CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Ocean's 8 (Biograf) 
Damerne er herlige – dem alle sammen – og udgør det bedste ved Ocean's 8, der er kedelig i sin plotopbygning og udførsel af damernes store juvel-kup under den ekstravagante Met Galla. Det er ærgerligt at folkene bag filmen ikke har turdet satse på lidt nytænkning af genren, når nu der er så meget lækkert talent foran kameraet. Det er svært ikke at føle sig snydt.
Instruktør: Gary Ross
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Love, Simon (Biograf) 
Love, Simon er en klassisk amerikansk ungdomsfilm med en pæn, sød og lettere forvirret ung mand i front. Simon er dog homoseksuel og det er ikke ofte vi ser film med hans nedtonede type i centrum. Filmen skildrer ikke rigtig alvorlige kriser, men er ganske charmerende.
Instruktør: Greg Berlanti
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Jurassic World: Fallen Kingdom (Biograf) 
Den skubber lidt mere til grænsen til det tåbelige, men holder sig akkurat på den rigtige side af solid underholdning. Spanske J.A. Bayona tilføjer mere gru og gys til universet, men ellers er skuespillerne og dino'erne dog stadig herligt selskab.
Instruktør: J.A. Bayona
Premieredato:
07-06-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Isle of Dogs (Biograf) 
Wes Anderson er tilbage med et eksotisk hundeeventyr fyldt med japanske stereotyper, men alligevel med kant og knas. Stop-motion animationsfilmen er teknisk flot og imponerende – men heldigvis også sjov. En æstetisk hyldest til en forfinet japansk livsstil med masser af snurrig humor og skønne hunde-stemmer.
Instruktør: Wes Anderson
Premieredato:
31-05-2018
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Solo: A Star Wars Story (Biograf) 
Ron Howard. Altså. Hvor har du gjort det godt! Solo-filmen er intet mesterværk, men det er en herlig lille kompakt fabel om hvordan en legende blev til. Den er tilpas dyster, morsom, nostalgisk og underholdende. Prægtige figurer, pragtfuldt spillet. Den passer perfekt ind i universet.
Instruktør: Ron Howard
Premieredato:
23-05-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

The Greatest Showman (DVD) 
Et overflødighedshorn af artister, farver, bevægelse – og alt, alt for meget – med det formål at imponere og gøre selv den umættelig mæt. En musical om showmanden P.T. Barnum, der ikke lagde skjul på, at alt hvad han solgte var fake.
Instruktør: Michael Gracey
Udgivelsesdato:
18-05-2018
Genre: Drama, Musical

 Læs anmeldelsen her!

Deadpool 2 (Biograf) 
Ryan Reynolds er tilbage som Deadpool, grovere, sjovere og endnu mere meta. Denne gang forsøger han at redde en ung mutant og render derfor ind i en supersoldat fra fremtiden og får sig nogle nye venner. Det er vildt og blodigt og den nye instruktør har solidt styr på actiondelen.
Instruktør: David Leitch
Premieredato:
16-05-2018
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Tully (Biograf) 
Charlize Theron leverer endnu engang en toppræstation som den hårdt prøvede mor til tre, der noget modvilligt får hjælp fra den unge og livlige Tully, nat-barnepige og nu Marlos redningskvinde. Sød historie der tager nogle sjove spring mod slutningen.
Instruktør: Jason Reitman
Premieredato:
09-05-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Just Getting Started (Biograf) 
UndgĂĄr denne film. Du tror mĂĄske Morgan Freeman, Tommy Lee Jones eller Rene Russo kan redde den. Nej, det kan de ikke. Den er ikke engang sĂĄ dĂĄrlig at den er morsomt. Den er bare ringe, spild af tid, penge og filmfolkenes arbejde. UndgĂĄ, undgĂĄ og U N D G Ă… den!
Instruktør: Ron Shelton
Premieredato:
03-05-2018
Genre: Komedie,

 Læs anmeldelsen her!

Lady Bird (Biograf) 
Greta Gerwig er igen rykket bag kameraet og leverer en pragtpræstation som både fofatter og instruktør. Hendes lille film om en ung piges rejse – mod sig selv først og fremmest – er medrivende, interessant og upoleret på en berusende forfriskende hverdagsmåde. Sjov og sanselig lille filmperle.
Instruktør: Greta Gerwig
Premieredato:
26-04-2018
Genre: Drama, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Avengers: Infinity War (Biograf) 
Den er storladen og sætter samtlige af vores elskede superhelte på højkant, men tredje omgang med Avengers-holdet + nye allierede føles som et skridt tilbage. Ja den underholder, men mest kun fordi vi elsker disse farverige figurer.
Instruktør: Anthony Russo, Joe Russo
Premieredato:
25-04-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Star Wars: The Last Jedi (DVD) 
Kapitel VIII i Star Wars-serien er en basker af en film. Visuelt flot og emotionelt overvældende. Der kan både grines og grædes imens Rey, Finn, Poe & Co forsøger at overleve The First Orders forsøg på at udrydde dem. Rian Johnson er sandelig den rette mand bag eventyret, der når nye højder med The Last Jedi.
Instruktør: Rian Johnson
Udgivelsesdato:
16-04-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Mordet i Orientekspressen (DVD) 
Tag med Kenneth Branagh som 'lokomotivfører' på en rejse tilbage i tiden og bliv forført af en dampende flot og charmerende udgave af Mordet i Orientekspressen, og en hyldest til dengang man gik i biografen for at se film.
Instruktør: Kenneth Branagh
Udgivelsesdato:
13-04-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Midnight Sun (Biograf) 
Eventyr-formularen er ridset alt for firkantet op i dette teendrama om en dødelig syg ung pige. Men imellem de klæbrige sukkeroverfald gemmer der sig heldigvis lidt ægte sødme. Især faren og bedstevennen redder meget, og Arnold Jr. er fin som følsom kæreste. Men dødsglorificeringen er fæl.
Instruktør: Scott Speer
Premieredato:
12-04-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Rampage Out of Control (Biograf) 
Dwayne Johnson og en kæmpegorilla er hyggeligt selskab i denne halvkedelige actionbasker, der desværre ikke er så vild som den tror den er. Et par fine figurer byder den på, men glemmer de rappe replikker og al form for overraskelse. Dumt er ok, dovent er ikke, og Rampage Out of Control er begge dele.
Instruktør: Brad Peyton
Premieredato:
12-04-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Ocean's 821/6
Love, Simon21/6
Jurassic World: Fallen Kingdom7/6
The Greatest Showman18/5
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Grinchen
Ringenes herre - Kongen vender tilbage
All the Money in the World
Star Trek First Contact
Dragonfly
Asterix og Obelix 2
Star Wars Episode 2 - Klonernes angreb
Far From Heaven

Aktuelt tema
Ocean's 8
Tyveri !!

Quiz
Hvem var IKKE i med i overvejelserne, da man skulle caste hovedrollen til Dirty Harry?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google