CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Brad's Status (Biograf) 
Brad's Status er en uforbeholdent lille film, der med humor og snilde åbner lågen til en midaldrende mands tanker. Ben Stillers måske bedste præstation kompenserer for at tempoet til tider bliver lige lovlig langsomt.
Instruktør: Mike White
Premieredato:
14-12-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Star Wars: The Last Jedi (Biograf) 
Kapitel VIII i Star Wars-serien er en basker af en film. Visuelt flot og emotionelt overv√¶ldende. Der kan b√•de grines og gr√¶des imens Rey, Finn, Poe & Co fors√łger at overleve The First Orders fors√łg p√• at udrydde dem. Rian Johnson er sandelig den rette mand bag eventyret, der n√•r nye h√łjder med The Last Jedi.
Instruktør: Rian Johnson
Premieredato:
13-12-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Suburbicon (Biograf) 
En dramatisk og udspekuleret krimi, med samfundsmorale og en lidt for firkantet bedreviden ‚Äď men ogs√• en fremragende stil√łvelse, som 50'er-fans vil elske. Filmen er baseret p√• en virkelig h√¶ndelse. George Clooney har 'moderniseret' og givet den et touch af nutidig amerikansk selvkritik.
Instruktør: George Clooney
Premieredato:
07-12-2017
Genre: Drama, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Abernes planet: Opg√łret (DVD) 
Sidste del i denne nye Abernes planet-reboot-trilogi slutter v√¶rdig og ganske sp√¶ndende. Caesar har det store opg√łr med b√•de en nye menneskelig skurk, men ogs√• sig selv. Opg√łret er til tider en tung aff√¶re, men uinteressant er den aldrig.
Instruktør: Matt Reeves
Udgivelsesdato:
01-12-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Spider-Man: Homecoming (DVD) 
Spider-Man: Homecoming byder p√• Spider-Mans tredje inkarnation, og selvom Tom Holland er veloplagt i titelrollen, s√• tynges filmen af Disneys Marvel-skabelon, hvilket resulterer i en uforl√łst filmoplevelse.
Instruktør: Jon Watts
Udgivelsesdato:
27-11-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Mordet i Orientekspressen (Biograf) 
Tag med Kenneth Branagh som 'lokomotivf√łrer' p√• en rejse tilbage i tiden og bliv forf√łrt af en dampende flot og charmerende udgave af Mordet i Orientekspressen, og en hyldest til dengang man gik i biografen for at se film.
Instruktør: Kenneth Branagh
Premieredato:
23-11-2017
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Grusomme mig 3 (DVD) 
De sm√• minions er tilbage hos Gru, men tredje omgang er ikke lykkens gang. Tilstandene bliver blot v√¶rre og v√¶rre, morsomhedsm√¶ssigt. Filmens skurk er irriterende, og ikke p√• en cool m√•de. Grus bror Dru hj√¶lper heller ikke p√• sagerne og vores minions er for lidt med. Der er alts√• ikke nok bananaaas til at aktivere vores lattermuskler, og ikke nok √łmhed til at prikke til vores hjerter.
Instruktør: Eric Guillon, Pierre Coffin, Kyle Balda
Udgivelsesdato:
20-11-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Justice League (Biograf) 
Den er ikke s√• langtrukken og trist som sin forg√¶nger, men Justice League er meget uj√¶vnt underholdende. Ud over den er grim at se p√•, kan den ikke balancere sine mange helte og deres kriser, men h√•bl√łs er den dog ikke. Dog m√• Zack Snyder gerne snart g√• p√• ferie fra superheltene.
Instruktør: Zack Snyder
Premieredato:
16-11-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Glasslottet (Biograf) 
Glasslottet har et par imponerende pr√¶stationer, f√łrt an af Woody Harrelson som utilregnelig alkoholiker-far, men glasv√¶ggene krakelerer i en familiefort√¶lling om misbrug, der b√•de vil v√¶re dystert realistisk og kvalmende t√•repersende.
Instruktør: Destin Daniel Cretton
Premieredato:
16-11-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Transformers: The Last Knight (DVD) 
Michael Bay spr√¶nger ting i luften som ingen andre, men han kan ikke fort√¶lle historier. Det er en naturlov. Det g√łr sig derfor ogs√• stadig g√¶ldende i denne femte opsvulmede film om robotterne med forvandlingsevner.
Instruktør: Michael Bay
Udgivelsesdato:
13-11-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

It Comes at Night (DVD) 
Sanseligt, rædselsvækkende intimt og besk aftryk af samfundets nuværende humanistiske ståsted. Kom med ud i skoven og oplev hvordan frygt og paranoia kan æde et menneskes sjæl; det er psyko- og sociologisk undervisning pakket ind i stilren og afmålt gyserform.
Instruktør: Trey Edward Shults
Udgivelsesdato:
10-11-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Monsieur Verdoux (Biograf) 
Mange var skuffede da filmen i 1947 havde premiere, for den manglede b√•de den lille vagabond og de mange falden p√• halen gags. Til geng√¶ld er der b√•de spark til v√•benindustrien, Wall Street-krisen i 30'erne, arbejdsl√łsheden og det sm√•borgerlige hykleri.
Instruktør: Charles Chaplin
Premieredato:
09-11-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Shining (Biograf) 
The Shining er √©n af de mest intense og skr√¶mmende film nogensinde, og det er en k√¶mpe forn√łjelse at opleve Kubricks mesterv√¶rk p√• det store l√¶rred. Men denne forl√¶ngede udgave l√łfter dog ikke det oprindelige mesterv√¶rk til et endnu h√łjere niveau.
Instruktør: Stanley Kubrick
Premieredato:
09-11-2017
Genre: Gyser,

 Læs anmeldelsen her!

The Mummy (DVD) 
The Mummy er filmstudiet Universals f√łrste indl√¶g i et nyt univers, man har d√łbt Dark Universe. Men med papirtynde karakterer og et st√łvet og id√©forladt plot uden skyggen af charme synes udsigten til en ny filmfranchise d√łdf√łdt.
Instruktør: Alex Kurtzman
Udgivelsesdato:
06-11-2017
Genre: Action, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Patti Cakes (Biograf) 
Patti Cake$ var et hit under Sundance-festivalen tidligere i år, og den er sin hype værd: Underholdende feel good-musikdrama fra en grim og barsk verden, hvor talent ikke helt er nok. Blændende debut fra filmskaberen og stærk indsats fra den unge, kvindelige hovedperson.
Instruktør: Geremy Jasper
Premieredato:
02-11-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Brad's Status14/12
Star Wars: The Last Jedi13/12
Suburbicon7/12
Abernes planet: Opg√łret1/12
Spider-Man: Homecoming27/11
Grusomme mig 320/11

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Transformers: De faldnes hævn
Det hvide bånd
Exorcisten - Director's Cut
Sonny
Ringenes herre - Eventyret om ringen - Special Extended Edition
K-19: The Widowmaker
Jack Reacher
Mens vi lever
The Hours

Aktuelt tema
Star Wars: The Last Jedi
Tro, håb og overlevelse

Quiz
Hvilket dyr optræder IKKE i Disneys tegnefilm Junglebogen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google