CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2005

Manuskript:
Marc Lawrence

Producere:
Sandra Bullock
Marc Lawrence

Fotograf:
Peter Menzies Jr

Klipper:
Garth Craven

Komponist:
Randy Edelman
John Van Tongeren
Christophe Beck

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Sandrew Metronome

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(31 stemmer)

Læs også...
Nyheder:
29-03-05:
Box Office uge 12: Mac-Kutcher slår Bullock-King
22-10-03:
Bullock i Agent Catwalk 2
 
Anmeldelser:
07-01-14:
The Heat
22-08-13:
The Heat
18-05-10:
All About Steve
13-02-06:
Crash
22-07-03:
Two Weeks Notice
03-06-03:
Ya-ya-søsternes guddommelige hemmeligheder
28-01-03:
Iskoldt mord
09-10-01:
Agent Catwalk
16-07-01:
Striglen og strømeren
20-12-00:
28 Dage
25-09-00:
Fire on the Amazon
 


Agent Catwalk 2

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie
Varighed:116 minutter
Instruktør:John Pasquin
 
Premieredato:01-04-2005
Medvirkende:Som:
Sandra BullockGracie Hart
Regina KingSam Fuller
Enrique MurcianoJeff Foreman
Diedrich BaderJoel
Ernie HudsonMcDonald
Treat WilliamsWalter Collins
Se komplet creditliste her

Catwalk i Vegas
 
Sandra Bullock har været væk fra biograferne i efterhånden tre år, og man kunne godt have forventet lidt mere af hendes 'come-back' end en tilbagevenden til kostumer og slapstick i hendes mest populære, men også mindst krævende rolle til dato.

Fra sjusket FBI-agent til lækker PR-ansvarlig med Barbie-tendenser.

Copyright:
Sandrew Metronome
Den kiksede agent
Agent Catwalk 2 er en uforpligtende genoptagelse af fortællingen om FBI-agenten Gracie Hart, som bestemt ikke hører til de mest tjekkede i bureauets historie. Sjusket hår, grynte-grin og en social kompetence som en teenagepige, men trods alt også en blændende agent, som i den første film reddede kåringen af Miss USA ved at gå undercover. Nu står det på buddy komedie og nye toner i hænderne på den oprindelige manuskriptforfatter Marc Lawrence og tv-instruktøren John Pasquin.

Barbie-forvandling
Fortsættelsen, der har beholdt den nu slemt irrelevante men stadig kække 'danske' titel, tager tråden op få uger efter den første films slutbillede. Ikke overraskende har Gracie fået stjernestatus efter sin live-optræden midt i en af nationens største tv-begivenheder, og derfor kan hun ikke længere bruges i felten. Hun forvandles til lækker PR-agent i hænderne på den efterhånden obligatoriske 'sjove bøsse', som enhver salgsoptimeret produktion har på rollelisten. Den nykårede Miss USA og toastmasteren på den store begivenhed kidnappes, og Gracie tager med sin fjendske og benhårde kollega/bodyguard Sam Fuller til Las Vegas for at tage sig af journalisterne, mens opklaringsarbejdet står på, men da hun finder ud af, hvor lidt der gøres for at redde hendes gode venner, må hun selv tage affære.

Det nærmeste, man kommer en catwalk, er et ægte Vegas-kostume og lidt drag-show.

Copyright:
Sandrew Metronome
Spas og ikke meget andet
Agent Catwalk 2 bumper ujævnt af sted. Beslutningen om at gøre Gracie til en lækker sild underminerer helt og aldeles den første film, men det overlever den nu nok. I stedet har man taget tråden op efter en anden, markant fish-out-of-water-politikomedie – nemlig Eddie Murphys Frækkere end politiet tillader-serie, for ganske som i den, er her tale om en glat, velproduceret 2’er, hvor underholdningsværdien maksimeres på bekostning af de interessante kanter fra forgængeren, og der ikke loves meget mere end der lige akkurat holdes. Man kunne stadig godt ønske sig, at Bullock brugte sin karriere på tungere ting, men med Paul Haggis-dramaet Crush på biografkalenderen til august, ser også det ønske ud til at blive opfyldt.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (6 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Micwiz
4-10-2005 20:29
Ekstremt dårlig film og den er ikke engang kort en time og 45 minutter det er utroligt hvor meget ligegyldigt fyld de kan proppe ind, jeg kan faktisk ikke huske en eneste utroligt nok scene som er god.

0/6

Tille
17-9-2005 12:15
1'eren var god, men ikke 2'eren!
Man behøver ikke altid lave en 2'er. Sjældent de bliver gode!

MiiiG
15-9-2005 14:11
Jada .. Elsker bare agent Catwalk .. Uuuh den er bare god og sjov .. ;)

Pia
13-9-2005 19:14
Så vil jeg hellere se Clovn, det
er morsomt, det er Agent catwalk ikke

Fridrikur
13-9-2005 19:13
Virkelig noget tyndt brass, måske
ville det have været bedre med en
tv serie, filmen er simpelthen
ikke sjov, spænende, vedkommende
man sidder bare og gaber, er der
ikke noget på tv 2


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Hjertelandet20/9
BlacKkKlansman20/9
Bare Juliet20/9
The Predator13/9
The Seagull13/9
Mod solnedgangen13/9
In the Aisles6/9
Den dag på stranden6/9
The Raft5/9
Ordets magt30/8
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
A Quiet Place24/8
Ready Player One17/8
Pacific Rim Uprising13/8
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem spiller det unge par i The Notebook?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google