiske billethaj, der skal prøve at blive en fuldbåren agent på ni dage, så en større operation, der indbefatter en mobil atombombe og en russisk mafioso, kan forløbe uden problemer. Ja, på papiret er det noget, som ville give Jean-Claude Van Damme mundvand – men med Anthony Hopkins som livstræt makker smager Bad Company mere som 2-3 uger gammel, uhomogeniseret mælk.

Ikke engang ufrivilligt komisk
Således kan man læne sig tilbage i næsten to samvittighedsfulde timer og prøve at tolerere en vimsende Chris Rock affyre one-liners, der alle på en eller anden måde bunder i hans hudfarve – for derefter at se disse 'kvikke' kommentarer ramme en Anthony Hopkins, der prøver at vrisse noget tilbage, som Rock så igen kan lege med. Denne dialog-pingpong udgør næsten halvdelen af Joel Schumachers mageløst kedsommelige udredning af en agenthistorie, hvor inkonsistens går hånd i hånd med ulogiske plotudfald og klichéer så tykke som den pengepung, man må håbe Anthony Hopkins sidder tilbage med efter filmen.


Komedie uden komik
Det er tydeligt fra start, at Joel Schumacher ikke har været på bølgelængde med Chris Rocks komiske timing; kameraet fokuserer ganske vist på hans perlehvide tænder igen og igen, men vitserne bliver konstant leveret på så pædagogisk vis, at man bliver uendelig træt af hele affæren til sidst. Mere usmageligt er de mange biljagter og forvirrede actionscener; Schumacher har tydeligvist ikke forbedret sine egenskaber på det felt siden Batman and Robin, men udviser stadig en forbløffende evne til at skabe en følelse af desorienteret forvirring i selv de mindste actionsekvenser.
På bundlinien er Bad Company en komisk thriller, der hverken er spændende eller sjov. I stedet er man vidne til noget af det værste, der er set på det hvide lærred hidtil i år. At tænke sig: Nu må man også leve med, at have set Sir Anthony Hopkins sige: "Get in the car, bitch!" for ussel mammon.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (10 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Marina
6-4-2014 00:01
I have been doing some on solar panel and wind truibne smtyess. The pricing is crazy. For a 10Kw solar grid tie kit system is between $35,000 and $40,000. If you install batteries add $3,000-$5,000. 10Kw will only power a small to medium home without electric heat. Using my electric usage and info from my local electric company payback is 60 years for solar and 361 years for wind. This is unexceptionable. The manufactures of the solar and wind are gouging the consumers. They are using the excuse of supply and demand for the high cost. When demand goes up so will mass production and the price will go down. This is true, but they are making a huge profit on what they are making now. Some items are in the 3000% markup range. Are the power companies keeping the price up so their profits don't suffer? My local electric supplier has an ENERGY PARK that you can go see solar and wind power in action and check out real time data online. They have a 4Kw solar array installed and claim it cost $30,378 installed and a 2.5Kw wind truibne that cost about $20,000 installed. I think they are giving false numbers to consumers so you won't go green. I was able to find a 3.5Kw kit online for $9,000. This doesn't include any type of mounting materials. You can add $800-$1,200 for these materials. An installer will will charge you $2,000-$4,000 to install it. For the sake of argument lets say this will cost you $15,000 to install but still way out of line for you and me to install. That is a far cry from the $30,000 the power company claims. The power companies don't want you to make your own electric. They are keeping the cost high so they will still make money off you. A 210w panel sells for around $600. They probably manufacture it for under $50. The cost needs to be $100-$150 to the consumer to make it affordable to the average home owner. 50 210w panels make a 10Kw system. That would be $5,000 not $40,000. The manufactures are raping us and the power companies are helping them to keep prices high. When will we get the technology at a proper cost? Let me know what you think.In response to the first 5 answers, Yes, if demand increases so will mass production and thus supply will increase and this will drive the price down. I looked into panels from China. From what I was able to find panels sell for $0.17-$0.45 per watt. In the U.S. they sell for $3.00-$5.00 per watt. Manufactures in the U.S. have lobbied for a higher tariff on solar products that makes t

Theres
2-4-2014 10:56
壹週刊新聞耳目 皇上 現形記2012年09月20日立法會選舉塵埃落定 激進民主派人民力量及社民連 爆出為大贏家 共得四席 擁二十六萬多票 得票多過 民主老大哥 民主黨及 律師黨 公民黨 當選民期待十月開波的立法會上 長毛與黃毓民會一同掟蕉飛棺材之際 激進民主派卻先戲劇性割席 繼長毛的社民連要與黃毓民的人民力量劃清界線 強調兩者是不同政治團體後 人民力量也出現內訌 落敗九龍東 被稱為 皇上 的黃洋達 突然在網上說自己從無加入政黨 只跟毓民一個大佬 此話一出 旋即被狂 反骨 及 契弟 撩起人民力量新仇舊恨 ...........黃洋達本來並非人民力量骨幹 今年四月卻得到黃毓民欽點出選九龍東 成為人民力量五區出選的其中一個代表 選前民調顯示 黃洋達與謝偉俊爭持第五個議席 直至點票揭盅 黃洋達口中的 契弟 謝偉俊贏他近二千票 熱血公民變得鴉雀無聲 ...........選舉翌日 人民力量集齊各區參選人開記者招待會 黃洋達不見踪影 他的支持者於 fcobeoak留言鼓勵 未來 呢四年同慢必 陳志全 裡應外合 怎料黃洋達竟回應 才不會 支持者繼續追問 我哋仲會唔會係人民力量 黃洋達答

Anders
17-2-2007 19:34
Den anmelder bør få en gigantisk bonus for en fremragende anmeldelse! han har ramt lige plet for denne film er ren lort:)

Steen
9-11-2004 21:23
Selv Anthony Hopkins har vist haft blikket stift rettet mod checken... :-)

Martin C
9-11-2004 20:57
Mærkeligt med den dårlige andmeldelse. Med Anthony i hovedrollen tvivler jeg på at den er dårlig.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Sicario 2: Soldado19/7
Mamma Mia! Here We Go Again19/7
Landet af glas19/7
Skyscraper12/7
Under træet5/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
Hereditary28/6
Far til fire i solen28/6
Huset ved havet28/6
Flere bio-anmeldelser
 
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Black Panther2/7
Den skjulte tråd29/6
Coco22/6
De originale21/6
Darkest Hour14/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilket makkerpar optræder i både Mallrats, Dogma og Scream 3
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google