CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
From Paris With Love

Produktionsland:
Frankrig

Produktionsår:
2009

Manuskript:
Luc Besson, Adi Hasak

Producere:
Luc Besson
India Osborne

Fotograf:
Michel Abramowicz

Klipper:
Frédéric Thoraval

Komponist:
David Buckley

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(8 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
03-08-17:
Valerian and the City of a Thousand Planets
04-08-15:
The Gunman
19-03-15:
The Gunman
22-09-14:
3 Days to Kill
10-01-12:
Colombiana
19-02-07:
Angel-A
27-09-05:
B-13
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
16:9, 1,85-1

Lyd:
DTS, Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Intet
From Paris With Love

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Action
Varighed:88 minutter
Instruktør:Pierre Morel
 
Anmeldelsesdato:26-07-2010
Medvirkende:Som:
John TravoltaCharlie Wax
Jonathan Rhys MeyersJames Reece
Kasia SmutniakCaroline
Richard DurdenAmbassador Bennington
Yin BingM. Wong
Amber Rose RevahNichole

Genbrug og tomgang
 
Luc Besson er gået fra at være et kreativt og energisk europæisk talent til at være en bevidstløs kopimaskine af amerikansk lavstatus-action. Senest eksemplificeret med From Paris With Love, hvor en actionhistorie af den slags Steven Seagal kun ville røre ved i krisetider, får the royal treatment i hænderne på den kapable håndværker Pierre Morel, hvis Taken med Liam Neeson i den hårdtslående hovedrolle fungerede nogenlunde, fordi den var så sammenbidt og fandenivoldsk.


Copyright:
Nordisk Film
From Paris With Love viser til gengæld fra første sekund begrænsningerne for både forfatter Besson og instruktør Morel. Målet har været, som traileren også angiver det, at lave en vittig og sofistikeret actionfilm med altid smukke Paris som baggrundstæppe og i stil med amerikanernes Mr. and Mrs. Smith, men på trods af, at man har hyret elegante Jonathan Rhys Meyers og underholdende John Travolta som det mere end almindeligt umage makkerpar, så fungerer kombinationen ikke. Intet i filmen klinger autentisk eller troværdigt – fra den forelskede Rhys Meyers’ ambassadør-assistent til Travoltas superhelteagent – og handlingen er noget værre vrøvl om muslimsk fanatisme, terroristangreb og narkohandel.

Hvad har man så tilbage at glædes over i denne slunkne actionfilm? Et lidet overraskende plottwist og en altid sulten præstation af John Travolta, der som få kan sætte gebisset i en dårlig film og overspille hele vejen ned til bagerste række. Han har en særlig evne til at få guld ud af corny replikker, men selv den kvalitet får Morel og Besson forvandlet til noget nær kannibalisme, når de lader ham citere Pulp Fiction med en burger i hånden. Det er hverken elegant eller smart, blot dumt og primitivt, og har ganske som filmen selv ingen egentlig funktion eller berettigelse på et i forvejen trangt biografmarked.
 
DVD-vurdering
Intet ekstramateriale.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Kim
20-3-2010 13:36
Efter tyve minutter med John T's overspil, gad jeg ikke denne film. Pinligt skuespil. Elendig film. Undgå for enhver pris.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
69 Minutes of 86 Days17/8
Hjemme i Verden17/8
Superswede: En film om Ronnie Peterson17/8
Patriarken17/8
Lys i mørket17/8
The Big Sick17/8
The Dark Tower17/8
Danserinden10/8
Annabelle 2: Skabelsen10/8
Fortiden foran os10/8
Flere bio-anmeldelser
 
Ghost in the Shell11/8
Kong: Skull Island8/8
T2 Trainspotting28/7
20th Century Women25/7
Logan24/7
La La Land17/7
A Cure for Wellness10/7
The Great Wall4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken fransk skuespiller må lade som om han er bøsse for ikke at blive fyret i Le Placard - Ud af skabet?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google