CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Rodin (Biograf) 
En velspillet nydelig klassisk fransk Biopic om billedhuggeren August Rodin. Filmen vil både hed elskov, kunstnerens kamp for anerkendelse og samtidigt være lidt af et traditionelt museumsstykke. Det sidste lykkes nok bedst.
Instruktør: Jacques Doillon
Premieredato:
16-11-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

The Killing of a Sacred Deer (Biograf) 
Yorgos Lanthimos er fantastisk til at finde på originale historier til sine film og The Killing of a Sacred Deer er endnu en bizar surrealistisk thriller. Den er et fantastisk grotesk mareridt, men desværre også et fantastisk grotesk konstrueret mareridt.
Instruktør: Yorgos Lanthimos
Premieredato:
09-11-2017
Genre: Drama, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Den unge Karl Marx (Biograf) 
Den altid politisk arbejdende, haitianske filminstrukt√łr Raoul Peck har denne gang pr√łvet at vise et mere nuanceret billede af den altid fyldigt sk√¶ggede Karl Marx ‚Äď filmet med en p√¶dagogisk indf√łring i den europ√¶iske industrielles begyndelse.
Instruktør: Raoul Peck
Premieredato:
09-11-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Human Flow (Biograf) 
Human Flow er et epos om flygtningekrisen, som st√•r tilbage som et vidnesbyrd om vor tid. Smukke oversigtsbilleder med flygtninge sm√• som myrer, lejre i Gr√¶kenland, Kenya, Irak og Libanon. Men ogs√• helt t√¶t p√• og h√•ndholdt m√łder vi dem. Og os selv.
Instruktør: Ai Weiwei
Premieredato:
09-11-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Med krop og sj√¶l (Biograf) 
Med Krop og sjæl er en stilsikker og lavmælt spillefilm, der formidler sin historie gennem statiske optagelser, klinisk klare farvetoner samt et kropsnært filmsprog. En usædvanlig kærlighedshistorie mellem en grå mellemleder og en genert kvinde med Aspergers syndrom vokser frem. Kærligheden er bare ikke let.
Instruktør: Ildik√≥ Enyedi
Premieredato:
02-11-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Suspiria (Biograf) 
Suspiria, der alene kan ses for sin konsekvente billed√¶stetik, sit intense lydspor ‚Äď og ikke mindst for sine foruroligende stemninger, er flot nyrestaureret, og b√łr ikke kun ses af filmn√łrder og horror freaks, men af alle, der er √•bne for en stor kunstnerisk oplevelse og et foruroligende kig ind i en m√łrk okkult og ond, uforklarlig verden.
Instruktør: Dario Argento
Premieredato:
31-10-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Flugten til Nice (Biograf) 
De to br√łdre Maurice og Joseph lever et bekymringsfrit liv i Paris i 1940‚Äôerne sammen med deres j√łdiske for√¶ldre, men tvinges en dag p√• flugt. Flugten til Nice er filmteknisk set ret vellykket, men den evner desv√¶rre ikke at fort√¶lle en medrivende historie med et velafviklet plot.
Instruktør: Christian Duguay
Premieredato:
26-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Lady Macbeth (Biograf) 
Et velspillet lidenskabeligt og blodigt drama i victorianske omgivelser. Et opg√łr med datidens sex-konventioner og patriarkalske leveformer ‚Äď men f√łrst og fremmest et √¶stetisk smukt, sev√¶rdigt kammerspil.
Instruktør: William Oldroyd
Premieredato:
26-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

K√¶re far (Biograf) 
En slags familiefilm, der handler om en svensk familie i en lille landsby, hvor hele familien medvirker b√•de foran og bag kameraet. Filmen er med sine kornede farveoptagelser og sort/hvide billeder, til det yderste dokumentarisk redelig ‚Äď men det rimer desv√¶rre ogs√• p√• kedelig.
Instruktør: Johan L√∂fstedt
Premieredato:
19-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Brylluppet (Biograf) 
"En pakistaner gifter sig kun med en pakistaner", er en central replik, for det er det filmen handler om, tvangs√¶gteskaber. Den belgiske instrukt√łr Stephan Streker har med stor indsigt og med f√•, afd√¶mpede midler, sat fokus p√• den religionskl√łft, mellem islam og den vestlige livsstil, der ikke mindst de sidste √•rtiet har chokeret og udfordret os.
Instruktør: Stephan Streker
Premieredato:
12-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Gensynet (Biograf) 
Et klassisk udviklings drama, hvor to karakterer med f√¶lles fortid konfronteres ‚Äď og begge udvikles. Skal 'rejsen' lykkes og v√¶re trov√¶rdigt kr√¶ver det to top professionelle skuespillere. Det m√• man nok engang erkende, at de to Cathrine Deneuve og Catherine Frot lever op til.
Instruktør: Martin Provost
Premieredato:
05-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Hobbyhorse Revolution (Biograf) 
Hobbyhorse Revolution er en lavm√¶lt, √¶rlig og uforfalsket dokumentarfilm, der hylder fantasiens mangfoldige og spraglede v√¶sen. Filmen f√łlger en flok piger vis lidenskab er tr√¶heste. F√łrst tror man det er en sp√łg, men de mener det i ramme alvor. Det g√łr den kun mere sev√¶rdig og sjov.
Instruktør: Selma Vilhunen
Premieredato:
04-10-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Free Fire (DVD) 
Krudtr√łgen bliver til tyk t√•ge, da en v√•benhandel g√•r galt, i Ben Wheatleys veloplagte actionkomedie Free Fire. Det er en film, der m√•ske aldrig bliver helt s√• skarp som sine forbilleder, men som f√•r en god portion underholdningsv√¶rdi fra et solidt cast, der er med p√• den v√¶rste.
Instruktør: Ben Wheatley
Udgivelsesdato:
02-10-2017
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Paula (Biograf) 
Æstetisk smuk, velspillet og en sand historie fra begyndelsen af det 20. århundrede, om en tysk kvindelig malers kamp for ikke kun at blive anerkendt, men overhovedet få lov til at male. En smuk lettere parfumeret, velspillet kunst- og kostumefilm.
Instruktør: Christian Schwochow
Premieredato:
21-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

I min datters navn (Biograf) 
I min datters navn bygger p√• den sande historie om en mareridtskamp for at f√• en mand d√łmt. Det er dog ikke sp√łrgsm√•let om, hvorvidt skurken bliver d√łmt eller ej, der er det sp√¶ndende i filmen, men derimod konsekvenserne af Andr√©s fravalg, der p√• √©n og samme tid b√•de er uforst√•elige og r√łrende som omdrejningspunkt i filmen.
Instruktør: Vincent Garenq
Premieredato:
21-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Rodin16/11
The Killing of a Sacred Deer9/11
Den unge Karl Marx9/11
Free Fire2/10
Elle18/8
T2 Trainspotting28/7

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Det hvide bånd
Exorcisten - Director's Cut
Sonny
Ringenes herre - Eventyret om ringen - Special Extended Edition
Transformers: De faldnes hævn
K-19: The Widowmaker
Jack Reacher
Mens vi lever
The Hours

Aktuelt tema
Justice League
ikke helt super liga!

Quiz
Den mest succesrige danseduo i filmhistorien er Fred Astaire og...
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google