CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2006

Manuskript:
Chris Morgan, Kario Salem

Producere:
Neal H. Moritz

Fotograf:
Stephen F. Windon

Klipper:
Dallas Puett
Fred Raskin

Komponist:
Brian Tyler

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Universal

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(157 stemmer)

Læs også...
Nyheder:
14-06-06:
Fast, Furious and Watt
29-09-05:
Nye navne til Fast & Furious 3
14-06-05:
Justin Lin tager sig af Fast And The Furious 3
23-12-03:
Black trænes igen af Thornton
09-06-03:
2 Fast for Nemo
21-05-02:
Fast and Furiouz 'N' the Hood
23-11-01:
Fast & Furious-fortsættelse i to udgaver
 
Anmeldelser:
08-09-17:
Fast & Furious 8
31-08-15:
Fast & Furious 7
30-09-13:
Fast & Furious 6
23-05-13:
Fast & Furious 6
06-09-11:
Fast & Furious 5
03-04-09:
Fast and Furious
05-11-03:
2 Fast 2 Furious
08-05-02:
The Fast and the Furious
 


DVD-specifikationer
Billedformat:


Lyd:


Ekstra materiale:
The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Action, Drama
Varighed:100 minutter
Instruktør:Justin Lin
 
Anmeldelsesdato:24-10-2006
Medvirkende:Som:
Lucas BlackSean Boswell
Bow WowTwinkie
Nathalie KelleyNeela
Brian GoodmanMajor Boswell
Sung KangHan
Brian TeeDK
Se komplet creditliste her

Langt ude og skride
 
I henholdsvis 2001 og 2003 eksploderede de to første fartfilm, Rob Cohens The Fast and the Furious og John Singletons 2 Fast 2 Furious, ved de amerikanske billetluger, og nu står filmenes producer Neal H. Moritz klar med en tredje film og en ny instruktør. Filmen åbner samme weekend herhjemme som i USA og alt tyder på, at den vil indtjene en pæn sum uden at nå højderne fra forgængerne - for den har slet ikke hestekræfter nok til at udkonkurrere de to tidligere film.


Copyright:
UIP
Hvem skulle have troet dét - man savner Diesel!
Den tredje film i rækken har på nær en tynd tråd helt skåret strengene fra de første film. Handlingen er tilmed rykket fra USA til Tokyo, og hovedpersonerne er blevet endnu yngre. Fyren i centrum hedder Sean Boswell og spilles af den relativt ukendte Lucas Black. Unge Black har efterhånden leveret en række flotte præstationer i film som All the Pretty Horses (hvor han stjal billede fra Matt Damon og Henry Thomas), Friday Night Lights og senest Jarhead. Og intet havde gjort mig mere glad end at have kunnet præsentere denne film som hans gennembrud, men Black er (for at sige det pænt) kedelig sammenspist, og da hele handlingen ligger på hans skuldre, er det et problem, at han ikke får mere ud af rollen. Vi bliver nemlig aldrig rigtig fascineret af Sean - og de andre figurer i filmen er desværre endnu mere uinteressante.

Wrong turn
John Singletons film bød, ganske som unge Justin Lins gør det, på en bunke farvestrålende tegneseriefigurer, der var svært utroværdige. Justin Lin har derfor besvær med at skabe sympati for sine figurer, og han drejer for alvor forkert, da den japanske mafia pludselig også skal med i historien. Da størstedelen af bilræset foregår i parkeringshuse, hvor tricket er at køre hurtigt rundt i svingene og skride ud ('drifting') - herfra filmens titel - er der ikke meget spændning over ræseriet, og for at skabe lidt fare i det ellers ufarlige plot, er yakuzaen blevet trukket ind i billedet. Hvor den første film forsøgte at fortælle en alvorlig historie om en ung politimand, der blændes af venskab og hurtige biler og til sidst ofrer sin karriere for begge dele; og 2'eren var tilfreds med at banke speederen i bund og have det sjovt, nøjes The Fast and the Furious: Tokyo Drift med budskabet om, at hvis man bare siger undskyld, er alting i orden - og dén er for letkøbt.


Copyright:
UIP
Og dér skred den i svinget!
Havde filmen udelukkende været legesyg, som dens 'uofficielle ophav', Wai Keung Lau og Siu Fai Maks lækre Initial D - som den fuldstændig planker store dele af plottet fra (især et vanvittigt stunt ned af en bjergskrænt) - havde den været langt mere tilfredsstillende, men som Justin Lin har skruet den sammen, slingrer den gevaldigt. Selv ikke en herlig cameo i sidste scene kan redde løjerne. Så har man appetit på lidt fart anbefales det at springe denne over, gense en af de to første film, eller - endnu bedre - få fingrene i Initial D. For dén er alle penge værd!
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (33 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Six Days
23-10-2008 22:41
sangen hedder Six days

en
20-2-2008 23:01
Hvad hedder den sang der er i introen hvor han kommer ind på skolen?

miel
26-10-2007 22:15
hwehdgadadweda

Flip
8-8-2007 02:36
Lol - hvad sker der for jer mennesker?

Japan er det fedeste sted i verden - og drifting er den fedeste måde man kan styre en bil på overhovedet. Tokyo Drift er klart den bedste film af de tre FNF. Paul Walker er da udemærket - men Lucas Black er da klart meget sjovere.
Tokyo Drift er bare den bedste.

Matt
14-7-2007 20:31
Hvad er det nu den sang hedder: der hvor de kommer fra Klubben og ud på værkstedet hvor han får sin evo??


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Borg14/9
God's Own Country14/9
En fremmed flytter ind14/9
American Assassin14/9
Mother!14/9
Team Hurricane11/9
De vildfarne7/9
Stefan Zweig - Farvel til Europa7/9
Logan Lucky7/9
It7/9
Flere bio-anmeldelser
 
Guardians of the Galaxy Vol. 211/9
Fast & Furious 88/9
Smølferne: Den hemmelige landsby28/8
The Salesman25/8
Loving21/8
Elle18/8
Life15/8
Skønheden og udyret14/8
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken rapper spiller Halle Berrys mand i Monster's Ball?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google