CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
xXx: Return of Xander Cage (DVD) 
Tredje gang er lykkens gang for ekstremsportens svar på James Bond. Der lånes med held fra en anden kendt Diesel-franchise, og plottet er spinkelt, men det gør ikke så meget, når resultatet er så vellavet og veloplagt en actionfilm, som tilfældet er her.
Instruktør: D.J. Caruso
Udgivelsesdato:
23-06-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Table 19 (Biograf) 
Anna Kendrick kan redde det meste. Der er noget nævenyttigt fascinerende ved hendes handlekraftige personer, og charmen er heller ikke sådan at tage fejl af, men desværre kan selv ikke hun løfte Table 19 til andet end et i bedste fald passabelt bekendtskab.
Instruktør: Jeffrey Blitz
Premieredato:
22-06-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Transformers: The Last Knight (Biograf) 
Michael Bay sprænger ting i luften som ingen andre, men han kan ikke fortælle historier. Det er en naturlov. Det gør sig derfor også stadig gældende i denne femte opsvulmede film om robotterne med forvandlingsevner.
Instruktør: Michael Bay
Premieredato:
21-06-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

All Eyez on Me (Biograf) 
Underholdende og velsmurt portrætfilm om rap-ikonet Tupac Shakur, der blev dræbt for over 20 år siden. Det gør dog bestemt ikke filmen uaktuel. Den kunne dog godt have været mere politisk og filmisk mere vild, men uinteressant er den slet ikke.
Instruktør: Benny Boom
Premieredato:
15-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

It Comes at Night (Biograf) 
Sanseligt, rædselsvækkende intimt og besk aftryk af samfundets nuværende humanistiske ståsted. Kom med ud i skoven og oplev hvordan frygt og paranoia kan æde et menneskes sjæl; det er psyko- og sociologisk undervisning pakket ind i stilren og afmålt gyserform.
Instruktør: Trey Edward Shults
Premieredato:
15-06-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

The Mummy (Biograf) 
The Mummy er filmstudiet Universals første indlæg i et nyt univers, man har døbt Dark Universe. Men med papirtynde karakterer og et støvet og idéforladt plot uden skyggen af charme synes udsigten til en ny filmfranchise dødfødt.
Instruktør: Alex Kurtzman
Premieredato:
08-06-2017
Genre: Action, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Manchester by the Sea (DVD) 
Denne Oscar-darling af instruktør Kenneth Lonergan er en fin lille udforskning af skyld og tab med blændende skuespilpræstationer. Det gør den værd at se, men som helhed bliver den aldrig lige så god som sine højdepunkter.
Instruktør: Kenneth Lonergan
Udgivelsesdato:
07-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Jackie (DVD) 
Chilenske Pablo Larrain har lavet et stilfuldt og sensitivt drama om Jacqueline Kennedy. Historisk korrekt er det måske ikke, men fascinerende er det derimod. Natalie Portman som Jackie hjælper også til at gøre filmen så dragende som den så afgørende er, i alt sit stille kaos. En lækker lille film.
Instruktør: Pablo LarraĂ­n
Udgivelsesdato:
02-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Wonder Woman (Biograf) 
Wonder Woman når aldrig at blive Wonder Woman i filmen af samme navn, men vi får i høj grad set de kvaliteter, som hun kan bidrage med i Justice League-regi allerede til november. Underholdende "origin story", der er med til at give et friskt pust til DC's superhelteunivers.
Instruktør: Patty Jenkins
Premieredato:
01-06-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Filmen om Kaptajn Underhyler (Biograf) 
Jimmy og Otto er to søde ballademagere i centrum for et spændende univers, der giver god plads til både underholdning og pædagogisk undervisning. Overskud og sjove idéer hjælper også filmen, der kan anbefales til både unge og gamle.
Instruktør: David Soren
Premieredato:
01-06-2017
Genre: Animation, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Baywatch (Biograf) 
Hverken en hær af manuskriptforfattere, Dwayne "The Rock" Johnsons muskler eller hele verdens beholdning af stramme røde badedragter kan redde denne genopliving af den kitschede livredder-serie op fra sin usjove våde grav.
Instruktør: Seth Gordon
Premieredato:
01-06-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Assassin's Creed (DVD) 
Filmatiseringen af en af hvor tids mest populære spilserier, hvor Assassins og Tempelriddere kæmper om verdensfreden, er fyldt med gode kræfter både foran og bag kameraet. Derfor kan man med rette spørge sig selv hvordan det er blevet en så rodet, grim og kedelig film, som det er.
Instruktør: Justin Kurzel
Udgivelsesdato:
29-05-2017
Genre: Action, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

Nocturnal Animals (DVD) 
Instruktøren Tom Ford har fulgt sin fænomenale debutfilm A Single Man op med en fejende smuk men også lettere mekanisk stiløvelse, der kun delvis formår at opbygge følelsesmæssig genklang.
Instruktør: Tom Ford
Udgivelsesdato:
26-05-2017
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Alt eller intet (Biograf) 
Teenageren Maddy lider af en frygtelig sygdom, der holder hende fanget i sit eget hus. Hvad skal hun dog gøre, når søde Olly flytter ind ved siden af? Alt eller intet er en velmenende og velpoleret teenromance, men desværre næsten helt tandløs.
Instruktør: Stella Meghie
Premieredato:
25-05-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge (Biograf) 
Det står desværre pinligt klart for alle, at man er løbet tør for gode idéer i dette femte kapitel i Disneys succesfulde piratserie, og hverken CGI i spandevis eller gensyn med gamle kendinge kan ændre ved, at Kon-Tiki-instruktørerne ikke formår at give serien det afgørende nye liv, den trængte til.
Instruktør: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Premieredato:
24-05-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Table 1922/6
Transformers: The Last Knight21/6
All Eyez on Me15/6
xXx: Return of Xander Cage23/6
Manchester by the Sea7/6
Jackie2/6

Debat lige nu
Motorcykel Dagbog
Peter Secher Schmidt
Laus Høybye
Bente Eskesen
Jesper Klein
Michael Elo
Sammys Store Eventyr 2
Sara Poulsen
De grønne slagtere
Epic Movie

Aktuelt tema
Transformers: The Last Knight
Flammende ligegyldig

Quiz
Hvem har en ukrediteret rolle som Mel Gibsons psykolog i What Women Want?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google