CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
La La Land (Biograf) 
Mia og Sebastian er musicalens arketyper. Hun, nuanceret spillet, danset, sunget af Emma Stone, mens han, Ryan Gosling, er jazzpianisten, der må tage til takke med tilfældige bar- og receptionsjob. La La Land er baseret på klassiske musical elementer. Kort sagt noget så sjældent som: En drøm af en nutidig musical.
Instruktør: Damien Chazelle
Premieredato:
23-02-2017
Genre: Komedie, Musical

 Læs anmeldelsen her!

Gold (Biograf) 
Det kunne have været en ny Wolf of Wall Street eller Nilens Juvel, men Gold lægger sig desværre lidt uinteresseret i midten med sin delvist sande historie om eventyrlysten minedrift i Indonesien og drømmen om den helt store gevinst. Selv ikke en all in-indsats fra Matthew McConaughey gør det rigtig interessant.
Instruktør: Stephen Gaghan
Premieredato:
23-02-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Operation Avalanche (Biograf) 
Var månelandingen CIA-fake. Sådan lyder konspirationsteorien, og med Operation Avalanche får vi en intelligent illusionskomedie, der hele får os til at stille spørgsmål ved hvem der narrer hvem. Filmens styrke er ikke mindst den bevidst tillagte auteur stil, dens dokumentariske råhed – og humoren.
Instruktør: Matt Johnson
Premieredato:
23-02-2017
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Fist Fight (Biograf) 
Ice Cube som historielærer, der udfordrer sin kollega Charlie Day til slåskamp efter skoletid, lyder da sjovt gør det ikke? Desværrer fungerer hverken de eller stort set alt andet i denne flade komedie.
Instruktør: Richie Keen
Premieredato:
23-02-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (DVD) 
Kombinationen af Eva Green og Tim Burton er gylden for eventyrfilmen Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Filmen er ikke et nyt Burton-mesterværk, men den er bevis på, at instruktøren endnu ikke helt har mistet sin sans for filmmagi.
Instruktør: Tim Burton
Udgivelsesdato:
20-02-2017
Genre: Adventure, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

The Shallows (DVD) 
Den har to af de mest unødvendige slutscener i biografåret 2016 indtil videre, men The Shallows er stadig en intenst spændende om en kvinde, overbevisende portrætteret af Blake Lively under brillant instruktion af Jaume Collet-Serra, der kommer i dårligt selskab langt væk det trygge fastland.
Instruktør: Jaume Collet-Serra
Udgivelsesdato:
17-02-2017
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Alletiders kvinder (Biograf) 
Vi er i solskins byen Santa Barbara, Californien, året er 1979, den kreative klasses favoritsted, med et stænk af de-luxe-hippier og promeneret frisind. Her bor 55årige fraskilte Dorothea med sin 15årige søn Jamie. Et nærbillede af en stærk kvinde og en overgangstid med frigjorthed, kollektiv, sex og alt det andet jazz.
Instruktør: Mike Mills
Premieredato:
16-02-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

A Cure for Wellness (Biograf) 
Et wellness-center i Alperne lyder da som den helt rigtige kur for en stresset hverdag. Det er det dog ikke i Gore Verbinskis nye film, der er noget så sjældent som en gotisk gyserfilm. A Cure for Wellness knækker lidt under sine egne ambitioner, men den er et unikt underholdende bekendtskab.
Instruktør: Gore Verbinski
Premieredato:
16-02-2017
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

The Great Wall (Biograf) 
Den Kinesiske Mur og Matt Damon må beskytte folket mod frygtelige monstre i den amerikansk-kinesiske megaproduktion The Great Wall. Her er visse glæder at finde, men det er mest af alt en forbavsende anonym fantasyfilm med stivbenet skuespil.
Instruktør: Yimou Zhang
Premieredato:
16-02-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Sully (DVD) 
Clint Eastwood og Tom Hanks er en dynamisk kombination. Eastwood har is i maven og leverer 96 intense minutter med en varm og velspillet Hanks, der løfter dramaet fra blot at være en 96 minutters rutsjebanetur. Bragende underholdning af høj klasse.
Instruktør: Clint Eastwood
Udgivelsesdato:
13-02-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Lion (Biograf) 
En sød velspillet menneskelig australsk film – der nærmer sig en række påtrængende problemer (fattigdom, magtmisbrug, børn der kidnappes, forsvinder, u-landsadoption, integration). Resultatet: en feel-good film, som da også har givet filmen seks Oscar nomineringer.
Instruktør: Garth Davis
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Moonlight (Biograf) 
Chiron har en barsk opvækst: Det er ikke let at vokse op som homoseksuel afroamerikaner i et af de hårdest miljøer, USA har at byde på. Moonlight er en stor filmoplevelse, der på samme tid er barsk realitet, lyrisk smuk og unikt relaterbar.
Instruktør: Barry Jenkins
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Fifty Shades - i mørket (Biograf) 
Vi har fundet pisken frem og giver E.L. James-filmatiseringen Fifty Shades – i mørket alle de svirp, som den selv holder sig for god til at uddele. Et sikkert hit, der desværre er så fornærmende ringe, dydig og kedelig, at den aldrig får tændt op under publikum.
Instruktør: James Foley
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

LEGO Batman filmen (Biograf) 
Batman er så hård at selv Jokeren bliver ked af det – men måske en ung forældreløs dreng kan varme hans hjerte? Det her er klods for klods både den bedste Batman-film i årevis, og den sjoveste film biograferne kan byde på lige nu.
Instruktør: Chris McKay
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Animation, Action

 Læs anmeldelsen her!

John Wick: Chapter 2 (Biograf) 
Underverdnens skarptskydende bøhmand er tilbage. John Wick: Chapter 2 udvider sin mytologi og leverer action, som vor far lavede den, med en entusiastisk Keanu Reeves i front. Det her er noget nær den perfekte efterfølger.
Instruktør: Chad Stahelski
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
La La Land23/2
Gold23/2
Operation Avalanche23/2
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children20/2
The Shallows17/2
Sully13/2

Debat lige nu
Miraklet pĂĄ Hudsonfloden
Sammys Store Eventyr 2
Me and Earl and the Dying Girl
While We're Young
Dybet [1989]
Napoleon Bonaparte
Rødder
Jan Priiskorn-Schmidt
My Life Directed by Nicolas Winding Refn
Julieta

Aktuelt tema
Oscar 2017
Moonlight vs. La La Land

Quiz
Hvilken skuespillerinde skulle oprindeligt have spillet Gud i Dogma?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google