CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Arthur et la vengeance de Maltazard

Produktionsland:
Frankrig

Produktionsår:
2009

Manuskript:


Producere:
Luc Besson
Emmanuel Prévost

Fotograf:
Thierry Arbogast

Klipper:


Komponist:
Eric Serra

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributør:
Scanbox

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(8 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
11-10-11:
Arthur 3 - de to verdener
11-09-07:
Arthur og Minimoyserne
19-02-07:
Angel-A
18-10-06:
Bandidas
27-09-05:
B-13
 


Arthur og Maltazars hævn

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Animation, Adventure
Varighed:90 minutter
Instruktør:Luc Besson
 
Premieredato:04-12-2009
Medvirkende:Som:
Freddie HighmorArthur
Jamie Mortondk. stemme Arthur
Pernille Vallentindk. stemme Selenia
Mick Øgendahldk. stemme Betameche
Al Agamidk. stemme Max
Lars Mikkelsendk. stemme Maltazar

Mens vi venter på hævnen
 
"Få yngre børn vil kunne følge med og endnu færre ældre børn, unge og voksne vil i længden gide." Således afsluttede vi anmeldelsen af den forrige Minimoyser-film fra 2006 og tre år senere gider man heller ikke rigtig den nye film. Bevares, animationen er da til at holde ud – der er lige frem en syret scene i 'slumkvarteret' Paradise Alley (Arthurs vens Max’ legeplads), der næsten er en kopi af kulisserne i Det femte element, flot og frækt tænkt – men de menneskelige figurer er stadig svære at holde af, og mens minimoyserne fortsat er nuttede, er de svære at fascineres af.


Copyright:
Scanbox
Film for børn?
Vores unge hovedperson Arthur er nu blevet 12 år og er "altså ikke kæreste med minimoyser-prinsessen Selenia", forsøger han at forklare sin mor; hun er jo 1000 år! Den 988 års aldersforskel afholder dog ikke de to fra at kysse hinanden længere henne i handlingen, da Arthur endelig har fået fat i hende. Arthur i sin minimoyser-form, der ligner en 12-årig minimoyser, mens Selenia i fin form som 1000-årig dog ligner en voksen kvinde. Utroligt at der også findes 'cougars' i et ellers børnevenligt miniature-land! Men det er nu et vældigt ømt kys, så ingen grund til panik hos eventuelle forældre. Det bliver derimod sværere at forklare, hvor filmens slutning blev af....

Snip Snap Snude, så er den
Efter vi i starten af filmen er blevet gen-introduceret til Arthur, som nu er blevet optaget af naturelskerne Boto-Matassalajerne, får han pludselig et nødsignal fra Minimoyserne, som han egentlig var på var til at besøge en sidste gang inden skolen og den virkelige verden (50’ernes USA, som aldrig har fremstået mere kunstigt – Hold dig til Paris, Luc Besson!) igen kaldte. Snedigt (og lettere smertefuldt) får han dog mast sig tilbage i den parallelle verden under jorden, hvor han finder ud af, at det ikke var Minimoyserne, der havde sendt bud om hjælp. Det var den fæle Maltazar, som – lige som titlen hentyder – vil have hævn. Det når vi lige at få konstateret inden "To be continued" fylder hele lærredet. Godt så. Nu skal vi bare vente et års tid før vi får serveret eventyrets store finale. Er det acceptabelt, og har man ekstremt finpudsede koncentrationsevner kan man muligvis komme igennem Maltazars hævn uden at miste interessen en til syv gange undervejs. Held & lykke med det.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (2 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
mor til 3
6-8-2010 14:56
er det sikkert at del 2 af arthur og maltazars hævn kommer her til oktober 2010 kan nemlig ikke finde den har tjekket diverse hjemmesider og film nyheder ud og kan bare ikke finde den nogen steder

Michael
11-3-2010 01:20
Nu nævner Selina jo selv at hvis hun kom til Arthurs verden, ville hun være samme alder som ham. Altså de ældes ikke specielt hurtigt som minimoysere, men mennesker ældes åbentbart hurtigere.

Jeg går næsten ud fra at i del 2 at de begge kommer op til overfladen for at bekæmpe Malthazar, så får vi måske at se om hun kommer til at ligne en 1000år gammel kone :-)


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Sicario 2: Soldado19/7
Mamma Mia! Here We Go Again19/7
Landet af glas19/7
Skyscraper12/7
Under træet5/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
Hereditary28/6
Far til fire i solen28/6
Huset ved havet28/6
Flere bio-anmeldelser
 
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Black Panther2/7
Den skjulte tråd29/6
Coco22/6
De originale21/6
Darkest Hour14/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
I hvilken klassiker hører man Frank McCloud sige følgende:

"When your head says one thing and your whole life says another, your head always loses."
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google