CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
The Big Sick (Biograf) 
Kumail opdager, at han elsker Emily, lige pr√¶cis da hun bliver livstruende syg og ryger i koma. The Big Sick er den mest oprigtigt r√łrende og hylende sjove romantiske komedie i √•revis.
Instruktør: Michael Showalter
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Komedie, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

The Dark Tower (Biograf) 
Manden i sort flygtede gennem √łrkenen, og revolvermanden fulgte efter; s√•dan starter Stephen King sit storv√¶rk The Dark Tower. Den l√¶nge ventede filmatisering er for udenforst√•ende et forglemmeligt rod, og for fans et s√łrgeligt spild af potentiale.
Instruktør: Nikolaj Arcel
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Action, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

Ghost in the Shell (DVD) 
Hollywood udgaven af dette klassiske stykke sci-fi blegner i direkte sammenligning med sine tidligere inkarnationer. Den er dog alligevel v√¶rd at se for sine √łjeblikke af √¶gte cyberpunk sk√łnhed.
Instruktør: Rupert Sanders
Udgivelsesdato:
11-08-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Annabelle 2: Skabelsen (Biograf) 
Der er god grund til ikke at have store forventninger til endnu en film om den dæmoniske Dukkelise Annabelle, men heldigvis overrasker Annabelle 2: Skabelsen positivt ved at være en solid lille gyserfilm.
Instruktør: David F. Sandberg
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

The Lost City of Z (Biograf) 
The Lost City of Z fortæller historien om den opdagelsesrejsende Percy Fawcett, der viede sit liv til at finde en forsvunden civilisation. Filmen bliver måske lige lang nok, men den byder også på store mængder godt gammeldags jungle-eventyr.
Instruktør: James Gray
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Kong: Skull Island (DVD) 
Så skal Skull Island opdages igen. Mon der lurer en kæmpeabe derude? Kong: Skull Island satser benhårdt på monsteraction og formår derigennem, på trods af kedelige hovedpersoner, at være en vellykket eventyrfilm.
Instruktør: Jordan Vogt-Roberts
Udgivelsesdato:
08-08-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

City of Ghosts (Biograf) 
Sj√¶ldent f√•r vi sat ansigt p√• de mennesker, der flygter fra Islamisk Stats r√¶dsler. Det sker dog i den rystende dokumentarfilm City og Ghosts, der f√łlger en r√¶kke m√¶nd, der er opholder sig Tyrkiet og Tyskland. Nok er de traumatiserede, men k√¶mper alligevel mod IS med hj√¶lp af sociale medier.
Instruktør: Matthew Heineman
Premieredato:
03-08-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Emoji filmen (Biograf) 
Da Gene ved en fejl kommer til at lave et helt forkert emoji-udtryk på Alexs smartphone, truer SMSkilstrup-leder, Smiley, med at slette Gene for altid. Emoji filmen er fuldstændig påklistret med kommercielle indslag og burde i virkeligheden være gratis. For den er én lang reklamefilm.
Instruktør: Tony Leondis
Premieredato:
03-08-2017
Genre: Animation, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Atomic Blonde (Biograf) 
David Leitch, der gav os John Wick, er tilbage med endnu en effektiv og elegant actionfabel og hans univers er igen en fryd af dykke ned i. Denne gang med Charlize Theron, James McAvoy og Berlin-murens fald. Bonus: Et herligt soundtrack og de bedste slåskampe på film i år!
Instruktør: David Leitch
Premieredato:
27-07-2017
Genre: Action, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Whitney: Can I Be Me (Biograf) 
Whitney: Can I Be Me er et dokumentarisk portr√¶t af den afd√łde sangerinde Whitney Houstons liv. Filmen har fokus p√• Whitney som menneske og s√¶tter hendes musikalske karriere i baggrunden, mens den gisner om √•rsagerne til sangerindens tidlige d√łd uden at pege fingre ad nogen.
Instruktør: Nick Broomfield, Rudi Dolezal
Premieredato:
26-07-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

20th Century Women (DVD) 
Vi er i solskins byen Santa Barbara, Californien, √•ret er 1979, den kreative klasses favoritsted, med et st√¶nk af de-luxe-hippier og promeneret frisind. Her bor 55√•rige fraskilte Dorothea med sin 15√•rige s√łn Jamie. Et n√¶rbillede af en st√¶rk kvinde og en overgangstid med frigjorthed, kollektiv, sex og alt det andet jazz.
Instruktør: Mike Mills
Udgivelsesdato:
25-07-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Logan (DVD) 
Wolverine er blevet gammel, og endnu v√¶rre st√•r det til med Professor X. Til geng√¶ld er Logan i topform og leverer en r√łrende, afsked med ikoniske figurer. Det her er en af de bedste X-Men-film nogensinde.
Instruktør: James Mangold
Udgivelsesdato:
24-07-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Girls Night Out (Biograf) 
I Girls Night Out er det kvinderne der er stodderne. Det er en komedie lavet af kvinder for kvinder, og er p√• mange m√•der det √łstrogene modstykke til mandeh√łrmen i T√łmmerm√¶nd i Vegas. Desv√¶rre er den langt fra lige s√• morsom og uforudsigelig.
Instruktør: Lucia Aniello
Premieredato:
20-07-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

La La Land (DVD) 
Mia og Sebastian er musicalens arketyper. Hun, nuanceret spillet, danset, sunget af Emma Stone, mens han, Ryan Gosling, er jazzpianisten, der m√• tage til takke med tilf√¶ldige bar- og receptionsjob. La La Land er baseret p√• klassiske musical elementer. Kort sagt noget s√• sj√¶ldent som: En dr√łm af en nutidig musical.
Instruktør: Damien Chazelle
Udgivelsesdato:
17-07-2017
Genre: Komedie, Musical

 Læs anmeldelsen her!

Abernes planet: Opg√łret (Biograf) 
Sidste del i denne nye Abernes planet-reboot-trilogi slutter v√¶rdig og ganske sp√¶ndende. Caesar har det store opg√łr med b√•de en nye menneskelig skurk, men ogs√• sig selv. Opg√łret er til tider en tung aff√¶re, men uinteressant er den aldrig.
Instruktør: Matt Reeves
Premieredato:
13-07-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
The Big Sick17/8
The Dark Tower17/8
Annabelle 2: Skabelsen10/8
Ghost in the Shell11/8
Kong: Skull Island8/8
20th Century Women25/7

Debat lige nu
Hollywoods hemmelighed
K-19: The Widowmaker
Livet er et mirakel
John Travolta
Valerian and the City of a Thousand Planets
Hemmeligheden
Nim og den hemmelige ø
Kong Arthur: Legenden om sværdet
Kjeld Nørgaard
Mathias Klenske

Aktuelt tema
The Dark Tower
Tårnet er faldet

Quiz
Hvad hed skuespillerinden, der spillede Jeanne D'Arc i Carl Th. Dreyers film, The Passion of Jeanne D'Arc?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google