CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Dunkirk (Biograf) 
Christopher Nolan forvandler den sande krigshistorie om de 400.000 britiske og allierede tropper, der i 1940 blev omringet pĂĄ en strand ved Dunkerque, til lige dele actionthriller og ekvilibristisk katastrofefilm. Dunkirk er en unikt sanselig trykkoger af en biografoplevelse.
Instruktør: Christopher Nolan
Premieredato:
20-07-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Girls Lost (Biograf) 
Tre usikre piger terroriseres dagligt på en svensk skole. Men en mystisk og eksotisk blomst forvandler dem til drenge, og der vendes op og ned på den sociale rangorden. Girls Lost er en ungdomsfilm om tvivlende identitet, kropslig splittelse, venskabets bånd og kønnenes tiltrækningskraft.
Instruktør: Alexandra-Therese Keining
Premieredato:
13-07-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

En hustlers dagbog (Biograf) 
I En hustlers dagbog spiller komedie og socialrealisme sammen, når den småkriminelle, tyrkiske Metin fra forstads-Stockholm, forsøger at indfri løftet til sin far om at udgive en bog. Det går dog ikke helt som planlagt, da hans hemmelige dagbog ender i hænderne på et Stockholmsk forlag, og vi tages med på en humoristisk rejse i overvejelserne om udgivelsen af værket.
Instruktør: Ivica Zubak
Premieredato:
13-07-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Mysteriet ved Slack Bay (Biograf) 
Langs det nordlige Frankrigs smukke kyststrækninger udspilles et farceagtigt drama i filmen Mysteriet ved Slack Bay. Et farverigt persongalleri sammensat med bestialske mord, rappe replikker, pompøse kostumer, vanskelige kærlighedsforhold og en flot billedside er grundelementerne dette muntre franske lystspil
Instruktør: Bruno Dumont
Premieredato:
06-07-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Personal Shopper (Biograf) 
Eksistentielt drama, spøgelseshistorie og high-fashion med en fremragende Kristen Stewart i centrum. Personal Shopper er en noget umage blanding, men også en helt unik, enigmatisk og gribende film.
Instruktør: Olivier Assayas
Premieredato:
06-07-2017
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Kæmpen (Biograf) 
En 50 meter høj kæmpe vandrer gennem landskabet mens en ung vanskabt mand forsøger at komme til de nordiske mesterskaber i petanque. Resultatet er båder hjertevarmt, humoristisk og frem for alt forbløffende originalt.
Instruktør: Johannes Nyholm
Premieredato:
29-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Hjertets vej (Biograf) 
Et sympatisk og ærligt indlæg i en vigtig debat om organdonation. Professionelt fortalt, gode anerkendte franske skuespillere - som man nu forventer, når en bestseller filmatiseres. En film der vil og skal tages alvorlig.
Instruktør: Katell QuillĂ©vĂ©rĂ©
Premieredato:
22-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Shalom Italia (Biograf) 
Denne israelske dokumentar fortæller varmt og humoristisk om tre jødiske brødres jagt på den italienske grotte de måtte skjule sig i under holocaust. Samtidig bliver den til en rørende undersøgelse af mindernes magt over mennesket.
Instruktør: Tamar Tal
Premieredato:
22-06-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Sieranevada (Biograf) 
Igen en unik rumænsk film. Giver man sig tid, rigtig god (3 timer!) tid, opleves filmen nuanceret, skræmmende skæv og sort – og er samtidigt et alment menneskeligt billede. Træd indenfor, bliv en del af menneskemylderet. Oplev smerte og glæden til familie sørgefest. Et sjældent ægte kunstværk.
Instruktør: Cristi Puiu
Premieredato:
15-06-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Kvinde, ukendt (Biograf) 
En socialrealistisk krimi, der brillerer med stor skuespilkunst og den ægthed - som forventes fra de dobbelt guldpalmevindere, brødrene Dardenne. Doktor Jenny Davin, fremragende indforstået, næsten hudløst, spillet af den franske Adele Haenel
Instruktør: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Premieredato:
08-06-2017
Genre: Drama, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Suntan (Biograf) 
Suntan er filmen om en 42-årig læges midtvejskrise, med ensomhed og besættelse, men også et nærbillede af den vilde sex- og drukkultur, som den lokale græske ø-befolkning må lade sig terroriserer af for økonomisk at kunne overleve resten af året. Den græske instruktør Argyris Papadimitropoulos har ikke lagt fingrene i mellem.
Instruktør: Argyris Papadimitropoulos
Premieredato:
08-06-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Heartstone (Biograf) 
Det er ikke nemt at komme igennem puberteten, og da slet ikke i en isoleret Islandsk landsby, hvor det mest spændende er et besøg på den lokale grillbar. Det fanger instruktør Guðmundur Arnar Guðmundsson tilnærmelsesvis perfekt, i denne både brutalt ærlige men også betagende poetiske film.
Instruktør: GuĂ°mundur Arnar GuĂ°mundsson
Premieredato:
08-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Wolf and Sheep (Biograf) 
En blanding af en minutiøs hverdags skildring af en lille flok Afghanske nomader isoleret fra omverden. Et nøjsomt liv– men en verden fuld af myter og overleveringer. For minisamfundets liv er enkelt, men trods ”en verden til forskel” ligner børns adfærdsmønster alligevel vores.
Instruktør: Shahrbanoo Sadat
Premieredato:
01-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Jacques - En mand af havet (Biograf) 
Portrættet af den legendariske eventyrer og opdagelsesrejsende Jacques Cousteau drukner desværre for ofte i et ordinært familiært drama i denne flot filmede og velspillede film, der er lumsk kedelig, når den centrale konflikt føles for ubetydelig.
Instruktør: JĂ©rĂ´me Salle
Premieredato:
01-06-2017
Genre: Adventure, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Jeg, Daniel Blake (DVD) 
Filmen er et loyal og indforstået indlæg i velfærdsdebatten. Men først og fremmest en hverdagsfilm fuld af humor og genkendelige detailler: Mesterligt, nuanceret og afdæmpet spillet. Et sjældent lille socialt mesterværk, man ikke bør snyde sig for.
Instruktør: Ken Loach
Udgivelsesdato:
30-05-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Dunkirk20/7
Girls Lost13/7
En hustlers dagbog13/7
Jeg, Daniel Blake30/5
Den hundredetĂĄrige der stak af fra regningen og forsvandt15/5
American Honey28/4

Debat lige nu
Captain Fantastic
Pigen med den blå cykel
De grønne slagtere
Dunkirk
Fidibus
Abduction
Peter Secher Schmidt
Laus Høybye
Bente Eskesen
Jesper Klein

Aktuelt tema
Dunkirk
Velkommen til trykkogeren

Quiz
I hvilken film optrådte Brad Pitt, Robert de Niro og Dustin Hoffman sammen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google