CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Elle (Biograf) 
En dybdeg√•ende analyse, et n√¶rbillede af en kvinde ‚Äď bestemt ikke den klassiske sympatiske/varme kvinde, men et uhyggelig trov√¶rdigt nuanceret portr√¶t af en kvinde med mega-fortr√¶ngninger. St√¶rk i det selvkontrollerende, med undertrykte, uudviklede seksuelle behov. En mesterpr√¶station af Isabelle Huppert.
Instruktør: Paul Verhoeven
Premieredato:
16-03-2017
Genre: Drama, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Godless (Biograf) 
Livet i Bulgarien er h√•rdt. Gana er sygeplejerske, der stj√¶ler id-kort fra de √¶ldre, s√• deres identitet kan bruges til svindel, men har man p√• bunden af f√łdek√¶den i et kynisk og korrupt samfund overhovedet r√•d til at udvikle en samvittighed? Dr√łj, men ogs√• veludf√łrt debutfilm fra Ralitza Petrova.
Instruktør: Ralitza Petrova
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

K√¶rlighed kender ingen gr√¶nser (Biograf) 
Et traditionelt historiske samtidsdrama, malet med bred pensel. En velment og smukt fremstillet kærlighedshistorie om en sort tronarving, der gifter sig med en hvid kvinde. En kamp mod racismen, for menneskerettigheder og demokrati i et fattigt afrikansk land i begyndelsen af 50'erne.
Instruktør: Amma Asante
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Sameblod (Biograf) 
Historien om Elle Marja: en ung samisk pige, der st√•r splittet mellem to kulturer, er p√• en gang ubehagelig historielektion om et m√łrkt kapitel i svensk historie, og gribende coming-of-age drama.
Instruktør: Amanda Kernell
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

T2 Trainspotting (Biograf) 
Det er 20 √•r siden, at Danny Boyle br√łd igennem med et visuelt spark i de fine fornemmelser i form af Trainspotting, og efter lidt startvanskeligheder s√• leverer denne ret beset un√łdvendige forts√¶ttelse faktisk en fin skildring af de fire midaldrendes hovedpersoners plads i livet.
Instruktør: Danny Boyle
Premieredato:
02-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Efter k√¶rligheden (Biograf) 
Efter 15 års samliv har Marie og Boris besluttet sig for at blive skilt, men det er ikke nemt, når den ene part ikke har råd til at flytte ud af den fælles lejlighed. Efter kærligheden er et fint lille kammerspil om et parforholds afslutning.
Instruktør: Joachim Lafosse
Premieredato:
02-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Idol (DVD) 
Sympatisk, men også meget traditionel fortælling om den unge mand fra Gaza-striben, der fik smuglet sig selv ud til Arab Idol-audition i Egypten og endte med at vinde konkurrencen og samlet et folk. En heltefortælling målrettet dem, der har et solidt forhold til historien i forvejen.
Instruktør: Hany Abu-Assad
Udgivelsesdato:
22-02-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

X+Y (DVD) 
Filmen X+Y er en finurlig skabning, der ikke lader sig udregne lige med det samme, p√• samme m√•de som Asa Butterfield i hovedrollen som Nathan, det unge matematikgeni, kun lidt efter lidt lader seeren vide, hvad der sker inde bag hans lidt for alvorlige √łjne.
Instruktør: Morgan Matthews
Udgivelsesdato:
21-02-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Bridget Jones' baby (DVD) 
Bridget Jones er tilbage ‚Äď 12 √•r efter den seneste film ‚Äď og nu p√• nippet til at blive mor. S√• l√¶nge filmen holder sig til at f√• Ren√©e Zellwegers charmerende figur vakt tilbage til live, s√• underholder historien godt.
Instruktør: Sharon Maguire
Udgivelsesdato:
10-02-2017
Genre: Komedie, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Mit liv som squash (Biograf) 
Rabalder Bio er igen leverand√łr af en st√¶rk animationsfilm. Denne gang i form af den netop Oscar-nominerede Mit liv som Squash, der i claymation fort√¶ller om livet p√• et b√łrnehjem blandt dem, som ingen andre vil have. Sm√• gyldne √łjeblikke l√łfter filmen str√•lende til vejrs.
Instruktør: Claude Barras
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Animation, Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

Resident Evil: The Final Chapter (Biograf) 
Sjette del af historien om Alices kamp mod zombie-horden byder ikke p√• mange overraskelser, men fans vil ikke blive skuffede. Den har det mest solide udbud af action hidtil, men efter en god f√łrste halvdel falder filmen desv√¶rre i de samme f√¶lder som resten af serien.
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Premieredato:
02-02-2017
Genre: Action, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Kongens valg (Biograf) 
Kongens valg har valgt at fokusere p√• den politiske proces, der f√łrte til Norges afvisning af samarbejdet med bes√¶ttelsesmagten. Vi f√łlger i tre d√łgn d. 8-11 april 1940, n√¶sten time for time, sk√¶bneafg√łrelsen, hvor Norges selvst√¶ndighed st√•r p√• spil.
Instruktør: Erik Poppe
Premieredato:
02-02-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Den bedste dag i Olli M√§kis liv (Biograf) 
En boksefilm fra Finland? Ja! Historien om virkelighedens finske bokser Olli Mäki er blevet til et varmt og humoristisk karakterstudie af en mand, der vælger kærligheden frem for bokseringen.
Instruktør: Juho Kuosmanen
Premieredato:
02-02-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Al magt til folket? (Biograf) 
Italiens Femstjernebev√¶gelse med komiker Beppe Grillo i spidsen fik 163 senatorer valgt ind i det italienske parlament i 2013. 25% af den folkevalgte forsamling, er nu ganske almindelige mennesker, uden et gran af politisk erfaring. I gennem tre √•r f√łr og efter jordskredsvalget f√łlger den danske dokumentarfilm partiet, der nu skal samarbejde og s√łge deres politik realiseret.
Instruktør: Lise Birk Pedersen
Premieredato:
01-02-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

American Honey (Biograf) 
Det er topkarakter til Andrea Arnolds overv√¶ldende studie af et USA splittet mellem rastl√łs ungdommelighed og industrisamfundets urokkelige fundament. Medrivende og naturlig road movie med st√¶rke pr√¶stationer og lige pr√¶cis det rette dr√łmmende frav√¶r i udtrykket.
Instruktør: Andrea Arnold
Premieredato:
26-01-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Elle16/3
Godless9/3
Kærlighed kender ingen grænser9/3
Idol22/2
X+Y21/2
Bridget Jones' baby10/2

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Heftig og begejstret
Døden på Nilen
Snatch
Bjørnebrødre
Last Orders
World Trade Center
Eye for Eye
Transformers: De faldnes hævn
Dirch Passer

Aktuelt tema
Life
-

Quiz
Hvem spiller ikke en af Jack Lemmons yngre kolleger i Glengarry Glen Ross fra 1992?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google