CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Sweet Dreams (Biograf) 
Sweet dreams, kunne i sit afsæt, være blevet en vedkommende og gribende film. Nu bliver den en påstået psykologiske livshistorie om en italiensk moderbinding, tilsat små skvulp fra psykiatriens overdrev. Smukt fotograferet, professionelt leveret, men fuld af overflødige scener og gumpetung symbolik.
Instruktør: Marco Bellocchio
Premieredato:
25-05-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Safari (Biograf) 
Safari er et grumt billede af en degenereret form for jagt – hvor den elementære kamp for overlevelse er erstattet af en kommerciel Tivolisering En forenklet fremstilling, der føles ubehagelig, men heldigvis også med et strøg af humor og satire.
Instruktør: Ulrich Seidl
Premieredato:
24-05-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Free Fire (Biograf) 
Krudtrøgen bliver til tyk tåge, da en våbenhandel går galt, i Ben Wheatleys veloplagte actionkomedie Free Fire. Det er en film, der måske aldrig bliver helt så skarp som sine forbilleder, men som får en god portion underholdningsværdi fra et solidt cast, der er med på den værste.
Instruktør: Ben Wheatley
Premieredato:
24-05-2017
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

CĂ©zanne og Zola (Biograf) 
En pæn, faktisk alt for pæn, skildring af venskabet mellem maleren Paul Cézanne og forfatteren Émile Zola. Man savner en reel vision for fortællingen udover at få arbejdet sig gennem venskabets mange facetter. Der er tegning til en interessant grundidé, men desværre bliver det aldrig mere end forsvarligt nydeligt.
Instruktør: Danièle Thompson
Premieredato:
18-05-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Prøven (Biograf) 
Rumænske Christian Mungiu er fortsat i god form som kritisk skildrer af et Rumænien, hvor friheden fra diktaturets åg nok er vundet, men hvor det stadig er vennetjenester og moralsk morads, der definerer hverdagen. Lægen Romeo vil gøre alt for at hjælpe sin datter – og det fører ham helt ud af kurs.
Instruktør: Cristian Mungiu
Premieredato:
11-05-2017
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

I familiens skød (Biograf) 
Denne kroatisk-danske co-produktion forsøger at være både grotesk komedie og realistisk pyskologisk drama om en meget bizar familie. Resultatet har gode øjeblikke, men samler sig aldrig til en vellykket helhed.
Instruktør: Hana Jusic
Premieredato:
11-05-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

MĂĄnens vogter (Biograf) 
Månen og solens vogter må arbejde sammen med vokspigen Glimt for at redde deres verden i dette vellykkede og underholdende bud på en europæisk animationsfilm, der kan konkurrere med de store drenge fra USA.
Instruktør: Alexandre Heboyan, BenoĂ®t Philippon
Premieredato:
11-05-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Springtur i Toscana (Biograf) 
To kvindelige psykiatriske patienter stikker af fra deres bosted og opsøger deres fortid i naturskønne Toscana. Springtur i Toscana snubler mod slutningen lidt i sit eget melodrama, men indtil da er det en energisk, vittig og velspillet roadmovie.
Instruktør: Paolo Virzì
Premieredato:
11-05-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Their Finest Hour (Biograf) 
Lone Scherfig jonglerer elegant med vittig komedie og krigsdrama i sin nye film Their Finest Hour, om en ung kvindelig manuskriptforfatter, der under 2. verdenskrig fĂĄr til arbejde at skrive en patriotisk britisk film.
Instruktør: Lone Scherfig
Premieredato:
04-05-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

American Honey (DVD) 
Det er topkarakter til Andrea Arnolds overvældende studie af et USA splittet mellem rastløs ungdommelighed og industrisamfundets urokkelige fundament. Medrivende og naturlig road movie med stærke præstationer og lige præcis det rette drømmende fravær i udtrykket.
Instruktør: Andrea Arnold
Udgivelsesdato:
28-04-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Elsk mig! (Biograf) 
Det er med bydeform og hele udtrækket, når Marion Cotillard viljestærkt elsker alle de uopnåelige i ellers så stærke Nicole Garcias slemt melodramatiske tragedie om en kvindes fortabelse og en meget, meget tålmodig mands liv på sidelinjen.
Instruktør: Nicole Garcia
Premieredato:
27-04-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Hedi (Biograf) 
Kærlighedsdramaet Hedi er voldsomt charmerende og ganske relevant for Tunesiens historie før og efter det arabiske forår nåede til det nordafrikanske land. Hedi skal som planlagt giftes bort, men kort før brylluppet møder han den frisindede Rim. Såre enkelt, men velspillet og medrivende fortalt.
Instruktør: Mohamed Ben Attia
Premieredato:
20-04-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Chevalier (Biograf) 
Græsk weird-core er tilbage, og der er dele af Chevalier, der rummer alle de tilpas skøre tendenser, som vi har lært at elske genren for, men skildringen af seks mænds konstante indbyrdes konkurrence ombord på en lystyacht bliver aldrig for alvor gakket. Og det savner man faktisk.
Instruktør: Athina Rachel Tsangari
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Dengang i maj (Biograf) 
Christian Carion har efterhånden gjort det til lidt af en specialitet at lave verdenskrigsfilm med en humanistisk vinkel, og selv om han maler med den lidt brede pensel i denne skildring af folkeflugt i Nordfrankrig under den tyske invasion i 1940, så fornægter hans sikre evne for at underholde sig ikke.
Instruktør: Christian Carion
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Dyrene i Hakkebakkeskoven (Biograf) 
Filmatiseringen af Thorbjørn Egners klassiker er desværre lidt for tro mod oplægget. Filmen virker lidt for gammeldags, men hvis man blot kan nøjes med en rolig og hyggelig film, er den ikke værdiløs. Sangene er stadig søde og filmens enkle stil ganske charmerende.
Instruktør: Rasmus A. Sivertsen
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Animation, Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Sweet Dreams25/5
Safari24/5
Free Fire24/5
American Honey28/4
Idol22/2
X+Y21/2

Debat lige nu
Savner dig allerede
Daddy's Home
Sammys Store Eventyr 2
Logan
Wasabi
Arrival
Christopher Walken
Kaywan Mohsen
Niceland
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Aktuelt tema
Pirates of the Caribbean
Salazar's Revenge

Quiz
Hvilket sport spilles der i den svedige scene i Top Gun?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google