CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Trip

Produktionsland:
UK

Produktionsår:
2010

Manuskript:


Producere:
Andrew Eaton
Melissa Parmenter

Fotograf:
Ben Smithard

Klipper:


Komponist:


Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
Sunrise Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
31-08-17:
The Trip to Spain
09-10-14:
The Trip to Italy
14-12-10:
The Killer Inside Me
26-04-10:
The Shock Doctrine
19-06-07:
Nat på museet
27-02-07:
Tristram Shandy
07-03-05:
Jorden rundt i 80 dage
04-02-05:
Coffee and Cigarettes
25-02-03:
24 Hour Party People
21-03-01:
Wonderland
 


The Trip

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie
Varighed:107 minutter
Instruktør:Michael Winterbottom
 
Premieredato:17-11-2011
Medvirkende:Som:
Steve CooganSteve
Rob BrydonRob

Caine, Coogan og Brydon på roadtrip
 
"Den bedste Michael Caine-film nogensinde – uden Michael Caine". Sådan lyder reklamesloganet cirka fra den danske distributør af The Trip – og det giver god mening, for Michael Caine fylder en stor del af hyggeprojektet fra altid alsidige Michael Winterbottom.


Copyright:
Sunrise Film
Denne gang har han ikke kunnet stå for den knitrende kemi, der udsprang mellem Steve Coogan og Rob Brydon i Tristram Shandy, og derfor har han sendt de to ud på en finkulturel og gastronomisk udgave af Klovn-drengenes dannelsesrejse – med færre tøsebørn og mere navlepilleri. Og det er ofte forrygende morsomt – også selv om projektet trækker en anelse længere ud end det selv kan bære.

Steve Coogan spiller sig selv. Sådan da. Han er af et magasin blevet bedt om at køre rundt til samtlige gastronomiske restauranter i The Lake District, tage billeder, smage på maden og i det hele taget koble god mad og kändisness på den måde, som medierne ynder at gøre det. Vennen Rob Brydon – som han jo blandt andet har lavet film sammen med – er bestemt ikke hans førstevalg til at gøre ham selskab, men måske er Coogan slet ikke så populær at være sammen med, for Brydon er den eneste, der begejstret takker ja til opgaven.


Copyright:
Sunrise Film
Familiefaderen Brydon og Lone Wolf Coogan tager af sted. Et venskab med de skår og hakker, som forskellige karrierer og familieliv – og ikke mindst den stille misundelse over den andens tilværelse – kan give. Derfor tyer de til deres standard-shtick – Brydon og hans imitationer af kendte skuespillere, Coogan og hans surmulende stjernenykker.

Det kommer der decideret sjove scener ud af, og man er i godt selskab med de to ufrivillige rejsende, men The Trip er heller ikke andet end det. Ankomst, middag, sjov scene, dagen derpå – og så forfra igen på det næste sted. Parallelt kører en antydet historie om den ensomme Coogans forsøg på at fastholde sin celebrity-status samtidig med at livet suser forbi, men den fanger aldrig for alvor. Derfor bliver The Trip også lidt lang i spyttet, men humøret er højt, og hvis man tilmed nyder synet af elegante madanretninger, så er Winterbottoms fritidsprojekt tiltalende og charmerende.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Mordet i Orientekspressen23/11
The Square23/11
Justice League16/11
Rodin16/11
Glasslottet16/11
QEDA16/11
Ballerina9/11
The Killing of a Sacred Deer9/11
Monsieur Verdoux9/11
Den unge Karl Marx9/11
Flere bio-anmeldelser
 
Transformers: The Last Knight13/11
It Comes at Night10/11
The Mummy6/11
Filmen om Kaptajn Underhyler23/10
Baywatch20/10
Wonder Woman16/10
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem af disse skuespillere har ikke spillet D’Artagnan?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google