CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
The Birth of a Nation (Biograf) 
En personlig og indigneret fort√¶lling fra de amerikanske sydstater i 1831, hvor opr√łret og borgerkrigen stadig l√• flere √•r fremme i tiden, men hvor kimen til et opg√łr mod slavesystemet blev s√•et, da pr√¶dikanten og slaven Nat Turner gjorde blodigt opr√łr mod egnens slaveejere.
Instruktør: Nate Parker
Premieredato:
23-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Power Rangers (Biograf) 
Hvis du kun skal se √©n film om teenagere i kul√łrte rustninger, der bek√¶mper ondskab i en fiktiv by i USA i 2017, s√• er genoplivningen af tv-serien om The Mighty Morphin Power Rangers slet ikke noget d√•rligt bud. K√¶k oprindelseshistorie i √łjenh√łjde med dens unge hovedpersoner og det j√¶vnaldrende publikum.
Instruktør: Dean Israelite
Premieredato:
23-03-2017
Genre: Adventure, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Life (Biograf) 
Gravity og Alien smelter sammen i en flot og underholdende rumgyser om det f√łrste intelligente og meget blodt√łrstige liv fra Mars. Form√•r aldrig at n√• samme h√łjder som de to alt for √•benlyse inspirationskilder, men slet ikke noget skidt sci-fi-bud.
Instruktør: Daniel Espinosa
Premieredato:
23-03-2017
Genre: Gyser, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Doctor Strange (DVD) 
Marvel-universet udvides overbevisende med denne velspillede og underholdende introduktion til figuren Doctor Strange. Klassisk origin-historie, der foregiver at være mere banebrydende end den er - men ingen kan tage en solid underholdningsværdi og Benedict Cumberbatch fra den.
Instruktør: Scott Derrickson
Udgivelsesdato:
21-03-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Trolls (DVD) 
Trolls er det den ligner. En overgearet farverig fest med sang og dans. Men den kan heldigvis ogs√• noget andet. Moralen, om at finde sin indre lykke og ikke efterlade sine venner i fare, hj√¶lper p√• ford√łjelse af den ekstremt k√¶kke film. Er man til diskomusik og generel k√¶khed vil man dog elske filmen.
Instruktør: Mike Mitchell, Walt Dohrn
Udgivelsesdato:
20-03-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Patriots Day (Biograf) 
Patriots Day dykker ned i terrorangrebet under Boston Marathon i 2013. Resultatet er en ekstremt underholdende spændingsfilm, der på trods af visse problemer med troværdigheden, er en værdig skildring af tragedien.
Instruktør: Peter Berg
Premieredato:
16-03-2017
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Sk√łnheden og udyret (Biograf) 
Disney siger "v√¶r vor g√¶st" til en visuelt imponerende og trofast live-action genskabelse af Sk√łnheden og udyret. Skuespillerne k√¶mper med at leve op til omgivelserne, men nostalgi-faktoren er i top.
Instruktør: Bill Condon
Premieredato:
16-03-2017
Genre: Fantasy, Musical

 Læs anmeldelsen her!

Kong: Skull Island (Biograf) 
Så skal Skull Island opdages igen. Mon der lurer en kæmpeabe derude? Kong: Skull Island satser benhårdt på monsteraction og formår derigennem, på trods af kedelige hovedpersoner, at være en vellykket eventyrfilm.
Instruktør: Jordan Vogt-Roberts
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Gimme Danger (Biograf) 
Jim Jarmuschs dokumentar om The Stooges nyder godt af den smittende entusiasme fra b√•de instrukt√łren og bandets karismatiske frontmand Iggy Pop. Den er et must, hvis man har den mindste interesse i bandet, og stadig underholdende hvis man ikke har.
Instruktør: Jim Jarmusch
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Inferno (DVD) 
Tom Hanks er tilbage som en af verdens kedeligste filmhelte i filmatiseringen af Dan Browns fjerde bog om symbol-eksperten Robert Langdon. Heldigvis er Inferno ikke helt det helvede titlen kunne antyde ‚Äď faktisk er det den mest vellykkede film i serien. Bare ikke helt vellykket nok.
Instruktør: Ron Howard
Udgivelsesdato:
07-03-2017
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Jack Reacher: Never Go Back (DVD) 
Man skal aldrig g√• tilbage til en halvfuser, s√• det er ikke √•rets overraskelse, at Jack Reacher 2 er hurtigt glemt igen. Men at den er s√• en√łjet genretro, at den snarere spiller som en thriller-spoof end en selvst√¶ndig film, er trods alt uventet. Den uj√¶vne instrukt√łr Edward Zwick er i sj√¶lden grad p√• udebane ‚Äď og det kan m√¶rkes.
Instruktør: Edward Zwick
Udgivelsesdato:
06-03-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Certain Women (Biograf) 
Laura Dern, Michelle Williams og Lily Gladstone brillerer i historien om tre meget forskellige kvinder. Det g√łr instrukt√łr Kelly Reichardt ogs√• med denne p√• en gang musestille og dybt bev√¶gende film.
Instruktør: Kelly Reichardt
Premieredato:
02-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Logan (Biograf) 
Wolverine er blevet gammel, og endnu v√¶rre st√•r det til med Professor X. Til geng√¶ld er Logan i topform og leverer en r√łrende, afsked med ikoniske figurer. Det her er en af de bedste X-Men-film nogensinde.
Instruktør: James Mangold
Premieredato:
02-03-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Storkene (DVD) 
Animationsfilmen Storkene gemmer oprigtige grin bag et rodet og fragmentarisk ydre. Det er bare desv√¶rre ikke nok til at l√łfte denne fort√¶lling om for√¶ldreskab, og alt for meget andet, ud af middelm√•dighedens sump.
Instruktør: Nicholas Stoller, Doug Sweetland
Udgivelsesdato:
28-02-2017
Genre: Adventure, Animation

 Læs anmeldelsen her!

Peter og dragen (DVD) 
Genindspilningen af den gamle musical Peter og dragen er endt som et s√łdt og vellykket drageeventyr, hvor alle involverede tager opgaven helt alvorligt ‚Äď og det kl√¶der historien, der kunne v√¶re endt kl√¶gt og sukkers√łdt, men som i stedet f√•r sit eget magisk-nostalgiske liv.
Instruktør: David Lowery
Udgivelsesdato:
24-02-2017
Genre: Adventure, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
The Birth of a Nation23/3
Power Rangers23/3
Life23/3
Doctor Strange21/3
Trolls20/3
Inferno7/3

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Heftig og begejstret
Døden på Nilen
Snatch
Bjørnebrødre
Last Orders
World Trade Center
Eye for Eye
Transformers: De faldnes hævn
Dirch Passer

Aktuelt tema
Life
-

Quiz
Fra hvilken film hører man følgende ordudveksling:

Craig Schwartz: Can I buy you a drink, Maxine?
Maxine: Are you married?
Craig Schwartz: Yes, but enough about me.
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google