CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Snemanden (Biograf) 
Snemanden er en nordic-noir film i Stieg Larsson-stil. En international krimifilm med norsk touch, tilsat lidt skandinavisk velfærd og nærdemokrati – også med sindets mørke sider. Michael Fassbender er overbevisende som Harry Hole, den geniale politimand på sagen.
Instruktør: Tomas Alfredson
Premieredato:
12-10-2017
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Good Time (Biograf) 
Good time er en hektisk og kaotisk tour-de-force gennem Queens, New York. De to brødre Connie og Nick (Robert Pattinson og filmskaberen Benny Safdie selv) har planlagt et bankrøveri, det er bare ikke så nemt at få til at lykkes. De må flygte gennem gader og baggårde i New York, men får uventet hjælp undervejs.
Instruktør: Benny Safdie, Josh Safdie
Premieredato:
12-10-2017
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge (DVD) 
Det står desværre pinligt klart for alle, at man er løbet tør for gode idéer i dette femte kapitel i Disneys succesfulde piratserie, og hverken CGI i spandevis eller gensyn med gamle kendinge kan ændre ved, at Kon-Tiki-instruktørerne ikke formår at give serien det afgørende nye liv, den trængte til.
Instruktør: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Udgivelsesdato:
09-10-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Alien: Covenant (DVD) 
Alien: Covenant forsøger at rette op på sin forgængers fejl med referencer til den oprindelige Alien. I stedet ender den med at fjerne al mystik fra det ellers engang så skrækindjagende monster. Heldigvis er Ridley Scotts evne til at skabe betagende filmuniverser stadig i fuld effekt.
Instruktør: Ridley Scott
Udgivelsesdato:
06-10-2017
Genre: Sfi-Fi, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Blade Runner 2049 (Biograf) 
Blade Runner 2049 skærer sig ind i filmhistorien som en af de bedste fortsættelser nogensinde. Et sanserigt eksistentielt mesterværk. Den er et filmisk studie i, hvad det vil sige at være menneskelig. Spørgsmålene findes i filmen, men svarene findes i os selv. Det er det som skaber store film.
Instruktør: Denis Villeneuve
Premieredato:
05-10-2017
Genre: Sci-Fi, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

My Little Pony: Filmen (Biograf) 
My Little Pony: Filmen besidder et overaskende fint og fantasifuldt univers, med en historie der galoperer derudaf. Den besidder ikke Legofilmenes dobbelttydighed, der henvender sig til både børn og voksne, men til gengæld er den ærlig over for sit publikum, og filmen vil gå lige i hjertet på piger i den bedste legealder.
Instruktør: Jayson Thiessen
Premieredato:
05-10-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

The Beguiled (Biograf) 
Et sjældent helstøbt melodrama fra en lille isoleret luksus pigeskole i Virginia under USA's Borgerkrig. Rendyrket æstetik, der i al skønheden opsummerer pigesindenes længsel mod en ukendt kærlighed, fremprovokeret ved en fremmed mands tilstedeværelse – ganske vist såret og med stok.
Instruktør: Sofia Coppola
Premieredato:
05-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

I Am Not Your Negro (Biograf) 
I Am Not Your Negro bliver til tider en søvndyssende højtlæsning af Samuel L. Jackson. Men I Am Not Your Negro er en vigtig film, og det giver forhåbentligt folk lyst til at dykke ned i James Baldwins omfattende værker, for de er stadig aktuelle.
Instruktør: Raoul Peck
Premieredato:
28-09-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Get Out (DVD) 
Jordan Peele har med sin debut skabt en humoristisk gyserfilm, der med det samme skriver instruktøren ind blandt genrens største. Se at komme afsted til biffen, for at se om afroamerikanske Chris overlever mødet med sin kridhvide svigerfamilie.
Instruktør: Jordan Peele
Udgivelsesdato:
26-09-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Kong Arthur: Legenden om sværdet (DVD) 
Guy Ritchie springer på hovedet ned i bøtten med fantasy i den nyeste udgave af legenden om Kong Arthur. Der må han gerne blive lidt endnu, for på trods at historien kløjes lidt midtvejs, så er Kong Arthur: Legenden om sværdet et skamløst underholdende bud på en ny fantasy-franchise.
Instruktør: Guy Ritchie
Udgivelsesdato:
25-09-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Kingsman: The Golden Circle (Biograf) 
Kingsman: The Golde Circle er næsten mere vanvittig end sin forgænger. Plottet er desværre af samme skabelon, men tempoet er højt, lige som humøret, for actionbomben er et brag af en fest. Overgearet og ekstrem overdreven, med sporadiske følsomheder – og Elton John!
Instruktør: Matthew Vaughn
Premieredato:
21-09-2017
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Kærligheden flytter ind (Biograf) 
Kvinden der gav os Når du mindst venter det, The Holiday og Det' indviklet har produceret en datter og denne film. Som er lavet af datteren, men ligner noget lavet af Nancy Meyers. Bare med lidt mere kant og lidt mere ujævn. Men Reese Witherspoon hjælper altid, og er man til både 'real estate-porn' og 'interiour-porn' er dette næsten lige så godt som mutters bedste.
Instruktør: Hallie Meyers-Shyer
Premieredato:
21-09-2017
Genre: Komedie, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

LEGO Ninjago filmen (Biograf) 
Lego Ninjago filmen besidder ikke de to forrige films forunderlige og selvironiske distance til sit eget medie. Den lugter mere kommerciel, og føles som en film lavet af Lego, modsat de forrige film, hvor krøllede hjerner havde fået lov til at lave en film med Legoklodser. Den er dog stadig en morsom – selvom den er noget klodset fortalt.
Instruktør: Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan
Premieredato:
21-09-2017
Genre: Animation, Action

 Læs anmeldelsen her!

Paris mĂĄ vente (Biograf) 
To midaldrende, den klassiske franskmand og fruen fra Californien, er i bil mellem Cannes-Paris. En halv-romantisk tur, der åbner den amerikanske frues øjne for, den franske, åh, så afslappede og beåndede kultur, langt fra de amerikansk lavpandede konventioner og evigt ringende mobiltelefoner.
Instruktør: Eleanor Coppola
Premieredato:
21-09-2017
Genre: Komedie, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Boss Baby (DVD) 
En baby med voksen stemme i jakkesæt stjæler pludselig opmærksomheden fra lille Tims forældre. Boss Baby redder sig selv fra at være en enstrenget vits ved hjælp af højt tempo og vellykket animeret slap-stick humor.
Instruktør: Tom McGrath
Udgivelsesdato:
15-09-2017
Genre: Animation, Komedie

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Snemanden12/10
Good Time12/10
Blade Runner 20495/10
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Get Out26/9

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
John Schwartzman
Brad Pitt
Marlon Brando
Bryan Singer
NARUTO
Transformers: De faldnes hævn
K-19: The Widowmaker
TV-serie: Penny Dreadful - sæson 1
Ringenes herre - Kongen vender tilbage

Aktuelt tema
Snemanden
Slut med snemandshyggen

Quiz
Ellen Burstyn indvilligede i at medvirke i The Exorcist efter at producerne ændrede en scene – hvilken en var dette?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google