CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Horrible Bosses

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2011

Manuskript:
Michael Markowitz, John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

Producere:
Brett Ratner
Jay Stern

Fotograf:
David Hennings

Klipper:
Peter Teschner

Komponist:
Christopher Lennertz

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Warner Home Video

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
13-07-18:
Game Night
08-12-16:
Office Christmas Party
25-12-14:
De satans chefer 2
18-12-13:
Familien Miller - langt over grænsen
15-08-13:
Familien Miller - langt over grænsen
26-04-13:
Seven Psychopaths
04-04-13:
Identity Thief
15-05-12:
Giftig viden
14-03-12:
Hvis jeg var dig
19-09-11:
Hall Pass
15-09-11:
Fright Night
27-06-11:
London Boulevard
06-05-11:
Due Date
28-02-11:
Going the Distance
22-02-11:
Baby Surprise
29-09-09:
Fanboys
05-09-08:
In Bruges
08-07-08:
Juno
21-03-05:
Collateral
26-03-01:
Høj cigarføring
01-08-00:
American Beauty
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener
Horrible Bosses

Anmeldt af:Mikkel Kofod
Genre:Komedie
Varighed:93 minutter
Instruktør:Seth Gordon
 
Anmeldelsesdato:11-01-2012
Medvirkende:Som:
Jason BatemanNick Hendricks
Charlie DayDale Arbus
Jason SudeikisKurt Buckman
Kevin SpaceyDave Harken
Jennifer AnistonDr. Julia Harris
Colin FarrellBobby Pellitt
Se komplet creditliste her

Alt for almindelige mordere
 
De fleste kender nok til problemet med at have en ulidelig chef. Typen, der forpester ens hverdag og som man helst så død. I frustrerede øjeblikke dagdrømmer man endda om, hvordan vedkommende får en voldsom og gerne smertefuld ende på livet. Denne genkendelighed driver komikken i De satans chefer, men det er den samme genkendelighed, der tager brodden af morskaben. For selv om man kan kender og griner af de tre venners Nick, Dale og Kurts frustration, køber man ikke deres forsøg på, at slå deres chefer ihjel.


Copyright:
Warner Bros.
Nick (Jason Bateman) må finde sig i, at hans virtuost uretfærdige chef Harken nægter ham forfremmelse, fordi han mødte to minutter for sent, og i stedet tildeler sig selv stillingen som salgsdirektør, han ellers havde stillet Nick i udsigt. Kurt (Jason Sudeikis) ligger også under for sin cokede chefs humørsvingninger, mens den lykkeligt forlovede Dale (Charlie Day) hver dag kæmper for at afvise sin kvindelige og sexede chefs tilnærmelser. En dag får de nok og lader de morderiske tendenser, de fleste af os undertrykker, få frit løb: De planlægger at myrde deres chefer.

At de tre venner er så dårlige til at slå ihjel, at deres chefer havde fyret dem på stedet, hvis de havde været ansat som lejemordere, kommer ikke som en overraskelse. De satans chefer er en splidagtig film, fordi den spiller på genkendeligheden ved Nicks, Kurts og Dales situation ved at vise de tre som helt almindelige fyre. Men netop fordi de er så almindelige, tror man ikke på, at de gennemfører forbrydelsen, og deres forbryderforberedelser fremstår irrelevante og fjollede. Til gengæld er de tre wanna be-lejemordere godt selskab og kemien mellem Jason Bateman, Charlie Day og Jason Sudeikis er dynamisk. Deres indbyrdes "banter" er sjov og leveret med sikker humoristisk timing.


Copyright:
Warner Bros.
Jamie Foxx optræder som den selvudnævnte mordkonsulent med dårlige forhandlingsevner, Motherfucker Jones, og Kevin Spacey er udsøgt nedladende som Nicks sadistiske og jaloux chef. Men især Colin Farrell er sjov med beundringsværdig mangel på forfængelighed som karatesparkende cokevrag med topmave og hentehår.
De satans chefer er ikke ulig en anden bromance, Tømmermænd i Vegas /Thailand, hvor en gruppe mandlige venner ligeledes hjælper hinanden med at løse deres fælles problem. Men De satans chefer har hverken samme "åh nej, det gjorde han bare ikke, jo han gjorde"-humor eller anarkistiske hovedpersoner. Tømmermænd-filmene har et urealistisk udgangspunkt for en urealistisk historie, som man derfor velvilligt køber. De satans chefer har et realistisk udgangspunkt for urealistisk historie, som ikke fænger, men det er hyggeligt nok at følge med.
 
DVD-vurdering
Syv scener, der ikke kom med i filmen, er det blevet til af ekstramateriale. Ikke at de ændre meget på filmen.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
The Meg9/8
Mission: Impossible - Fallout2/8
Hotel Artemis26/7
Sicario 2: Soldado19/7
Mamma Mia! Here We Go Again19/7
Landet af glas19/7
Skyscraper12/7
Under træet5/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
Flere bio-anmeldelser
 
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
The Florida Project17/7
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri3/7
Black Panther2/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem spillede den mandlige hovedrolle Paul Atreides i 1984 indspilningen af Dune, der havde instruktør David Lynch ved roret?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google