CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Hedi (Biograf) 
K√¶rlighedsdramaet Hedi er voldsomt charmerende og ganske relevant for Tunesiens historie f√łr og efter det arabiske for√•r n√•ede til det nordafrikanske land. Hedi skal som planlagt giftes bort, men kort f√łr brylluppet m√łder han den frisindede Rim. S√•re enkelt, men velspillet og medrivende fortalt.
Instruktør: Mohamed Ben Attia
Premieredato:
20-04-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Chevalier (Biograf) 
Gr√¶sk weird-core er tilbage, og der er dele af Chevalier, der rummer alle de tilpas sk√łre tendenser, som vi har l√¶rt at elske genren for, men skildringen af seks m√¶nds konstante indbyrdes konkurrence ombord p√• en lystyacht bliver aldrig for alvor gakket. Og det savner man faktisk.
Instruktør: Athina Rachel Tsangari
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Dengang i maj (Biograf) 
Christian Carion har efterhånden gjort det til lidt af en specialitet at lave verdenskrigsfilm med en humanistisk vinkel, og selv om han maler med den lidt brede pensel i denne skildring af folkeflugt i Nordfrankrig under den tyske invasion i 1940, så fornægter hans sikre evne for at underholde sig ikke.
Instruktør: Christian Carion
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Dyrene i Hakkebakkeskoven (Biograf) 
Filmatiseringen af Thorbj√łrn Egners klassiker er desv√¶rre lidt for tro mod opl√¶gget. Filmen virker lidt for gammeldags, men hvis man blot kan n√łjes med en rolig og hyggelig film, er den ikke v√¶rdil√łs. Sangene er stadig s√łde og filmens enkle stil ganske charmerende.
Instruktør: Rasmus A. Sivertsen
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Animation, Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

Nocturama (Biograf) 
Unge mennesker planl√¶gger og udf√łrer terrorangreb p√• tv√¶rs af Paris og s√łger nattely i et stormagasin. Det lyder ganske lige til, men i Bertrand Bonellos sikre h√¶nder bliver Nocturama til en nedsl√•ende st√¶rk skildring af en identitetsl√łs ungdom.
Instruktør: Bertrand Bonello
Premieredato:
30-03-2017
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Frantz (Biograf) 
En stilsikker, bitter og sorgfuld fransk/tysk k√¶rlighedshistorie, der f√łrer os ind i en atmosf√¶re af efterkrigs√•renes mistillid og intolerance efter 1, verdenskrig. Frantz rummer, med sine mange lag, b√•de det helt n√¶re og det almene. Fuld af varsler om, hvad nationalisme og fascisme kan f√łre til.
Instruktør: Fran√ßois Ozon
Premieredato:
30-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Elle (Biograf) 
En dybdeg√•ende analyse, et n√¶rbillede af en kvinde ‚Äď bestemt ikke den klassiske sympatiske/varme kvinde, men et uhyggelig trov√¶rdigt nuanceret portr√¶t af en kvinde med mega-fortr√¶ngninger. St√¶rk i det selvkontrollerende, med undertrykte, uudviklede seksuelle behov. En mesterpr√¶station af Isabelle Huppert.
Instruktør: Paul Verhoeven
Premieredato:
16-03-2017
Genre: Drama, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Godless (Biograf) 
Livet i Bulgarien er h√•rdt. Gana er sygeplejerske, der stj√¶ler id-kort fra de √¶ldre, s√• deres identitet kan bruges til svindel, men har man p√• bunden af f√łdek√¶den i et kynisk og korrupt samfund overhovedet r√•d til at udvikle en samvittighed? Dr√łj, men ogs√• veludf√łrt debutfilm fra Ralitza Petrova.
Instruktør: Ralitza Petrova
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

K√¶rlighed kender ingen gr√¶nser (Biograf) 
Et traditionelt historiske samtidsdrama, malet med bred pensel. En velment og smukt fremstillet kærlighedshistorie om en sort tronarving, der gifter sig med en hvid kvinde. En kamp mod racismen, for menneskerettigheder og demokrati i et fattigt afrikansk land i begyndelsen af 50'erne.
Instruktør: Amma Asante
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Sameblod (Biograf) 
Historien om Elle Marja: en ung samisk pige, der st√•r splittet mellem to kulturer, er p√• en gang ubehagelig historielektion om et m√łrkt kapitel i svensk historie, og gribende coming-of-age drama.
Instruktør: Amanda Kernell
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

T2 Trainspotting (Biograf) 
Det er 20 √•r siden, at Danny Boyle br√łd igennem med et visuelt spark i de fine fornemmelser i form af Trainspotting, og efter lidt startvanskeligheder s√• leverer denne ret beset un√łdvendige forts√¶ttelse faktisk en fin skildring af de fire midaldrendes hovedpersoners plads i livet.
Instruktør: Danny Boyle
Premieredato:
02-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Efter k√¶rligheden (Biograf) 
Efter 15 års samliv har Marie og Boris besluttet sig for at blive skilt, men det er ikke nemt, når den ene part ikke har råd til at flytte ud af den fælles lejlighed. Efter kærligheden er et fint lille kammerspil om et parforholds afslutning.
Instruktør: Joachim Lafosse
Premieredato:
02-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Idol (DVD) 
Sympatisk, men også meget traditionel fortælling om den unge mand fra Gaza-striben, der fik smuglet sig selv ud til Arab Idol-audition i Egypten og endte med at vinde konkurrencen og samlet et folk. En heltefortælling målrettet dem, der har et solidt forhold til historien i forvejen.
Instruktør: Hany Abu-Assad
Udgivelsesdato:
22-02-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

X+Y (DVD) 
Filmen X+Y er en finurlig skabning, der ikke lader sig udregne lige med det samme, p√• samme m√•de som Asa Butterfield i hovedrollen som Nathan, det unge matematikgeni, kun lidt efter lidt lader seeren vide, hvad der sker inde bag hans lidt for alvorlige √łjne.
Instruktør: Morgan Matthews
Udgivelsesdato:
21-02-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Bridget Jones' baby (DVD) 
Bridget Jones er tilbage ‚Äď 12 √•r efter den seneste film ‚Äď og nu p√• nippet til at blive mor. S√• l√¶nge filmen holder sig til at f√• Ren√©e Zellwegers charmerende figur vakt tilbage til live, s√• underholder historien godt.
Instruktør: Sharon Maguire
Udgivelsesdato:
10-02-2017
Genre: Komedie, Romantik

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Hedi20/4
Chevalier6/4
Dengang i maj6/4
Idol22/2
X+Y21/2
Bridget Jones' baby10/2

Debat lige nu
Her i nærheden
Sammys Store Eventyr 2
Candy Candy Filmene
Heftig og begejstret
Allied
Far til Fire på toppen
Chrono crusade
Arrival
Jan Priiskorn-Schmidt
elversprog

Aktuelt tema
Du forsvinder
Psykologisk thriller i mesterklasse

Quiz
Hvilket filmselskab er Danmarks ældste?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google