CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Borg (Biograf) 
Janus Metz har lavet et underholdende og interessant psykogisk portr√¶t af tennisikonet Bj√łrn Borg gennem optakten til den afg√łrende finalekamp mod John McEnroe i 1980. Vi kommer ind bag den facade, medierne skaber af de to spillere. Og vi ser, hvorfor de var f√łdt til at vinde.
Instruktør: Janus Metz
Premieredato:
14-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

God's Own Country (Biograf) 
Hvordan f√•r man sit f√łlelsesliv til at fungere, n√•r man kun kender til kritik, f√•reavl og at muge ud i kostalden? Francis Lee har beg√•et en smuk og intens debutfilm om den unge farmer Johnny, som i praksis st√•r for g√•rdens drift under faderens brutale kommando. En dag ans√¶ttes en rum√¶nsk medhj√¶lper, og Johnnys verden bliver efterh√•nden forandret for altid.
Instruktør: Francis Lee
Premieredato:
14-09-2017
Genre: DRama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Stefan Zweig - Farvel til Europa (Biograf) 
Stefan Zweig: Farvel til Europa pr√¶senterer fem nedslag i den √ėstrigske forfatter Stefan Zweigs liv, da han under 2. Verdenskrig m√• leve i landflygtighed. Filmen fungerer nok bedst for fans af Stefan Zweig, men er ogs√• en stilsikker og melankolsk oplevelse for andre.
Instruktør: Maria Schrader
Premieredato:
07-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Barndom (Biograf) 
Barndom er en opl√łftende, n√¶rv√¶rende, √¶rlig og usentimental skildring om de m√•ske vigtigste √•r i et menneskeliv. I et √•r f√łlger instrukt√łren Margreth Olin livet i en norsk b√łrnehave. Det f√łrer til mange r√łrende √łjeblikke og et indblik i b√łrns livsverden.
Instruktør: Margreth Olin
Premieredato:
06-09-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

The Trip to Spain (Biograf) 
God mad, to sjove mænd og bilture i europæiske landskaber: The Trip to Spain byder ikke på mange overraskelser, men til gengæld er de to hovedpersoner mindst lige så underholdendende som de plejer at være.
Instruktør: Michael Winterbottom
Premieredato:
31-08-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Souvenir (Biograf) 
Ikke et mesterv√¶rk, men en solid smil-gennem-t√•re-film ‚Äď b√•ret oppe, nej, l√łftet op, af den franske stjerne, med over 100 film bag sig: Isabelle Huppert. Man nyder og beruser sig i et kitschet univers - s√• l√¶nge det varer. Banalt, forudsigeligt og melodramatisk.
Instruktør: Bavo Defurne
Premieredato:
24-08-2017
Genre: DRama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Elle (DVD) 
En dybdeg√•ende analyse, et n√¶rbillede af en kvinde ‚Äď bestemt ikke den klassiske sympatiske/varme kvinde, men et uhyggelig trov√¶rdigt nuanceret portr√¶t af en kvinde med mega-fortr√¶ngninger. St√¶rk i det selvkontrollerende, med undertrykte, uudviklede seksuelle behov. En mesterpr√¶station af Isabelle Huppert.
Instruktør: Paul Verhoeven
Udgivelsesdato:
18-08-2017
Genre: Drama, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Lys i m√łrket (Biograf) 
I den finske instrukt√łr Aki Kaurism√§kis seneste film Lys i m√łrket er to m√¶nd p√• flugt. Den ene fra krigen i Syrien og den anden fra sin kone. Deres veje krydser og et umage makkerskab opst√•r. Myndighederne og nynazistiske b√łller er dog efter dem. Humoren er tragikomisk og budskabet universelt.
Instruktør: Aki Kaurism√§ki
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

69 Minutes of 86 Days (Biograf) 
I dokumentarfilmen 69 Minutes of 86 Days f√łlges en flygtningefamilies strabadserende rejse op gennem Europa. Filmen har fokus p√• den tre√•rige pige Lean og forholder sig til hendes og familiens rejse p√• observerende og unders√łgende vis, hvilket er den klassiske dokumentarfilms dyder.
Instruktør: Egil Haaskjold Larsen
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Superswede: En film om Ronnie Peterson (Biograf) 
Ronnie Peterson d√łde tragisk tidligt i en frygtelig ulykke som resultat af hans deltagelse i Formel 1, i en tid hvor sporten var mere end almindeligt dumdristig. Dokumentaren om ham er flot, men desv√¶rre ogs√• en noget flad omgang helte-hyldest.
Instruktør: Henrik Jansson-Schweizer
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Danserinden (Biograf) 
Danserinden fort√¶ller historien om Lo√Įe Fuller, der blev en teater-sensation i slutningen af 1800-tallet. Den byder p√• smukke billeder, og fint skuespil i titelrollen, men for en film der handler om dans, er den desv√¶rre alt for livl√łs.
Instruktør: St√©phanie Di Giusto
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Fortiden foran os (Biograf) 
I den belgiske film Fortiden foran os skildres en apatisk kvinde, der har sv√¶rt ved at forlige sig med rollen som mor samtidig med, at hun skal erhverve sig i escortbranchen. Fortiden foran os er en visuelt flot film, men handlingsm√¶ssigt er den fyldt med l√łse ender og utrov√¶rdige scener.
Instruktør: Nathalie Teirlinck
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Mit hjem i Hampstead (Biograf) 
Mit hjem i Hampstead skildrer forholdet mellem et umage par. Emily står til at blive smidt ud af sin lejlighed, og Donald står til at miste sin hytte. Sammen tager de kampen op mod nidkære myndigheder og udspekulerede naboer. Dialogen er rimelig god, mens handlingen er temmelig forudsigelig.
Instruktør: Joel Hopkins
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Drama, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Kvinden fra Brest (Biograf) 
Kvinden fra Brest er et r√łrende og gribende drama om lungel√¶gen Ir√®ne Frachons ene kamp mod medicinalindustrien ‚Äď kampen hvor underdogen, spillet af danske Sidse Babett Knudsen, g√łr opr√łr mod systemet i √łnsket om at redde menneskeliv.
Instruktør: Emmanuelle Bercot
Premieredato:
03-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Valerian and the City of a Thousand Planets (Biograf) 
Luc Besson har endelig f√•et chancen for at lade Linda og Valentin redde dagen p√• det store l√¶rred, og ikke mindst give en rundvisning i deres kul√łrte verden. N√•r resultatet er s√• visuelt bl√¶ndende og fantasifuldt legende som her, s√• g√łr det ikke helt s√• meget at historie og skuespil er noget rod.
Instruktør: Luc Besson
Premieredato:
03-08-2017
Genre: Action, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Borg14/9
God's Own Country14/9
Stefan Zweig - Farvel til Europa7/9
Elle18/8
T2 Trainspotting28/7
Jeg, Daniel Blake30/5

Debat lige nu
Baby Driver
Rødder
Brad Pitt
Marlon Brando
Bryan Singer
Chihiro og heksene
Loving
Love and Other Drugs
Hedwig and the Angry Inch
Sk√łnheden og udyret

Aktuelt tema
Borg
Det legendariske opg√łr

Quiz
En af disse NBA-stjerner er ikke med i Space Jam - hvem?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google