CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
A Lot Like Love

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2005

Manuskript:
Colin Patrick Lynch

Producere:
Armyan Bernstein
Kevin J. Messick

Fotograf:
John de Borman

Klipper:
Susan Littenberg

Komponist:
Alex Wurman

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
UIP

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(21 stemmer)

Links
Filmens hjemmeside

Læs også...
Nyheder:
26-09-05:
Demi Moore er nu Fru Ashton Kutcher
25-04-05:
Box Office uge 16: Tolken til tops
26-11-04:
Ingen opfølger til Dude
25-05-04:
Damon, Peet & Clooney i politisk thriller
29-01-04:
Amanda Peet bliver Kutchers udkårne
13-01-04:
Crowe indsætter Bloom
 
Anmeldelser:
30-12-13:
jOBS
05-09-13:
jOBS
05-08-11:
No Strings Attached
21-06-11:
Gulliver's rejser
21-12-10:
Killers
14-12-09:
L.A. Gigolo
17-09-08:
What happens in Vegas - Til Jackpot os skiller
09-05-08:
What happens in Vegas - Til Jackpot os skiller
06-05-08:
Martian Child
11-03-08:
Waitress
12-03-07:
The Guardian
24-08-04:
Når du mindst venter det
10-08-04:
Det vilde dusin
12-07-04:
The Butterfly Effect
28-04-04:
My Boss's Daughter
21-01-04:
Identity
14-10-03:
Just Married
27-03-02:
Evil Woman
07-05-01:
Forfjamsket
15-01-01:
Down to You
04-04-00:
Body Shots
 


A Lot Like Love

Anmeldt af:Søren Langelund
Genre:Komedie, Romantik
Varighed:107 minutter
Instruktør:Nigel Cole
 
Premieredato:22-07-2005
Medvirkende:Som:
Amanda PeetEmily Friehl
Ashton KutcherOliver Martin
Kal PennJeeter
Kathryn HahnMichelle
Ali LarterGina
Gabriel MannPeter
Se komplet creditliste her

Kold og krampagtig kærlighed
 
Kærlighed er smukt, uundværligt for de fleste og måske meningen med livet. Skal man tro titlen på den seneste romantiske komedie fra samlebåndet i Hollywood, har dén meget at gøre med kærlighed. Det er dog langt fra, hvad man føler den leverer, når rulleteksterne begynder deres afsluttende ridt over lærredet. Filmen er nemlig mere end almindeligt langt fra at ramme blot perifere aspekter af kærlighedens sande mening. Men den yder et forsøg, og i sine lyse øjeblikke er der glimt af attraktivt 'date-movie'-potentiale.

Ashton Kutchers charmerende smil kan smelte mange ungepigehjerter, men redde filmen kan det desværre ikke.

Copyright:
UIP
Kendis-Kutcher kapitulerer
Ashton Kutcher er en af de kendisser, der ligesom Paris Hilton er kommet frem som medie-darling, mens man spørger sig selv, hvad han egentlig har lavet, der gør ham fortjent til dette. Forholdet med Demi Moore har kreeret flere overskrifter for den tidligere Calvin Klein-model, end hans filmbedrifter har kunnet, og det magter A Lot Like Love nok ikke at ændre på. Vi har med en harmløs romantisk komedie at gøre, og heri passer Kutcher egentlig fint ind, men løfte filmen ved sin blotte tilstedeværelse kan han langt fra.

Kærlighedens kabale
Filmen forløber over syv år, hvor vi følger Oliver (Kutcher) og Emily (Amanda Peet), der kredser om hinandens affektion, men har svært ved at udvikle den til det, de fleste nok forventer i sådan en film: den sande, enestående romance. De mødes tilfældigt i et fly til New York, genser hinanden i Los Angeles og tager på road trip i en weekend – alt sammen med års mellemrum, mens der er nogen eller noget, der bliver ved med at hive dem fra hinanden. Kan deres livskabaler gå op hver for sig, eller lykkes det kun hvis de sammen blander hinandens kort?


Copyright:
UIP
Gnisten går i glemmebogen
A Lot Like Love forsøger, at være en moderne udgave af nyklassikeren When Harry Met Sally, hvor to venner i løbet af en årrække har svært ved at se, at kærligheden måske er tættere på end først antaget. Desværre er historien for forudsigelig og uden energi - og replikkerne og dramaturgien er for uinspirerede. Der er skam små vittige scener, der charmerer, men først og fremmest savner man en gnist, og en troværdig kemi mellem de to hovedrolleindehavere, som aldrig rigtig er til stede.

Hjertekulde i stedet for varme
Dermed bliver det for alvor svært at engagere sig i forholdet mellem karaktererne, og det er ret så farligt for en film af denne type. Man tager sig selv i at kigge på uret og håbe, at de to bare snart finder hinanden, og den klareste følelse af kærlighed, filmen spreder, er en smule krampagtig og kold. Som hurtig-glemt date-movie kan A Lot Like Love anvendes, men denne alt for letkøbte fortælling yder ikke noget af det største i livet nok retfærdighed.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Henrik
8-12-2005 13:49
Gud hvor er det bare dødsygt, man
har set det 1000 gange før, fyr
møder pige....
Forstår ikke hvorfor den kom op i
de danske biografer.
Forstår godt den floppede
Gab - jeg slår over på tv3
Jeg gad ikke se de færdig


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Hjertelandet20/9
BlacKkKlansman20/9
Bare Juliet20/9
The Predator13/9
The Seagull13/9
Mod solnedgangen13/9
In the Aisles6/9
Den dag på stranden6/9
The Raft5/9
Ordets magt30/8
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
A Quiet Place24/8
Ready Player One17/8
Pacific Rim Uprising13/8
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem har fået et ry som 'the nicest guy in Hollywood'?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google