CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Life as We Know It

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2010

Manuskript:
Ian Deitchman, Kristin Rusk Robinson

Producere:
Paul Brooks
Barry Josephson

Fotograf:
Andrew Dunn

Klipper:
Jim Page

Komponist:
Blake Neely

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
Warner Home Video

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
21-06-18:
Love, Simon
08-11-13:
Safe Haven
25-04-12:
New Year's Eve
21-12-10:
Killers
04-09-09:
The Ugly Truth
19-08-08:
27 bryllupper
09-10-06:
Glory Road
09-05-06:
En ny dag i livet
03-11-04:
Win a Date with Tad Hamilton!
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener
Life as We Know It

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie, Drama
Varighed:108 minutter
Instruktør:Greg Berlanti
 
Anmeldelsesdato:10-05-2011
Medvirkende:Som:
Katherine HeiglHolly Berenson
Josh DuhamelEric Messer
Josh LucasSam
Sarah BurnsJanine Groff
Hayes MacArthurPeter Novak
Christina HendricksAlison Novak

En baby, et hus en tjekliste
 
Hvis man bruger udgangspunktet, at romantiske komedier/dramaer skal følge en formular, så er Life As We Know It et dydsmønster af en film.

Det første man skal bruge er en mand og kvinde, der helst ikke kan udstå hinanden – på overfladen, men alligevel passer fint sammen – og som selvfølgelig skal være lækre at se på. Må vi præsentere Katherine Heigl (som tilsyneladende ikke tør udfordre sig selv!) og Josh Duhamel (som vist ikke kan?). Hun er lettere stramtandet, han er lidt for afslappet. Hader de hinanden ved første blik? Jep. Godt vi sætter første flueben og fortsætter afkrydsningen.

Bliver de kastet sammen i en situation, der er ude af deres kontrol? Ja, de 'arver' deres bedste venners baby, da parret dør i en bilulykke, og skal derefter bo sammen i vennernes kæmpe hus, for det handler jo om babyen, og da hun er et år gammel, har hun jo allerede vænnet sig til huset.
Opdager de begge, at de tre sammen har det top hyggeligt og den anden måske ikke er så slem alligevel? Tjek. Får han pludselig lidt konkurrence, da hun begynder at se lidt til den pæne børnelæge (Josh Lucas i en kedelig vattet rolle. Han er normalt ellers grund nok til at se en film)? Også tjek til jalousien: Den har enhver romantisk film brug for.

Er der en scene med en lufthavn, fordi den ene af dem pludselig indser, at man ikke kan leve uden den anden, efter de har haft et opgør? Tjek. Er der kække naboer, bekendte og andre farverige figurer, der kan bidrage med lidt spas? Tjeeek. Erfarer parret efter flere skiftevis op- og nedture, at de faktisk er ideelle sammen og livet bare er sådan skruet sammen? Tjek tjek tjek. Er denne film fuldstændig standardiseret til mindste forudsigelige og trivielle detalje, vi har set fyrretusind gange tidligere? Tjek. Er den spild af din tid? Gæt selv!
 
DVD-vurdering
En bunke slettede scener, der dog hverken hjælper eller skader filmen. Også ret lige gyldige, kort sagt.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Sicario 2: Soldado19/7
Mamma Mia! Here We Go Again19/7
Landet af glas19/7
Skyscraper12/7
Under træet5/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
Hereditary28/6
Far til fire i solen28/6
Huset ved havet28/6
Flere bio-anmeldelser
 
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Black Panther2/7
Den skjulte tråd29/6
Coco22/6
De originale21/6
Darkest Hour14/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken Ringenes Herre-skuespiller har rollen som Odysseus i Wolfgang Petersens Troy?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google