CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Black Panther (Biograf) 
Black Panther er en herlig actionfilm, om end den tager sig sin tid, men et endnu bedre familiedrama. Muligvis er det nok Marvels bedste fil til dato. Skuespillerne er fede, actionscenerne blæret og filmen har både pondus, intelligens og masser af farver.
Instruktør: Ryan Coogler
Premieredato:
15-02-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Den skjulte tr√•d (Biograf) 
Smukke kjoler er et genneml√łbende motiv i Den skjulte tr√•d. Det er dog en film, der stikker langt dybere end umiddelbar √¶stetisk nydelse. Filmen skildrer en gnistrende symbiotisk relation mellem designeren Reynolds og den st√¶rke Alma. Relationen bev√¶ger sig fra stormende forelskelse til afsindig afmagt.
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Premieredato:
15-02-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

The Big Sick (DVD) 
Kumail opdager, at han elsker Emily, lige pr√¶cis da hun bliver livstruende syg og ryger i koma. The Big Sick er den mest oprigtigt r√łrende og hylende sjove romantiske komedie i √•revis.
Instruktør: Michael Showalter
Udgivelsesdato:
09-02-2018
Genre: Komedie, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

12 Strong (Biograf) 
H√•ndv√¶rket er sandelig i orden i denne heroiske fort√¶lling om 12 seje amerikanske soldater i de afghanske bjerge i uger efter 11. September. Instrukt√łren er dansk og derfor kl√łjes vi ikke i patriotisme, men det er lige ved. Sporadisk sp√¶nding og solidt skuespil l√łfter dog filmen.
Instruktør: Nicolai Fuglsig
Premieredato:
08-02-2018
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Roman J. Israel, Esq. (Biograf) 
Fort√¶llingen om borgerrets advokaten er lidt af en rodebutik. Hvad er det for en historie ‚Äď og h√¶nger forl√łbet overhovedet sammen. Men p√• trods af dens manglende struktur og logik, m√• man anerkende Denzel Washingtons skuespilpr√¶station ‚Äď og det har nok ogs√• v√¶ret hovedideen med at producere filmen.
Instruktør: Dan Gilroy
Premieredato:
08-02-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Coco (Biograf) 
Med Coco har Pixar igen valgt at tage fat p√• en ny original ide. Denne gang handler det om den mexicanske helligdag D√≠a de Muertos (De d√łdes dag). Det er blevet til en underholdne og dybt r√łrende film, som med en musikalsk gl√¶de rammer lige i mellemgulvet, og til sidst var jeg r√łrt til t√•rer.
Instruktør: Lee Unkrich, Adrian Molina
Premieredato:
08-02-2018
Genre: Animation,

 Læs anmeldelsen her!

It (DVD) 
Pennywise er tilbage for at skr√¶mme en helt ny generation, og han har aldrig v√¶ret bedre p√• film. It er b√•de r√łrende, skr√¶mmende og en af de bedste Stephen King-filmatiseringer nogensinde.
Instruktør: Andy Muschietti
Udgivelsesdato:
02-02-2018
Genre: Gyser, Drama

 Læs anmeldelsen her!

All the Money in the World (Biograf) 
Et uhyre velspillet drama, med et lille tvist af samfundskritik og psykologisk magtkamp. Ridley Scott har som sine j√¶vnaldrende kollegaer Woody Allen og Clint Eastwood, vist, at ogs√• han, stadig mestrer den klassiske underholdningsgenre med mening ‚Äď endda n√•r den er bedst.
Instruktør: Ridley Scott
Premieredato:
01-02-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Disaster Artist (Biograf) 
Er man lidt af en filmn√łrd er der masser at hente ‚Äď filmcitater, cameoer og filmassocieringer. Men, der er heldigvis ogs√• mere. James Francos Tommy Wiseau er en sp√¶ndende karakter ‚Äď nok s√• enstrenget, men sp√¶ndende.
Instruktør: James Franco
Premieredato:
01-02-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Maze Runner 3: D√łdskuren (Biograf) 
Det afsluttende tredje kapitel i Maze Runner-serien er et udm√¶rket actionbrag. Dylan O'Brien er kommet sig efter ulykken under optagelserne og heldigvis ikke forg√¶ves. D√łdskuren er en v√¶rdig finale. Vi har set det hele f√łr, men effektiv er filmen bestemt.
Instruktør: Wes Ball
Premieredato:
25-01-2018
Genre: Action, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

I, Tonya (Biograf) 
Den tragiske afslutning p√• sk√łjtel√łberen Tonya Hardings karriere serveres her som komedie med en solid Margot Robbie og en suver√¶n Allison Janney som hendes h√¶slige mor. Det er sp√¶ndende skruet sammen af manden bag Lars and the Real Girl. St√¶rk drama med en giftig indspr√łjtning humor.
Instruktør: Craig Gillespie
Premieredato:
25-01-2018
Genre: Drama, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Dobbeltspil (Biograf) 
Per Fly, som vi kender fra mester-trilogien B√¶nken, Arven og Drabet, har afleveret et internationalt visitkort om gr√•dighed og magt ‚Äď pletfrit, glat og moralsk uantasteligt. En politisk thriller, der bestemt kan m√•le sig med den amerikanske standardvarer, endda n√•r de er bedst.
Instruktør: Per Fly
Premieredato:
18-01-2018
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Downsizing (Biograf) 
Skal menneskeheden trodse naturen for at redde naturen for at bevare menneskeheden? Det er sp√łrgsm√•let Alexander Payne stiller i sin nyeste film Downsizing. Men desv√¶rre er Paynes ellers vanlige bitters√łde charme voldsom skrumpet og opleves kun i brudstykker i en rodet og ufokuseret historie.
Instruktør: Alexander Payne
Premieredato:
18-01-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Wonderstruck (Biograf) 
Wonderstruck er visuelt vellykket og byder p√• en overbevisende genskabelse af 1970‚Äôernes New York. Todd Haynes‚Äô nyeste film form√•r dog ikke rigtigt at engagere med sin pudsel√łjerligt tidsrejsende og lige lovligt sl√łve fort√¶lling. Lidt mere ‚Äėwonder‚Äô havde ikke v√¶ret af vejen.
Instruktør: Todd Haynes
Premieredato:
18-01-2018
Genre: Drama, Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (Biograf) 
Angela findes voldtaget og myrdet uden for Ebbing, Missouri. I den sl√łve sydstatsby er politiet racistisk og ineffektivt og Angelas mor Mildred beslutter at tage sagen i egen h√•nd. Mildreds ideer er h√łjst utraditionelle, og hun lader sig ikke affeje. Vi f√łlger hende fascineret fra start til slut.
Instruktør: Martin McDonagh
Premieredato:
11-01-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Black Panther15/2
Den skjulte tråd15/2
12 Strong8/2
The Big Sick9/2
It2/2
American Made22/12

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Million Dollar Baby
Oscar-nomineringerne 2018
American Made
Transformers: De faldnes hævn
Mordet i Orientekspressen
Candy Candy Filmene
The Disaster Artist
TV-serie: Modern Family ‚Äď s√¶son 6

Aktuelt tema
Black Panther
Majestætisk og intelligent

Quiz
Hvem har ikke spillet vampyr?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google