CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
The Meg (Biograf) 
Jason Statham er helten i centrum for endnu en monsterfilm, hvor en farlig haj skal jagtes og dræbes. Denne haj burde været uddød for nogle millioner år siden, men Hollywood har nu genoplivet den, i klichétung dog ikke helt kedelig actionfest. Sjov på både den rigtige og kiksede måde.
Instruktør: Jon Turteltaub
Premieredato:
09-08-2018
Genre: Action, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Mission: Impossible - Fallout (Biograf) 
Det er sjældent, at en 6’er i en filmserie er en udelt fornøjelse, men Fallout er den bedste Mission: Impossible-film – veldrejet, effektiv og pokkers underholdende.
Instruktør: Christopher McQuarrie
Premieredato:
02-08-2018
Genre: Action, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Hotel Artemis (Biograf) 
Hotel Artemis er super lækker at se på. Stemningsfyldt krimidrama med en masse farverige figurer og kulisser, men historien er underudviklet og ikke synderlig interessant. Tomt, men flot univers, og meget lidt kød på figurerne til den seje og solide rolleliste.
Instruktør: Drew Pearce
Premieredato:
26-07-2018
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Red Sparrow (DVD) 
Red Sparrow er en drabelig langsommelig film. Med en ensidig fortælling om at russerne holder deres borgere i et bjørnegreb, hvor individets frie vilje er tilsidesat for at ofre sig for staten, er denne film gnaske enkelt kedeligt dårligt filmhåndværk.
Instruktør: Francis Lawrence
Udgivelsesdato:
20-07-2018
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Sicario 2: Soldado (Biograf) 
Sicario 2: Soldado er endnu et dystert drama – dog uden de helt store filmtalenter fra første film – men den er ikke uinteressant, og den er i hvert fald intens og velspillet. Manuskriptforfatter Taylor Sheridan leverer endnu en stærk historie: Nuanceret dog uden at være mesterlig.
Instruktør: Stefano Sollima
Premieredato:
19-07-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Mamma Mia! Here We Go Again (Biograf) 
Der er for lidt Cher, for lidt Meryl og for lidt camp, kitsch og charme til at Mamma Mia! Here We Go Again sprudler. Filmen er skruet lidt bedre sammen end forgængeren, men decideret underholdende er den ikke. Sangene holder stadig, desværre leveres de med for lidt pomp og pragt.
Instruktør: Ol Parker
Premieredato:
19-07-2018
Genre: Komedie, Musical

 Læs anmeldelsen her!

The Florida Project (DVD) 
Filmen er renset for en romantisering af fattigdommen – snarere et lyrisk puslespil, hvor både regnbuen og børnenes livsglæde er ægte nok, der får os til at tro og håbe på et bedre liv, midt i håbløsheden – selv blandt tabere i de faldefærdige moteller.
Instruktør: Sean Baker
Udgivelsesdato:
17-07-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Shape of Water (DVD) 
The Shape of Water er Guillermo del Toros seneste monsterfilm, og én af de flotteste film jeg længe har set. Instruktøren har denne gang forsøgt at favne bredt, og det gør at historien ikke holder vand hele vejen.
Instruktør: Guillermo del Toro
Udgivelsesdato:
16-07-2018
Genre: Drama, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

Game Night (DVD) 
Veloplagt crazykomedie med Jason Bateman og Rachel McAdams som herligt ægtepar, der får en vildere game night end de plejer, da Max’s bror dukker op og starter en lavine af familiekaos, søgen efter fabergé-æg og hyppigt filmnørderi. Frisk kombination.
Instruktør: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Udgivelsesdato:
13-07-2018
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Skyscraper (Biograf) 
Dwayne Johnson er altid garant for lidt spas, og denne gang hygger han sig i endnu en middelmådig actionfilm, der både har fede elementer og ting der ingenlunde holder. Danske Roland Møller holder dog. Alle skurkene er fede, selvom samtlige biroller er underudviklet, ulig Klippens fysisk, der igen redder filmen. Næsten.
Instruktør: Rawson Marshall Thurber
Premieredato:
12-07-2018
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Molly's Game (DVD) 
En velfortalt bio-pic om "Pokerprinsessen" Molly Bloom, uimodståeligt og kropsnært spillet af Jessica Chastain. En kvinde i en mandeverden, hvor kynisme og grådighed nådesløst hersker – og hvor Molly er cooler end de mest trænede pokerspillere.
Instruktør: Aaron Sorkin
Udgivelsesdato:
06-07-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Ant-Man and the Wasp (Biograf) 
Scott Langs Ant-Man har nu fået selskab af den dejlige Hope Van Dyne, der har trukket i Wasp-kostumet og sammen kæmper de både mod nye skurke og forsøger at rode bod på fortidens fejl. Igen er det birollerne er underholder, men actionscenerne er vanvittigt sjove og filmen byder både på bløde familieværdier og gakkede tosserier.
Instruktør: Peyton Reed
Premieredato:
04-07-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (DVD) 
Angela findes voldtaget og myrdet uden for Ebbing, Missouri. I den sløve sydstatsby er politiet racistisk og ineffektivt og Angelas mor Mildred beslutter at tage sagen i egen hånd. Mildreds ideer er højst utraditionelle, og hun lader sig ikke affeje. Vi følger hende fascineret fra start til slut.
Instruktør: Martin McDonagh
Udgivelsesdato:
03-07-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Black Panther (DVD) 
Black Panther er en herlig actionfilm, om end den tager sig sin tid, men et endnu bedre familiedrama. Muligvis er det nok Marvels bedste fil til dato. Skuespillerne er fede, actionscenerne blæret og filmen har både pondus, intelligens og masser af farver.
Instruktør: Ryan Coogler
Udgivelsesdato:
02-07-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Phantom Thread (DVD) 
Smukke kjoler er et gennemløbende motiv i Den skjulte tråd. Det er dog en film, der stikker langt dybere end umiddelbar æstetisk nydelse. Filmen skildrer en gnistrende symbiotisk relation mellem designeren Reynolds og den stærke Alma. Relationen bevæger sig fra stormende forelskelse til afsindig afmagt.
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Udgivelsesdato:
29-06-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
The Meg9/8
Mission: Impossible - Fallout2/8
Hotel Artemis26/7
Red Sparrow20/7
The Florida Project17/7
The Shape of Water16/7

Debat lige nu
Transformers: De faldnes hævn
Sammys Store Eventyr 2
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Love Actually
C'est la vie!
Biografi og filmografi - Cæcilia Holbek Trier
Peter Røschke
Laus Høybye
Et dristigt kys
Atlantis - Milo vender tilbage

Aktuelt tema
The Meg
Jason og den gigantiske, ikke-uddøde haj

Quiz
Hvad er Woody Allens rigtige navn?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google