CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Muppets Most Wanted

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2014

Manuskript:
James Bobin, Nicholas Stoller

Producere:
David Hoberman
Todd Lieberman

Fotograf:
Don Burgess

Klipper:
James Thomas

Komponist:
Christophe Beck

Censur:
Tilladt for alle, men frar√•des b√łrn under 7 √•r

Distributør:
Walt Disney Studios Motion Pictures

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
23-10-17:
Filmen om Kaptajn Underhyler
15-01-15:
Paddington
17-10-14:
Mr. Peabody & Sherman
21-06-11:
Gulliver's rejser
29-04-11:
Megamind
11-02-11:
Grusomme mig
17-08-10:
Date Night
04-07-08:
Droppet af Sarah Marshall
17-04-08:
Fortryllet
24-11-05:
Valiant
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.78:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
1 lille tegnefilm
Muppets Most Wanted

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Adventure, Komedie
Varighed:103 minutter
Instruktør:James Bobin
 
Anmeldelsesdato:03-09-2014
Medvirkende:Som:
Ricky GervaisDominic Badguy
Ty BurrellJean Pierre Napoleon
Tina FeyNadya
Jemaine ClementPrison King
Danny TrejoDanny Trejo
Stanley TucciIvan the Guard
Se komplet creditliste her

The Muppets indtager Europa
 
Den var en stor glæde for alle os, der er vokset op med The Mupet Show, endelig at kunne se en veloplagt spillefilm med alle de herlige dukker. Der har ellers været lavet en række mindre heldige spillefilm med de sjove figurer, men The Muppets fra 2011 var en fin reboot og et skridt i den rigtige retning.


Copyright:
Walt Disney
Muppets Most Wanted er godt nok ikke et skridt i den forkerte retning, men den forts√¶tter desv√¶rre heller ikke i den rigtige. Den samler op p√• den forrige film, men har ikke samme k√¶kke overskud og glimt i √łjet.
Jason Segel og Amy Adams er ogs√• ude af billedet, og selvom Ricky Gervais tydeligvis hygger sig som skurkagtig manager i denne, s√• mangler filmen lidt kraft og kul√łr.

Plottet omhandler denne gang en kriminel fr√ł ‚Äď Constantine, en slags anti-Kermit, der f√•r lusket sig ind hos vores elskede Muppets, da han ligner Kermit p√• en prik. Bare med en ekstra 'prik'. At vores brogede flok Muppets ikke bem√¶rker Constantines enorme sk√łnhedsplet, er dog sv√¶rt at begribe, men efterh√•nden som de f√•r rejst Europa rundt p√• en noget anderledes turne, fatter nogle af dem efterh√•nden mistanke, alt i mens vores godmodige Kermit er blevet smidt i f√¶ngsel i det kolde Sibirien. Det er ganske miserabelt.


Copyright:
Walt Disney Studios Motion Pictures
Underholdningsv√¶rdien fejler egentlig intet: Ty Burrell som Interpol-agent og Sam the Eagle har nogle sjove scener sammen og b√•de Tina Fey (som f√¶ngselsbetjenten med Kermit-crush) og en svimlende lang r√¶kke kendisser i mikroskopiske cameos g√łr det udm√¶rket, men historien er for doven og l√łjerne er for sl√łset skruet sammen. Most Wanted har heller ikke forrige films herlige musikalitet, s√• med mindre man er nostalgiker eller ind√¶dt fan af Kermit, Piggy, Fozzie, Animal og alle de andre pelsede og plyssede tosser, er der ikke super meget vittigt spas at komme efter. Men sporadisk er den super hyggelig.
 
DVD-vurdering
Der er bare en kort Mickey Mouse-tegnefilm med som ekstramateriale.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Brad's Status14/12
Stalins d√łd14/12
Star Wars: The Last Jedi13/12
Vinterbr√łdre7/12
Tilbage til Montauk7/12
Suburbicon7/12
Thelma30/11
Kedi30/11
Lumière!23/11
Mordet i Orientekspressen23/11
Flere bio-anmeldelser
 
Abernes planet: Opg√łret1/12
Spider-Man: Homecoming27/11
Grusomme mig 320/11
Transformers: The Last Knight13/11
It Comes at Night10/11
The Mummy6/11
Filmen om Kaptajn Underhyler23/10
Baywatch20/10
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad hedder Monty Python-medlemmet Eric Idles Beatles-spoof fra 1978?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google