CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Hangover Part II

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2011

Manuskript:
Scot Armstrong, Craig Mazin, Todd Phillips

Producere:
Daniel Goldberg
Todd Phillips

Fotograf:
Lawrence Sher

Klipper:
Debra Neil-Fisher
Michael L. Sale

Komponist:
Christophe Beck

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Warner Home Video

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(7 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
25-08-16:
War Dogs
28-07-16:
Bad Moms
18-12-15:
Fars sygt fede bilferie
02-10-13:
Tømmermænd tur-retur
30-05-13:
Tømmermænd tur-retur
22-01-13:
The Campaign
21-08-12:
Project X
09-08-11:
Limitless
06-05-11:
Due Date
26-01-11:
Dinner for Schmucks
26-10-10:
The A-Team
18-05-10:
All About Steve
18-01-10:
Tømmermænd i Vegas
17-06-09:
Han er bare ikke vild med dig
17-09-08:
What happens in Vegas - Til Jackpot os skiller
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Gagareel
Tømmermænd i Thailand - The Hangover Part II

Anmeldt af:Mads Suldrup
Genre:Komedie
Varighed:97 minutter
Instruktør:Todd Phillips
 
Anmeldelsesdato:02-12-2011
Medvirkende:Som:
Bradley CooperPhil Wenneck
Ed HelmsStu Price
Zach GalifianakisAlan Garner
Justin BarthaDoug Billings
Ken JeongMr. Chow
Paul GiamattiKingsley
Se komplet creditliste her

Tømmermænds-deja-vu
 
Hvordan laver man en opfølger til en af nyere tids mest succesfulde komedier? Man skifter sceneriet ud og laver præcis samme film! Hvor Tømmermænd i Vegas fandt sted i syndens by, er omdrejningspunktet i Tømmermænd i Thailand svedige Bangkok. Præmissen er den samme: Drengene skal afklare en vild nats fuldskab, mens brud og bryllup venter utålmodigt.


Copyright:
Warner
Ulveflokken er samlet igen
Denne gang er det Stu, der vågnede op uden tand i første del, som skal giftes. For undgå samme prekære situation som sidst frabeder han sig en polterabend og tilstedeværelsen af den mentalt ustabile Alan – hvis narkotika var skyld i de bankende tømmermænd i Las Vegas – til sit bryllup. Stu forbarmer sig dog over Alan og inviterer ham med til Thailand, hvor brylluppet skal forestå, og hele ulveflokken er nu samlet igen. Konsekvenserne er umiddelbare: En enkelt godnatøl på stranden udvikler sig til en vanvittig drukmarch gennem Bangkoks gader og stræder, der er fyldt med buddhistmunke, ladyboys og narkokurer-aber. Og næste dag er Teddy, Stus unge svoger, sporløst forsvundet.

Ingen afvigelser i nye omgivelser
Filmen følger altså præcis samme formular som sin forgænger. Helt ned til mindste detalje. Der er absolut ingen afvigelser, og det kan selv ikke de mest eksotiske omgivelser skjule. Tømmermænd i Vegas var en enorm økonomisk succes, og at de thailandske tømmermænd så stringent følger samme opskrift tyder på, at tegnebogen har været i førersædet. Al nytænkning og opfindsomhed er sat til side i en kold kalkule, der skal sikre kø ved billetlugerne, men gensynsglæden med gutterne er så tilpas stor, at man trods alt æder den deja-vu-oplevelse, filmen er.


Copyright:
Warner
If it ain't broke, don't fix it
Og det er selvom om, at Tømmermænd i Thailand har en dræbende langsom introsekvens, hvor man blot venter på, at tømmermændene hamrer sig ind i hovedet på karaktererne – og handlingen. Det er når fuldemandspuslespillet skal løses, at filmen fungerer, og de nye omgivelser udnyttes på fin vis – Stus møde med en charmerende og lidt for kærlig ladyboy er enormt lattervækkende og et absolut højdepunkt. Højdepunktet i første film var Zach Galifianakis i rollen som Alan, og endnu en gang er han god, men gensynsglæden overstiger sjældent det spændende og overraskende første møde. Og det er netop hovedproblemet: Har man intet nyt at fortælle, er der intet nyt at skrive hjem om. Tømmermænd i Thailand er lavet ud fra devisen "if it ain't broke, don't fix it". En hamrende uambitiøs mentalitet, men ikke desto mindre skal filmen nok fungere for mange publikummer - rigtig mange.
 
DVD-vurdering
Kun et gagreel.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (2 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Iis
2-4-2014 06:18
Wow I must confess you make some very trhecnant points.

Andi
20-7-2012 08:44
H.A:Klassiskt hf6gerargument att he4vda att korruptionen e4r det enda som retlrseuat i fattigdom. Visst finns det men faktorer som begre4nsad frihandel och hundratals e5r av kolonialism kan me5he4nda ha satt sina spe5r ockse5.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
The Predator13/9
The Seagull13/9
Mod solnedgangen13/9
In the Aisles6/9
Den dag på stranden6/9
The Raft5/9
Ordets magt30/8
Mile 2230/8
De Utrolige 230/8
Lykke-Per30/8
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
A Quiet Place24/8
Ready Player One17/8
Pacific Rim Uprising13/8
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
I hvilken af de følgende muligheder har Peter Weir kun instrueret det ene tilfælde?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google