CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Guardians of the Galaxy Vol. 2 (Biograf) 
Galaksens vogtere er tilbage, og det er bestemt ikke kedeligt. Der er samme vidunderlige anarkistiske energi i dialogen, men plottet har det med at gå lidt i stå i denne Vol. 2, der følger Star-Lords dramatiske møde med hans sagnomspundne far.
Instruktør: James Gunn
Premieredato:
27-04-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

The Fits (Biograf) 
En 11-årig pige prøver at finde en plads på det lokale dansehold, der angribes af mystiske anfald. The Fits er en original og helstøbt lille film, der måske nok snubler lidt undervejs, men redder sig i land med en imponerende hovedrollepræstation og drømmende stemning.
Instruktør: Anna Rose Holmer
Premieredato:
27-04-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Creative Control (Biograf) 
Creative Control ser godt ud og leverer et gennemført bud på en nær fremtid, hvor en alternativ virtuel virkelighed ligger lige rundt om hjørnet. Desværre er indholdet klassisk teknologiforskrækkelse om de digitale muligheders destruktive indvirkning på fortabte individer.
Instruktør: Benjamin Dickinson
Premieredato:
20-04-2017
Genre: Drama, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

The Edge of Seventeen (Biograf) 
The Edge of Seventeen er ikke stor kunst, men den har et stort hjerte, og af de utallige teenfilm om den mere eller mindre umulige ungdom som Hollywood jævnligt spytter ud, hører den til i den interessante afdeling.
Instruktør: Kelly Fremon Craig
Premieredato:
20-04-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Fast & Furious 8 (Biograf) 
Det er fortsat møjhamrende underholdende at være i selskab med de sympatiske banditter under ledelse af Vin Diesel og Dwayne Johnson. Større end nogensinde før og med Charlize Therons kyniske skurk som modstander kommer vi kloden rundt i fuld fart.
Instruktør: F. Gary Gray
Premieredato:
13-04-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Allied (DVD) 
Brad Pitt og Marion Cotillard spionerer pĂĄ Nazisterne, og hinanden, i Robert Zemeckis nye spionthriller Allied. En forfriskende old-school Hollywoodfilm der mĂĄske til tider er for kunstig, men aldrig mindre end underholdende.
Instruktør: Robert Zemeckis
Udgivelsesdato:
10-04-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Boss Baby (Biograf) 
En baby med voksen stemme i jakkesæt stjæler pludselig opmærksomheden fra lille Tims forældre. Boss Baby redder sig selv fra at være en enstrenget vits ved hjælp af højt tempo og vellykket animeret slap-stick humor.
Instruktør: Tom McGrath
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Animation, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Ghost in the Shell (Biograf) 
Hollywood udgaven af dette klassiske stykke sci-fi blegner i direkte sammenligning med sine tidligere inkarnationer. Den er dog alligevel værd at se for sine øjeblikke af ægte cyberpunk skønhed.
Instruktør: Rupert Sanders
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Fantastiske skabninger... og hvor de findes (DVD) 
Teknisk veludført og med et behageligt skift i tone og stil fra Harry Potter-filmene er første kapitel i J.K. Rowlings nye prequel-serie om troldmanden Newt Scamander og hans magiske skabninger ganske vellykket. Rowlings blomstrende fantasi ser ud til at have næring nok til endnu en omgang eventyr.
Instruktør: David Yates
Udgivelsesdato:
31-03-2017
Genre: Adventure, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

Get Out (Biograf) 
Jordan Peele har med sin debut skabt en humoristisk gyserfilm, der med det samme skriver instruktøren ind blandt genrens største. Se at komme afsted til biffen, for at se om afroamerikanske Chris overlever mødet med sin kridhvide svigerfamilie.
Instruktør: Jordan Peele
Premieredato:
30-03-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Smølferne: Den hemmelige landsby (Biograf) 
De er små, de er blå, og nu har de endelig fået en biograffilm, Smølfefans ikke skal være flove over. Den er langt fra perfekt, men de mindste vil more sig, og ældre fans kan værdsætte Smølfe-universets visuelt loyale overførsel til 3D-animation.
Instruktør: Kelly Asbury
Premieredato:
30-03-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

The Accountant (DVD) 
Ben Affleck spiller en noget usandsynlig actionhelt i The Accountant; en autistisk revisor. Det viser sig dog, sammen med solide actionscener, at være højdepunktet i en film, hvis plot er alt for komplekst for sit eget bedste.
Instruktør: Gavin O'Connor
Udgivelsesdato:
27-03-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Birth of a Nation (Biograf) 
En personlig og indigneret fortælling fra de amerikanske sydstater i 1831, hvor oprøret og borgerkrigen stadig lå flere år fremme i tiden, men hvor kimen til et opgør mod slavesystemet blev sået, da prædikanten og slaven Nat Turner gjorde blodigt oprør mod egnens slaveejere.
Instruktør: Nate Parker
Premieredato:
23-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Power Rangers (Biograf) 
Hvis du kun skal se én film om teenagere i kulørte rustninger, der bekæmper ondskab i en fiktiv by i USA i 2017, så er genoplivningen af tv-serien om The Mighty Morphin Power Rangers slet ikke noget dårligt bud. Kæk oprindelseshistorie i øjenhøjde med dens unge hovedpersoner og det jævnaldrende publikum.
Instruktør: Dean Israelite
Premieredato:
23-03-2017
Genre: Adventure, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Life (Biograf) 
Gravity og Alien smelter sammen i en flot og underholdende rumgyser om det første intelligente og meget blodtørstige liv fra Mars. Formår aldrig at nå samme højder som de to alt for åbenlyse inspirationskilder, men slet ikke noget skidt sci-fi-bud.
Instruktør: Daniel Espinosa
Premieredato:
23-03-2017
Genre: Gyser, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Guardians of the Galaxy Vol. 227/4
The Fits27/4
Creative Control20/4
Allied10/4
Fantastiske skabninger... og hvor de findes31/3
The Accountant27/3

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Gimme Danger
Inferno
Her i nærheden
Du forsvinder
VENUS – Let's talk about sex
Transformers: De faldnes hævn
Candy Candy Filmene
Heftig og begejstret
Allied

Aktuelt tema
Guadians of the Galaxy Vol. 2
– sjov, skør og visuelt overlegen

Quiz
Hvad hedder tvilingerne i High School Musical-filmene?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google