CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
De battre mon coeur s'est arrêté

Produktionsland:
Frankrig

Produktionsår:
2005

Manuskript:
Jacques Audiard, Tonino Benacquista

Producere:
Pascal Caucheteux

Fotograf:
Stéphane Fontaine

Klipper:
Juliette Welfling

Komponist:
Alexandre Desplat

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Scanbox

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(7 stemmer)

Læs også...
Nyheder:
20-02-06:
Bafta 2006: Brokeback vinder fire priser
 
Anmeldelser:
23-03-16:
Dheepan
16-07-15:
Violette
17-03-14:
En nuance af blå
05-08-13:
Smagen af rust og ben
25-02-10:
Profeten
24-02-10:
Paris
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1,85:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener, behind the scenes interviews, casting rehearsals
Det slag mit hjerte sprang over

Anmeldt af:Kasper Christoffer Larsen
Genre:Krimi, Drama
Varighed:102 minutter
Instruktør:Jacques Audiard
 
Anmeldelsesdato:16-04-2009
Medvirkende:Som:
Romain DurisThomas Seyr
Niels ArestrupRobert Seyr
Jonathan ZaccaïFabrice
Gilles CohenSami
Linh Dan PhamMiao Lin
Aure AtikaAline
Se komplet creditliste her

Et nyt liv
 
Franske Jacques Audiard har lavet en genindspilning af James Tobacks Fingers fra 1978. Det er han kommet meget flot fra.

Thomas' rastløshed har to ventiler: volden eller musikken.
Copyright:
Camera Film
Fra USA til Frankrig
Det slag mit hjerte sprang over er inspireret af 70’ernes amerikanske independent noir-stil, som i Martin Scorseses Mean Streets og Taxi Driver, men lever alligevel helt sit eget franske liv på lærredet. Også selvom det er en omskrivning af Fingers fra 1978, hvor Harvey Keitel spillede Jimmy Fingers, en ung mand i New York splittet imellem sit arbejde som inkassator for sin far i den italienske mafia og sin lidenskab for klaverspil. Her er i den franske udgave følger vi Thomas, en ung ejendomsmægler med særdeles tvivlsomme og ofte voldelige arbejdsmetoder, der pludselig en dag får muligheden for at ændre sine løbebane mod at ende som sin korrumperede far. Ved et tilfælde opstår chancen for at genoplive en gammel drøm og aflægge prøve som koncertpianist.

Brændende Romain Duris
Romain Duris, en af fransk films bedste (og temmelig oversete) skuespillere, spiller hovedrollen, og bedre, mere intenst og indlevende kan det ganske enkelt ikke gøres. Enkelte vil måske genkende ham fra videopremiererne The Spanish Apartment, Gadjo Dilo eller sidste års Natfilm Exils, og hvis ikke: Alene han er anbefaling nok til gå i biografen. Duris er selve en af grundene til, at film kan være så magisk fængslende.

Vi er i mændenes verden. Øretæverne hænger løst og pengene er hurtige.
Copyright:
Camera Film
Gedigen og spændende
Der er meget lidt slinger i valsen i Det slag mit hjerte sprang over. Det er en film om være fanget i spejlbilledet af sit ophav og indse, at man alligevel selv har muligheden for at ændre kurs. En historie om en mand, der aner døren på klem. En mand, der både kan volden og kunsten. Det er også en rigtig gedigen spændende film at være i selskab med - på god gammeldags manér. Thomas er vores helt, den tvivlsomme af slagsen, men vi indånder lugten af blod, cigaretrøg og pigernes parfumer i Paris’ gader med ham. Her er det hverken smarte kameravinkler, larmende effekter eller bjergtagende billeder, der fanger øjet, men et solidt manuskript og en fremragende hovedrolle, der brænder igennem og bringer nyt liv til en god historie, der kun er en fornøjelse at se fortalt så godt igen.
 
DVD-vurdering
Ekstramaterialet er omfattende med både 33 slettede scener, et 32 minutter langt interview med hhv. instruktør Jacques Audiard, manuskriptforfatter Tonino Benacquista og komponist Alexandre Desplat.

Derudover er der et kort interview med Audiard og hovedrolleindehaver Romain Duris samt klip fra castingen inden filmen blev optaget. Alt sammen med danske undertekster og værd at se, hvis man hører til gruppen, der elsker filmen.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Stalins død14/12
Brad's Status14/12
Star Wars: The Last Jedi13/12
Vinterbrødre7/12
Tilbage til Montauk7/12
Suburbicon7/12
Thelma30/11
Kedi30/11
Lumière!23/11
Mordet i Orientekspressen23/11
Flere bio-anmeldelser
 
Abernes planet: Opgøret1/12
Spider-Man: Homecoming27/11
Grusomme mig 320/11
Transformers: The Last Knight13/11
It Comes at Night10/11
The Mummy6/11
Filmen om Kaptajn Underhyler23/10
Baywatch20/10
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem har (endnu) ikke spillet en lejemorder?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google