CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Madagascar 3

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2012

Manuskript:
Noah Baumbach

Producere:
Mireille Soria
Mark Swift

Fotograf:


Klipper:
Nick Fletcher

Komponist:
Hans Zimmer

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributør:
Paramount

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(5 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
06-04-17:
Boss Baby
01-05-15:
Pingvinerne fra Madagascar
28-09-10:
Fantastic Mr. Fox
24-03-09:
Madagascar 2
17-04-08:
Margot at the Wedding
20-11-06:
The Squid and the Whale
06-03-06:
Madagascar
05-09-05:
Life Aquatic
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.78:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1, True HD 7.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor, triviaspor, The Animators' Corner, spil, sneak peak & previews, featuretter, slettede scener
Madagascar 3

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Animation, Adventure
Varighed:93 minutter
Instruktør:Eric Darnell
Tom McGrath
Conrad Vernon
 
Anmeldelsesdato:17-12-2012
Medvirkende:Som:
Ben Stillerori.st: Alex
Chris Rockori.st: Marty
Jada Pinkett Smithori.st: Gloria
David Schwimmerori.st: Melman
Sacha Baron Cohenori.st: Julien
Frances McDormandori.st: Captain Chantel DuBois
Se komplet creditliste her

Dyrene i cirkus
 
Efter solide succeser med de to Madagascar-forgængere er det ikke overraskende, at vores fire dyrevenner: løven Alex, zebraen Marty, giraffen Melman og flodhesten Gloria, er tilbage; selvfølgelig i selskab med lemuren King Julien, hans to små håndlangere og vore alle sammens elskede toptrænede pingvin-firkløver. Glansen er dog gået lidt gået af franchisen, mens løjerne stadig imiterer de klassiske Looney-tunes, hvor man ikke sætter spørgsmålstegn ved hvorfra de firbenede helte pludselig, midt under et indbrud på et kasino i Monte Carlo, har deres værktøj. Hvis man skal have nogen som helst form for underholdning ud af Madagascar 3 er det generelt bedst at købe hele den tossede idé.


Copyright:
UIP
Flugten
Og sådan én er lige præcis, hvad manuskriptforfatterne, gengangeren Eric Darnell og newcomeren til serien, Noah Baumbach (ja, dén Noah Baumbach), har fremtryllet. Tro det eller ej: Vores lille zoo skal denne gang i cirkus – bare ikke som betalende gæster. Alt sammen fordi de i Monte Carlo fik tiltrukket sig opmærksomheden fra den nådesløse Chantal Dubois, chefen for de franske veterinærmyndigheder, som mangler et løvehoved i sin samling. På deres flugt fra hende støder de netop ind i et omrejsende og temmelig nedkørt cirkus, der er på vej til New York. Samme destination som Alex & Co. også har sat deres snuder op efter. Så Marty og især Alex får hurtigt bildt cirkusartisterne ind, at de også er cirkusdyr og kan en masse spændende, for ikke at sige fantasifulde, kunster.

Home is where the heart is
Det klæder Madagascar-serien at prøve nye territorier af, og nu har vi set både New York City, Madagaskar og Afrika, så hvorfor ikke Europa, hvor Cirkus Zaragoza skal optræde inden turen går til USA. Det meste af handlingen forgår dog under teltdugen og ikke ude i Europas storbyer, bortset fra nogle enkelte actionscener, den bedste i Roms gader med King Julien og en russisk bjørn på en Ducati. For neden under al larmen fra dyrene og eksplosionerne af farver handler det om at føle sig hjemme. Desværre tager det filmskaberne lidt for lang tid selv at regne den ud, så man skal sidde cirka en times overgearet pjank igennem, inden budskabet køres i stilling.


Copyright:
UIP
Et lille wauw
Og der er ikke meget sjov at komme efter i venteperioden. Vittighederne er mangelfulde og de underligt forældede filmreferencer (The Matrix? Come on, det er 13 år siden) går over hovedet på de fleste børn. Af de halvhundrede unger, jeg sad i samme sal med, grinede stort set ingen af dem undervejs; om end 3D-effekterne til gengæld blev mødt med en del årrrghs og wauws. Og Madagascar 3 er bestemt heller ingen kedelig film: Den byder på masser af interessante nye dyr, den stolte russiske tiger Vitaly er i særdeleshed spændende (også hans trick, som vi – meget spøgefuldt – aldrig ser udført), og da hele cirkusset først begynder at svinge sammen føles det næsten magisk. Næsten.
 
DVD-vurdering
At sidde med Blu-ray + dvd-udgivelsen af Madagascar 3 føles som en gaveregn, og ekstramaterialet kaldes sjovt nok "High Flying Fun": Her bliver vi overrislet med både triviaspor og "Animatorernes hjørne", der bedst kan beskrives som et visuelt spor, og et spil for de yngste på blu-ray’en, mens begge skiver byder på kommentarspor, forskellige featuretter og slettede scener.

Men når man har været igennem bonusbunken, er man knapt så imponeret. De tre ekstraspor er kun sporadisk spændende og featuretterne ikke specielt overvældende. Men i det mindste er der langt en pæn del arbejde i at præsentere alt det ekstra, og det gives der også points for!

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Kingsman: The Golden Circle21/9
Kærligheden flytter ind21/9
Paula21/9
LEGO Ninjago filmen21/9
I min datters navn21/9
Paris må vente21/9
Borg14/9
God's Own Country14/9
En fremmed flytter ind14/9
American Assassin14/9
Flere bio-anmeldelser
 
Guardians of the Galaxy Vol. 211/9
Fast & Furious 88/9
Smølferne: Den hemmelige landsby28/8
The Salesman25/8
Loving21/8
Elle18/8
Life15/8
Skønheden og udyret14/8
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken af disse herrer blev født først?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google