CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Standing Tall (Biograf) 
Det er lidt af en prøvelse, hvis man har et let antændeligt temperament som den unge knægt Malony. I Standing Tall oplever tilskueren, hvordan han gang på gang løber ind i nye problemer og kommer i karambolage med myndighederne. Filmen er en rystende skildring af retfærdighed, straf, svigt og kærlighed.
Instruktør: Emmanuelle Bercot
Premieredato:
17-05-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Charmøren (Biograf) 
Esmail er flygtet fra Iran i håbet om en bedre tilværelse i Danmark. Han kan dog ikke få tildelt permanent ophold. Samtidig forfører han danske kvinder i håbet om et giftermål, men det er ikke så let. Opholdet i Danmark bliver skæbnesvangert, da han møder den dragende Sara, der har rødder i Iran.
Instruktør: Milad Alami
Premieredato:
17-05-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Farvel til Tyskland (Biograf) 
En tysk tragikomedie af den belgiske instruktør Sam Garbarski, om de meget få tyske jøder, der umiddelbart efter Holocausts rædsler, overlevede og er tilbage i ruinerne i Efterkrigstyskland, oftest med håbet om, at immigrere.
Instruktør: Sam Garbarski
Premieredato:
09-05-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Foxtrot (Biograf) 
Den israelske spillefilm Foxtrot beretter en universel fortælling om livets bittersøde skæbnespil. I centrum står en moderne familie, der udsættes for den værst tænkelige tragedie. Filmen indeholder mesterligt skuespil, absurde optrin, store følelser, skrappe replikker og en eminent billedside.
Instruktør: Samuel Maoz
Premieredato:
09-05-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Utøya 22. juli (Biograf) 
Før eller siden måtte den komme. En film om tragedien på den norske ø Utøya, hvor 69 mennesker blev myrdet af en højreorienteret ekstremist. Filmen er optaget som et one-take, hvilket giver den et dokumentarisk tilsnit, men den savner et dramaturgisk greb, hvilket reducerer den til rene registreringer.
Instruktør: Erik Poppe
Premieredato:
03-05-2018
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Alt for min søn (Biograf) 
Alt for min søn er et uafrysteligt og sandfærdigt hverdagsdrama om en fejlslagen og fatal skilsmisse, hvor tilskueren først udfordres på sympatien, men sidenhen overbevises om, at mennesket let kan foretage uovervejede affekthandlinger. Samtlige skuespillere yder kraftpræstationer, mens dramaet intensiveres.
Instruktør: Xavier Legrand
Premieredato:
03-05-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Dalida (Biograf) 
Hun er ung og smuk og har en sangstemme, der går lige i hjertet. Hvad mere kan man ønske sig? Den italiensk/ægyptiske sangerinde Dalida ønskede sig egentlig bare kærlighed, mand og børn, og denne historie er blevet til et medrivende drama, hvor fotomodellen Sveva Alviti brillerer i sin første hovedrolle.
Instruktør: Lisa Azuelos
Premieredato:
26-04-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Hvad vil folk sige (Biograf) 
Den norsk/pakistanske filminstruktør Iram Haq har på meget traditionel måde skabt et møde mellem to forskellige kulturer i dramaet Hvad vil folk sige, om den unge Nisha, der sendes til en ukendt tante i Pakistan, da hendes far opdager hendes dobbeltliv.
Instruktør: Iram Haq
Premieredato:
19-04-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Ud af intet (Biograf) 
Vores liv kan pludselig forandre sig. Katja mister sin mand og søn i et forfærdeligt bombeangreb. Først tror politiet, det er en hævnaktion i egne rækker, men det viser sig helt omvendt. Ud af intet udmærker sig ved sin flotte billedside og ved sit psykologiske portræt af en kvinde i sine følelsers vold.
Instruktør: Fatih Akin
Premieredato:
12-04-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Faces Places (Biograf) 
Den Oscar-nominerede dokumentar, Faces Places, er en hyggelig lille melankolsk fabel om, ja gid jeg vidste det. De to kunstnere Agnes Varda og JR rejser rundt i Frankrig og sætter kæmpeplakater op. Det er både kedeligt og ikke.
Instruktør: JR, Agnès Varda
Premieredato:
05-04-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Silvana (Biograf) 
Silvana er et tætgående portræt af den fremstormende svenske rapper Silvana, der fremturer politiske budskaber og kæmper med sit følelsesliv. Filmen giver et indblik i den svenske musikverden og minder én om, at ens ophav før eller siden vil skylle ind over én.
Instruktør: Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis
Premieredato:
04-04-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

The Killing of a Sacred Deer (DVD) 
Yorgos Lanthimos er fantastisk til at finde på originale historier til sine film og The Killing of a Sacred Deer er endnu en bizar surrealistisk thriller. Den er et fantastisk grotesk mareridt, men desværre også et fantastisk grotesk konstrueret mareridt.
Instruktør: Yorgos Lanthimos
Udgivelsesdato:
02-04-2018
Genre: Drama, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Happy End (Biograf) 
Happy End er med sin blanding af ætsende satire og bidende ironi, nådesløs i sin afklædning af den herskende klasses menneskelige afstumpethed. Vi kender motiverne fra andre af mesterens film. Alligevel må man udbryde: Sikke et spil.
Instruktør: Michael Haneke
Premieredato:
29-03-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Hotel Europa (Biograf) 
Hotel Europa bruger Hotel Europa i Sarajevo, som en allegori på nutidens Europas forfald. En konfrontation med fortidens mange fejlslåede og grusomme handlinger på Balkan. Et miniunivers, der rummer perspektiv, alvor, ironi og satire. En seværdig film, om et alvorligt svigt på verdensplan.
Instruktør: Danis Tanovic
Premieredato:
28-03-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Square (DVD) 
Svensk film fyldt med humor og spark til den politiske korrekthed og kunstverdens snobbisme. Vi konfronteres med hykleriet om det påståede fællesskab. Angrebene er mange, grovkornede, groteske og heldigvis fyldt med en skøn absurd humor, der gør filmen til en lille satirisk kunstperle.
Instruktør: Ruben Ă–stlund
Udgivelsesdato:
23-03-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Standing Tall17/5
Charmøren17/5
Farvel til Tyskland9/5
The Killing of a Sacred Deer2/4
The Square23/3
Dunkirk21/12

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Når du mindst venter det
Gridiron Gang
Hvor kan man se alle naruto afsnit?
Ringenes herre - Kongen vender tilbage
Body & Soul
When You're Strange
World Trade Center
Bobby

Aktuelt tema
Deadpool 2
Mere, vildere, grovere og bedre?

Quiz
I hvilken film hører man følgende citat:

"This is gonna be fun. We can stay up late, swap manly stories, and in the morning.... I'm making wafles!"
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google