CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Under træet (Biograf) 
Islandske Hafsteinn Gunnar Sigurðsson har med sit nyeste epos sat de almindelige nabostridigheder op i en storslået film med uforudsigelige hændelser. Når de tavse naboer ikke taler sammen bliver resultatet, at træets dybe rødder krakelerer, og den mørke musik bliver et slående tidsbillede på den verden, vi er på vej ind i.
Instruktør: Hafsteinn Gunnar SigurĂ°sson
Premieredato:
05-07-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Huset ved havet (Biograf) 
Huset ved havet er professionel og velspillet, så det er en fornøjelse. Replikkerne er mundrette og ægte. Men, ak, dramaet og budskabet – eller bare meningen – for slet ikke at tale om svarene på de mange stillede spørgsmål, udebliver.
Instruktør: Robert GuĂ©diguian
Premieredato:
28-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Violinisten (Biograf) 
Soloviolinist, verdensstjerne, 48 år, på turné da ulykken sker: Karin påkøres af en bil og nervebanerne i hendes hånd skades så alvorligt, at hun må opgive sit violinspil for altid. En eksistentiel krise, der illustrerer en kunstners kamp i et miljø, hvor kun det sublime kompromisløse tæller.
Instruktør: Paavo Westerberg
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

I Syrien (Biograf) 
I Syrien skildrer en syrisk families kamp for at overleve hverdagen i det borgerkrigshærgede Syrien. Filmen foregår udelukkende i en lejlighed, men lykkes alligevel med at formidle store menneskelige følelser via fremragende skuespilpræstationer.
Instruktør: Philippe Van Leeuw
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Darkest Hour (DVD) 
Gary Oldman er blændende som Winston Churchill men instruktør Joe Wright bruger især billederne til at drive dette politiske drama til nervepirrende højder. Dette er historien om evakueringen af Dunkirk set fra Churchills perspektiv, og det bliver næsten ikke mere gennemført.
Instruktør: Joe Wright
Udgivelsesdato:
14-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Vi ses deroppe (Biograf) 
Den franske filminstruktør Albert Duponte har valgt en lidt anden vinkel, i historien om to mærkede soldaters vej til et nyt liv og vejen til overlevelse gennem mange løgne og en nødvendig afslutning efter at have overlevet Første Verdenskrig.
Instruktør: Albert Dupontel
Premieredato:
14-06-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Sommeren 1993 (Biograf) 
Da instruktøren Carla Simón var seks år mistede hun begge sine forældre med kort mellemrum, og det er der kommet en smuk, skarp og tankevækkende film ud af. Den lille pige Frida, som er hovedpersonen, skal lære at leve med det grusomme tab og acceptere sin onkel, tante og kusine som sin nye familie.
Instruktør: Carla SimĂłn
Premieredato:
07-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Junglebanden (Biograf) 
Junglebanden er en kulørt omgang animationsløjer, der tager sit udspring i en fransk tv-serie, der for 7 år siden blev født som helt korte 1 minuts-sekvenser.
Instruktør: David Alaux
Premieredato:
07-06-2018
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Mit Grønland (Biograf) 
Den franske instruktør, Samuel Collardey, har valgt at filme en ung dansk landsmandsøns vej til et isoleret østgrønlandsk samfund. Anders vil bryde slægtstraditionen og den danske hygge, men mødet med 11-årige Asser i Tiniteqilaaq sætter hans egen tankegang på en alvorlig prøve.
Instruktør: Samuel Collardey
Premieredato:
24-05-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

C'est la vie! (Biograf) 
Et brudepar lejer et renæssanceslot udenfor Paris, med guldstole, parykklædte lakajer, festfyrværkeri og alt hvad de vildeste drømme kan forestille sig, godt hjulpet af en erfaren festarrangør. Alligevel går bryllupfesten (selvfølgelig) grueligt galt. En vild fransk komedie, tæt på farcen.
Instruktør: Olivier Nakache, Éric Toledano
Premieredato:
24-05-2018
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Standing Tall (Biograf) 
Det er lidt af en prøvelse, hvis man har et let antændeligt temperament som den unge knægt Malony. I Standing Tall oplever tilskueren, hvordan han gang på gang løber ind i nye problemer og kommer i karambolage med myndighederne. Filmen er en rystende skildring af retfærdighed, straf, svigt og kærlighed.
Instruktør: Emmanuelle Bercot
Premieredato:
17-05-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Charmøren (Biograf) 
Esmail er flygtet fra Iran i håbet om en bedre tilværelse i Danmark. Han kan dog ikke få tildelt permanent ophold. Samtidig forfører han danske kvinder i håbet om et giftermål, men det er ikke så let. Opholdet i Danmark bliver skæbnesvangert, da han møder den dragende Sara, der har rødder i Iran.
Instruktør: Milad Alami
Premieredato:
17-05-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Farvel til Tyskland (Biograf) 
En tysk tragikomedie af den belgiske instruktør Sam Garbarski, om de meget få tyske jøder, der umiddelbart efter Holocausts rædsler, overlevede og er tilbage i ruinerne i Efterkrigstyskland, oftest med håbet om, at immigrere.
Instruktør: Sam Garbarski
Premieredato:
09-05-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Foxtrot (Biograf) 
Den israelske spillefilm Foxtrot beretter en universel fortælling om livets bittersøde skæbnespil. I centrum står en moderne familie, der udsættes for den værst tænkelige tragedie. Filmen indeholder mesterligt skuespil, absurde optrin, store følelser, skrappe replikker og en eminent billedside.
Instruktør: Samuel Maoz
Premieredato:
09-05-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Utøya 22. juli (Biograf) 
Før eller siden måtte den komme. En film om tragedien på den norske ø Utøya, hvor 69 mennesker blev myrdet af en højreorienteret ekstremist. Filmen er optaget som et one-take, hvilket giver den et dokumentarisk tilsnit, men den savner et dramaturgisk greb, hvilket reducerer den til rene registreringer.
Instruktør: Erik Poppe
Premieredato:
03-05-2018
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Under træet5/7
Huset ved havet28/6
Violinisten21/6
Darkest Hour14/6
The Killing of a Sacred Deer2/4
The Square23/3

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
CPH DOX – 15-25 marts 2018
BOG: Filmens København
Oscar-vinderne 2017
Oscar-nomineringerne 2018
Justice League
De originale
Love, Simon
Venner for livet

Aktuelt tema
Mamma Mia!
Here We Go Again

Quiz
Hvem har (endnu) ikke spillet en lejemorder?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google