CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Romantics

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2009

Manuskript:
Galt Niederhoffer

Producere:
Michael Benaroya
Daniel Hendler
Ron Stein
Daniela Taplin Lundberg
Jennifer Todd
Suzanne Todd

Fotograf:
Sam Levy

Klipper:
Jacob Craycroft

Komponist:
Jon Sadoff

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 2 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
31-10-13:
Frances Ha
21-04-05:
First Daughter
18-01-05:
Pieces of April
03-11-04:
Win a Date with Tad Hamilton!
12-12-01:
Almost Famous
15-08-01:
Finding Forrester
17-05-00:
A Walk on the Moon
 
Artikler:
25-06-12:
TV-serie: True Blood – sæson 4
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.85:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Trailers
The Romantics

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Drama, Romantik
Varighed:93 minutter
Instruktør:Galt Niederhoffer
 
Anmeldelsesdato:01-07-2011
Medvirkende:Som:
Katie HolmesLaura Rosen
Josh DuhamelTom McDevon
Anna PaquinLila Hayes
Malin AkermanTripler
Adam BrodyJake
Dianna AgronMinnow Hayes
Se komplet creditliste her

Venner/fjender
 
Sikke betændt sårene er. Men det er jo også vennerne, der kan lave de dybe sår, så da Laura bliver inviteret til sin tidligere bedste veninde Lilas bryllup, er hun ikke glad. Hvorfor? Fordi Lila skal giftes med Tom, som i mange år var Lauras kæreste. Av.

Lila getting married
"The Romantics" er navnet på den lille gruppe venner – 3 mænd, 4 kvinder – der var bedste venner i college og nu et årti senere stadig elsker hinanden, også på lettere upassende måder.
Det er natten før brylluppet og Tom opfører sig ikke helt som Lila gerne vil have det. Værre bliver det efter en frygtelig akavet før-bryllupsmiddag, der ender med at vennerne bliver plørefulde og derfor mindre hæmmede, hvorefter Tom forsvinder, og den resterende gruppe beslutter sig for at lede efter ham. Dette resulterer dog i at vi får stiftet nærmere bekendtskab med personerne og deres følelser og afsavn.

Lidt for firkantet
Der er mange fine små detaljer i The Romantics, som rammer plet, men følelsesudladningerne virker også prætentiøse midt i al deres inderlighed. Dialogen er velskrevet og figurerne troværdige, men natten før-situationen og især valget af skuespillerne falder igennem. Flødebollen Josh Duhamel, der spiller den eftertragtede Tom, afstikker fra resten af kompagniet bestående af hverdagslignende personer. Selv glamourøse Anna Paquin og den ofte kedelige Katie Holmes falder fint ind som ægte mennesker med fejl og frustrationer.
Scenen, hvor de endelig får raset af og råbt af hinanden, er imponerende, mens man resten af tiden vil ønske der skete noget lidt mere vedkommende end en flok gamle venner, der hænger ud mens de halvstive forsøger at komme hinanden ved. Det kunne have været langt meget rørende.
 
DVD-vurdering
Der er intet ekstramateriale andet end en bunke trailers fra distributørens andre udgivelser.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
The Predator13/9
The Seagull13/9
Mod solnedgangen13/9
In the Aisles6/9
Den dag på stranden6/9
The Raft5/9
Ordets magt30/8
Mile 2230/8
De Utrolige 230/8
Lykke-Per30/8
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
A Quiet Place24/8
Ready Player One17/8
Pacific Rim Uprising13/8
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad er navnet på Li Mu Bais sværd, som den unge Jen Yu stjæler i flere omgange i Tiger på spring, drage i skjul?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google