CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Win Win

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2011

Manuskript:
Tom McCarthy, Joe Tiboni

Producere:
Lisa Maria Falcone
Michael London
Tom McCarthy
Mary Jane Skalski

Fotograf:
Oliver Bokelberg

Klipper:
Tom McArdle

Komponist:
Lyle Workman

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
01-08-16:
Spotlight
25-02-16:
Spotlight
18-09-14:
Million Dollar Arm
15-08-12:
Kamæleonen
30-11-11:
Barneys mange liv
23-12-09:
Duplicity
19-02-09:
The Visitor
12-12-06:
American Splendor
26-07-05:
Sideways
16-08-04:
The Station Agent
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.85:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener, Featuretter, musikvideo
Win Win

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie, Drama
Varighed:102 minutter
Instruktør:Tom McCarthy
 
Anmeldelsesdato:29-04-2012
Medvirkende:Som:
Paul GiamattiMike Flaherty
Amy RyanJackie Flaherty
Bobby CannavaleTerry Delfino
Jeffrey TamborStephen Vigman
Alex ShafferKyle
Burt YoungLeo Poplar

Menneskelige fejl og tvivlsomme valg
 
Dette er det tredje lille mesterværk fra Thomas McCarthy. The Station Agent, The Visitor og nu Win Win. Den ser ikke ud af meget, når man står med coveret i hånden. Mest af alt ligner den nærmest en kikset komedie, men McCarthy & Co. sætter allerede stemningen fra første scene. Vi er i følsomt indie-land med Win Win. Hovedpersonen spilles af altid bundsolide Paul Giamatti, her advokaten Mike Flaherty med svigtende held med firmaet og endnu mindre held med skolens wrestlinghold, han er træner for.

Mike Flaherty elsker sin familie, og da han derfor serveres muligheden for at gøre noget etisk småbeskidt, gør han det for at holde på familien. McCarthy dømmer ham dog ikke og vi fortsætter med at holde med Mike Flaherty, fordi han egentlig er en god fyr. Da han falder over den unge Kyle Timmons er han anstændig nok til at hjælpe, i starten fordi det er det rigtige at gøre, men da han opdager, at Kyle er et wrestling talent, sidder han virkelig fast.

Det er ganske underholdende at følge Mike, hans gamle ven Terry (komisk spillet af den ofte overgearede Bobby Cannavale), hans partner Vig (Jeffrey Tambor, elskelig som altid) og hans lille familie. De opfører sig så usandsynligt menneskeligt og McCarthy sætter dem i så ægte situationer, at det er svært ikke at kunne forholde sig til dem.

Win Win er vellykket filmhygge, når den slags er varmest. McCarthy har en indædt evne for at ramme en emotionel intelligent tone, der både er behageligt selskab og udfordrende samtidig, for hvor sætter man grænserne, når det drejer sig om at beskytte sine nærmeste. Kan en fremmed dreng blive ens nærmeste eller en senil gammel mand? Hvad er værd at kæmpe for og hvem er værd at kæmpe for? Hvornår kan man kalde sig en vinder, og hvorfor? Win Win handler om at gøre det rigtige, betale prisen og den gør det på vindende vis.
 
DVD-vurdering
Der er to slettede scener, en musikvideo og en håndfuld små indslag med folkene bag filmen, fra birolleskuespilleren David Thompson, der spiller Kyles kammerat, til Thomas McCarthy, medforfatter Joe Tiboni og Paul Giamatti. De er fine nok, men vi kommer ikke i dybden af filmen med dem.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Hedi20/4
Creative Control20/4
The Edge of Seventeen20/4
Du forsvinder20/4
Fast & Furious 813/4
The Handmaiden12/4
Chevalier6/4
Dengang i maj6/4
Dyrene i Hakkebakkeskoven6/4
Boss Baby6/4
Flere bio-anmeldelser
 
Fantastiske skabninger... og hvor de findes31/3
The Accountant27/3
Doctor Strange21/3
Trolls20/3
Inferno7/3
Jack Reacher: Never Go Back6/3
Storkene28/2
Peter og dragen24/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem spiller familieoverhovedet der myrdes i Gosford Park?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google