CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
In the Aisles (Biograf) 
Et lager forbinder de fleste med et kedeligt og begivenhedsløst sted. I den tyske film In the Aisles udspiller der sig en rimelig spændende og eftertænksom historie på netop et lager. Filmen er en moderne fabel med en række skæve og stille eksistenser. Det er månedens film i Cinemateket.
Instruktør: Thomas Stuber
Premieredato:
06-09-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Den dag pĂĄ stranden (Biograf) 
En lille smertelig tidslomme (1962), der tegner britisk sex-forskrækkelse og småborgerligt hykleri før frihedsbølgen kom væltende med swinging Carnaby Street, Hash, Beatles, 68-oprøret og kvindefrigørelse.
Instruktør: Dominic Cooke
Premieredato:
06-09-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

The Raft (Biograf) 
Tilbage i 1973 stævnede en flåde ud med 5 mænd og 6 kvinder. Planen var at krydse Atlanterhavet og samtidig afdække de fysiske og psykologiske stridigheder, der uundgåeligt ville opstå undervejs. The Raft er en interessant og øjenåbnende dokumentarfilm om voldens og seksualitetens væsen.
Instruktør: Marcus Lindeen
Premieredato:
05-09-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Ordets magt (Biograf) 
En fransk selvudlevende, velspillet, ironisk samtidskomedie på et rimeligt intellektuelt niveau. Filmen, der er et dialektisk skoleridt, livligt klippet og i Widescreen format, hedder på fransk Le Brio. Oversat: At tale livligt og åndrigt. Og det dækker til fulde.
Instruktør: Yvan Attal
Premieredato:
30-08-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Dommerens valg (Biograf) 
Dommerens valg er både en nutidig fortælling om arbejdsiver og ægteskabsproblemer, men det er også en universel fortælling om nogle af de svære og eksistentielle valg et menneske kan blive konfronteret med. Et velskrevet manuskript og glimrende skuespil gør filmen seværdig og tankevækkende.
Instruktør: Richard Eyre
Premieredato:
23-08-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

You Were Never Really Here (DVD) 
You Were Never Really Here lægger ikke fingrene i mellem i sit forsøg på at trænge dybere ind i sin hovedperson Joes syge sind. Det er der kommet noget meget ubehageligt ud af. Voldsbillederne bliver siddende på nethinden længe efter filmen er slut, men filmen er også et konsekvent værk – næsten uafrysteligt.
Instruktør: Lynne Ramsay
Udgivelsesdato:
10-08-2018
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Under træet (Biograf) 
Islandske Hafsteinn Gunnar Sigurðsson har med sit nyeste epos sat de almindelige nabostridigheder op i en storslået film med uforudsigelige hændelser. Når de tavse naboer ikke taler sammen bliver resultatet, at træets dybe rødder krakelerer, og den mørke musik bliver et slående tidsbillede på den verden, vi er på vej ind i.
Instruktør: Hafsteinn Gunnar SigurĂ°sson
Premieredato:
05-07-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Huset ved havet (Biograf) 
Huset ved havet er professionel og velspillet, så det er en fornøjelse. Replikkerne er mundrette og ægte. Men, ak, dramaet og budskabet – eller bare meningen – for slet ikke at tale om svarene på de mange stillede spørgsmål, udebliver.
Instruktør: Robert GuĂ©diguian
Premieredato:
28-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Violinisten (Biograf) 
Soloviolinist, verdensstjerne, 48 år, på turné da ulykken sker: Karin påkøres af en bil og nervebanerne i hendes hånd skades så alvorligt, at hun må opgive sit violinspil for altid. En eksistentiel krise, der illustrerer en kunstners kamp i et miljø, hvor kun det sublime kompromisløse tæller.
Instruktør: Paavo Westerberg
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

I Syrien (Biograf) 
I Syrien skildrer en syrisk families kamp for at overleve hverdagen i det borgerkrigshærgede Syrien. Filmen foregår udelukkende i en lejlighed, men lykkes alligevel med at formidle store menneskelige følelser via fremragende skuespilpræstationer.
Instruktør: Philippe Van Leeuw
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Darkest Hour (DVD) 
Gary Oldman er blændende som Winston Churchill men instruktør Joe Wright bruger især billederne til at drive dette politiske drama til nervepirrende højder. Dette er historien om evakueringen af Dunkirk set fra Churchills perspektiv, og det bliver næsten ikke mere gennemført.
Instruktør: Joe Wright
Udgivelsesdato:
14-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Vi ses deroppe (Biograf) 
Den franske filminstruktør Albert Duponte har valgt en lidt anden vinkel, i historien om to mærkede soldaters vej til et nyt liv og vejen til overlevelse gennem mange løgne og en nødvendig afslutning efter at have overlevet Første Verdenskrig.
Instruktør: Albert Dupontel
Premieredato:
14-06-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Sommeren 1993 (Biograf) 
Da instruktøren Carla Simón var seks år mistede hun begge sine forældre med kort mellemrum, og det er der kommet en smuk, skarp og tankevækkende film ud af. Den lille pige Frida, som er hovedpersonen, skal lære at leve med det grusomme tab og acceptere sin onkel, tante og kusine som sin nye familie.
Instruktør: Carla SimĂłn
Premieredato:
07-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Junglebanden (Biograf) 
Junglebanden er en kulørt omgang animationsløjer, der tager sit udspring i en fransk tv-serie, der for 7 år siden blev født som helt korte 1 minuts-sekvenser.
Instruktør: David Alaux
Premieredato:
07-06-2018
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Mit Grønland (Biograf) 
Den franske instruktør, Samuel Collardey, har valgt at filme en ung dansk landsmandsøns vej til et isoleret østgrønlandsk samfund. Anders vil bryde slægtstraditionen og den danske hygge, men mødet med 11-årige Asser i Tiniteqilaaq sætter hans egen tankegang på en alvorlig prøve.
Instruktør: Samuel Collardey
Premieredato:
24-05-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
In the Aisles6/9
Den dag pĂĄ stranden6/9
The Raft5/9
You Were Never Really Here10/8
Darkest Hour14/6
The Killing of a Sacred Deer2/4

Debat lige nu
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Ya-ya-søsternes guddommelige hemmeligheder
Fra 2 til sex
No
No Strings Attached
Sammys Store Eventyr 2
Last Orders
Crowe ude - McGregor inde
Soderbergh redder Clooneys røv
Shrek går til teatret

Aktuelt tema
Bare Juliet
This is 40? Allerede?

Quiz
Hvem spiller det unge par i The Notebook?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google