CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Anchorman 2: The Legend Continues

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2013

Manuskript:
Will Ferrell, Adam McKay

Producere:
Judd Apatow
Will Ferrell
Adam McKay

Fotograf:
Oliver Wood

Klipper:
Mellissa Bretherton
Brent White

Komponist:
Andrew Feltenstein
John Nau

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
UIP

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(28 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
25-11-13:
The Internship
29-04-11:
Megamind
26-01-11:
Dinner for Schmucks
28-10-08:
Semi-Pro
25-04-05:
Anchorman
29-10-03:
Old School
 


Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen

Anmeldt af:Nikolaj Kennov
Genre:Komedie
Varighed:119 minutter
Instruktør:Adam McKay
 
Premieredato:30-01-2014
Medvirkende:Som:
Will FerrellRon Burgundy
Steve CarellBrick Tamland
Paul RuddBrian Fantana
David KoechnerChamp Kind
Christina ApplegateVeronica Corningstone
Dylan BakerFreddie Shapp
Se komplet creditliste her

Når den gode historie mangler
 
San Diegos legendariske studievært Ron Burgundy (Will Ferrell) er en mand i klemme. Ikke bare har han mistet sit job, men også sin hustru og "anchorwoman" Veronica (Christina Applegate), der snupper drømmejobbet som ledende nyhedsvært lige foran hans næse. Snart forsumper Ron som falleret vært i Sea World, hvor både delfinerne og børnene hader ham.


Copyright:
UIP
Da han tilbydes et job på den nystartede nyhedskanal GNN, ser Ron dog lyset i bunden af sin lommelærke og vælger at starte på en frisk. Han samler sine gamle kolleger og sammen tager de kampen op mod den kedelige nyhedsdækning, der med Rons ord; "kun viser hvad folk bør, men ikke har lyst til at vide".
Dog koster successen også venskabet med hans provinsielle kolleger, hvis indflydelse lige så langsomt svinder til nulpunktet i skyggen af den frembrusende Burgundy, der med sine manipulerende indgreb i virkeligheden fastholder folk fastklinet til kukkassen.

Der gemmer sig et par billige grin i pastichen over de amerikanske nyhedsmediers ofte adrenalinsøgende udstilling af sandheden. Som sædvanlig ejer Will Ferrell en forrygende komisk timing som machomanden Ron Burgundy, hvis før så slunkne selvtillid vokser i takt med at hans tabloide metoder vinder høje seertal og dermed professionel anerkendelse.
Ferrell kan med et enkelt løft med øjenbrynet skabe en frydefuld komisk situation. Han er fra naturens side tildelt et næsten urkomisk udseende, der i rollen som Ron Burgundy er blevet grinagtigt udnyttet med lige dele hentehår, overskæg og disco-svaj i buksen.


Copyright:
UIP
Med Steve Carell, Paul Rudd og David Koechner som Ferrells provinsielle ankermænd, burde filmen da også blive en grineren affære og dermed leve op (eller ned?) til forgængeren, men den ender alligevel med at halse i mål på en alt for høj dosis platheder, der ruster det før så satiriske udgangspunkt i behagesyg klovnekomik.
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen ender med at søge efter dét Ron Burgundy ville kalde "den gode historie" og rammer et nulpunkt ved slutningen, da en Braveheart-lignende kamp imellem de mange opblomstrede nyhedsstationer, skal agere klicheagtigt erstatning for et klimaks, der synes malplaceret i en film blottet for dramatiske højdepunkter.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Zølcken
1-2-2014 23:18
Enig. Møg film.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Hjertelandet20/9
BlacKkKlansman20/9
Bare Juliet20/9
The Predator13/9
The Seagull13/9
Mod solnedgangen13/9
In the Aisles6/9
Den dag på stranden6/9
The Raft5/9
Ordets magt30/8
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
A Quiet Place24/8
Ready Player One17/8
Pacific Rim Uprising13/8
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilket filmselskab har et bjerg som deres logo?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google