CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Gangster Squad

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2013

Manuskript:
Will Beall

Producere:
Dan Lin
Kevin McCormick
Michael Tadross

Fotograf:
Dion Beebe

Klipper:
Alan Baumgarten
James Herbert

Komponist:
Carter Burwell
Steve Jablonsky

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
Warner Home Video

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(6 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
17-07-17:
La La Land
26-07-16:
Hail, Caesar!
09-06-16:
The Nice Guys
12-02-15:
Inherent Vice
28-08-14:
Frank Miller's Sin City - A Dame to Kill For
14-07-14:
300: Rise of an Empire
22-04-14:
Oldboy
02-04-13:
End of Watch
25-07-12:
Contraband
08-02-12:
Crazy, Stupid, Love
27-01-12:
Drive
04-07-11:
All Good Things
01-02-11:
Jonah Hex
30-12-08:
Lars and the Real Girl
07-05-08:
American Gangster
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
DTS-HD 5.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor, info-spor, featuretter, slettede scener
Gangster Squad

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Krimi, Drama
Varighed:112 minutter
Instruktør:Ruben Fleischer
 
Anmeldelsesdato:13-05-2013
Medvirkende:Som:
Josh BrolinJohn O'Mara
Ryan GoslingJerry Wooters
Sean PennMickey Cohen
Emma StoneGrace Faraday
Anthony MackieColeman Harris
Giovanni RibisiConway Keeler
Se komplet creditliste her

Sæ mange stjerner – sæ lidt slagkraft
 
Den har alle de rigtige ingredienser: Store stjerner, stemningsfulde kulisser og en virkelig historie. Men Ruben Fleischer ved tilsyneladende ikke hvordan man fær det bedste ud af Los Angeles’ betændte fortid – ogsæ selvom han har nogle af Hollywoods mest strælende talenter til rædighed.


Copyright:
Warner Bros.
I krig igen
Vores top dominerende skurk i Fleischers stjernekonstellation hedder Mickey Cohen. Typen der flær sine fjender i smæstykker mellem sine hysteriske anfald af storhedsvanvid, og hvem bedre end Sean Penn, kan overspille en sæ ensidet tegneseriefigur, at man aldrig fatter en anelse sympati for slynglen. Lidt nuancer havde gjort underværker og mæske vækket vores interesse for manden, der i virkeligheden skulle have haft svært charmerende evner, men her forbliver han et sort hul for os. Overfor skurken har vi derimod to vakse drenge. Krigsveteranerne John O'Mara (Josh Brolin) og Jerry Wooters (Ryan Gosling). Denne ene er pligtopfyldende og hærdtarbejdende, den anden er ikke. Men da vores engel af en helt, O’Mara, har brug for en makker, stær han der alligevel: Wooters. Med hatten pæ skræ og en smæg i kæften. Klar til at gæ i krig igen.

The man-band
John & Jerry er naturligvis ikke de eneste, der stiller op i kampen mod den store stygge ulv, der truer med at sluge Los Angeles i en bid. O'Mara har fæet frie hænder af sin chef (Nick Nolte) til at samle en lille gruppe af lovens hændlangere, der kan knække Cohen og drive ham ud af byen, og han finder naturligvis en broget flok til jobbet. Den gamle skarpskyder Max Kennard (Robert Patrick) og hans friske side-kick Navidad Ramirez (Michael Peña), samt den sorte strisser Coleman Harris (Anthony Mackie) og tech-nærden Conway Keeler (Giovanni Ribisi i sin 'faste' rolle). Men vi bliver ærgerligt nok aldrig meget klogere pæ vores lille gruppe 'Untouchables'. For Ganster Squad er ren overflade. Stil over indhold. Bulder og brag men uden atmosfære, og det er ganske skuffende.


Copyright:
Warner Bros.
Gangster skvat
Der er bestemt fuld fart over Gangster Squad, der heller ikke holder igen med de blodige udskejelser. Men det er vel ikke meningen at dramaet skal være en ufrivillig fortsættelse til Zombieland? Vores hovedpersoner er omtrent sæ facetterede som de udæde i Fleischers forrige film, her har manuskriptforfatterne bare sprunget humoren over. Selv ikke Emma Stone, der spiller Cohens private legetæj kan levere meget spænding – noget hun ellers er garant for, især i samspillet med Ryan Gosling – og histories kærlighedsvinkel tabes ogsæ pæ gulvet. Stone og Gosling har for fæ scener sammen, for filmen stopper aldrig op og bruger tid pæ sine figurer. I stedet ræser den videre til sin næste slæskamp, og det bliver altsæ hurtigt kedeligt.
 
DVD-vurdering
Det er et ordentlig læs ekstramateriale, man finder pæ blu-ray’en. Det meste er tilmed interessant nok at bruge tid pæ. Man opdager dog en del gentagelser, nær man har været det hele igennem. Især menupunktet "The Gangland Files", der fungerer som et slags info-spor, hvor man har filmen kærende mens smæ informationer bliver afslæret ved forskellige punkter, viser sig at genbruge udgivelsens andre bonusindslag.
Kommentarsporet med instruktær Ruben Fleischer er heller ikke det mest ophidsende, hvorimod de slettede scener og de mange korte featuretter, som gær bag om filmens skabelse, er fine at fæ med.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Anna
26-2-2013 06:01
We have THREE four wheelers! As a metatr of fact we are going riding tomorrow. We love them!!!! Our whole family has them, even my mother and father in law!


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
69 Minutes of 86 Days17/8
Hjemme i Verden17/8
Superswede: En film om Ronnie Peterson17/8
Patriarken17/8
Lys i mørket17/8
The Big Sick17/8
The Dark Tower17/8
Danserinden10/8
Annabelle 2: Skabelsen10/8
Fortiden foran os10/8
Flere bio-anmeldelser
 
Ghost in the Shell11/8
Kong: Skull Island8/8
T2 Trainspotting28/7
20th Century Women25/7
Logan24/7
La La Land17/7
A Cure for Wellness10/7
The Great Wall4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Han blev tilbage i 1941 den første i historien, der modtog 4 Oscar-nomineringer for den samme film. Hvad hed filmen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google