CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
No Good Deed

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2014

Manuskript:
Aimee Lagos

Producere:
Lee Clay
William Packer

Fotograf:
Michael Barrett

Klipper:
Randy Bricker
Jim Page

Komponist:
Paul Haslinger

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
UIP

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
03-07-17:
Hidden Figures
06-05-14:
Mandela: Long Walk to Freedom
13-12-13:
Pacific Rim
01-05-12:
En ny chance til Larry Crowne
18-06-09:
Benjamin Buttons forunderlige liv
01-06-09:
RocknRolla
27-09-06:
Hustle & Flow
 


No Good Deed

Anmeldt af:Morten M√łller Bertelsen
Genre:Krimi, Thriller
Varighed:84 minutter
Instruktør:Sam Miller
 
Premieredato:30-10-2014
Medvirkende:Som:
Idris ElbaColin Evans
Taraji P. HensonTerry
Leslie BibbMeg
Kate del CastilloAlexis
Henry SimmonsJeffrey

 
Navnet Sam Miller ringer n√¶ppe mange klokker ‚Äď selv hos de mest n√łrdede filmfans. Det er dog ikke, fordi den britiske instrukt√łr er ny i faget. Tv√¶rtimod er det hele 20 √•r siden, Sam Miller fik sin instrukt√łrdebut. Det er dog f√łrst for nylig med tv-serien Luther, som har Idris Elba i hovedrollen, at Sam Miller for alvor har f√•et succes. Det naturlige n√¶ste skridt har derfor v√¶ret at tage til Hollywood, og det har han s√• gjort. Resultatet af m√łdet med verdens filmhovedstad hedder No Good Deed, og her har Miller endnu engang f√•et selskab af Idris Elba.


Copyright:
UIP
I No Good Deed spiller Idris Elba den n√•desl√łse morder Colin. At Colin ikke ligefrem er en godhjertet hyggeonkel, f√•r vi lynhurtigt konstateret, da han under flugten fra fangetransporten ikke t√łver med at dr√¶be den ellers venligtsindede chauff√łr. Sidel√łbende introduceres vi til Terry, en hjemmeg√•ende mor, som knokler for at g√łre b√•de sig selv og sin mand glad. Colin og Terry m√• n√łdvendigvis m√łdes f√łr eller siden, forst√•r vi, og det er pr√¶cis, hvad der sker. Da Colin grundet det forf√¶rdelige uvejr k√łrer galt, bliver han inviteret indenfor af Terry, der i dagens anledning, naturligvis, er alene hjemme. Herfra er det bare et sp√łrgsm√•l om tid, f√łr Colin viser sit sande jeg.

I sin opbygning er No Good Deed en konventionel thriller. Mens Terry er lykkeligt uvidende om den morder, hun har lukket ind i sit hjem, så får den spændingsfyldte musik alt, hvad den kan trække. Desværre bliver det også for meget. Vekselvirkningen mellem gys og afspændthed er ganske enkelt fraværende, og den konstant tilstedeværende underlægningsmusik ender derfor med at blive decideret enerverende.


Copyright:
UIP
Filmens to hovedrolleindehavere g√łr dog, hvad de kan for at l√łfte filmen. Desv√¶rre er der ikke meget hj√¶lp af hente i manuskriptet. Mens Colin, der ellers beskrives som yderst intelligent, virker forbavsende ubegavet og letp√•virkelig, s√• er Taraji P. Henson som den perfekte mor Terry, der har opgivet en lovende advokatkarriere for sine b√łrn, omtrent lige s√• nuanceret som det Ikea-katalog, hun har brugt til at indrette sit hjem med.

Med et magert manuskript og todimensionelle karakterer afh√¶nger meget af eksekveringen. Desv√¶rre minder No Good Deed p√• det punkt mest af alt om en B-film. Sp√¶ndingsopbygning er der ikke meget af, og af en thriller at v√¶re f√łles No Good Deed um√•deligt flad. Sam Millers Hollywood-debut kan i bedste fald betegnes som forglemmelig.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Kingsman: The Golden Circle21/9
Kærligheden flytter ind21/9
Paula21/9
LEGO Ninjago filmen21/9
I min datters navn21/9
Paris må vente21/9
Borg14/9
God's Own Country14/9
En fremmed flytter ind14/9
American Assassin14/9
Flere bio-anmeldelser
 
Guardians of the Galaxy Vol. 211/9
Fast & Furious 88/9
Sm√łlferne: Den hemmelige landsby28/8
The Salesman25/8
Loving21/8
Elle18/8
Life15/8
Sk√łnheden og udyret14/8
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad var ‚ÄĚSonny‚ÄĚ Corleone‚Äôs fornavn?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google