CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Aminas breve (Biograf) 
Submarino-forfatteren Jonas V. Bengtssons debutroman ”Aminas breve” får premiere i en velspillet film, som har svært ved helt at få transformationen fra roman til film til at lykkes. Filmen føles mindre end bogen, men er stadig en interessant minoritetsskildring fra Københavns underside.
Instruktør: Jacob Bitsch
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

VENUS – Let's talk about sex (Biograf) 
En række unge kvinder fortæller åbenhjertigt om deres forhold til seksualitet i Venus – Let's Talk About Sex, der trods skønhedsfejl er en rørende og unik oplevelse. Det er ikke kun kvinder, der vil finde noget af værdi her.
Instruktør: Lea Glob, Mette Carla Albrechtsen
Premieredato:
08-03-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Mesteren (Biograf) 
Den berømte kunstner Simon elsker opmærksomhed, til gengæld har han svært ved at forme en relation, da hans glemte voksne søn pludselig dukker op. Mesteren er ikke uden skavanker, men Søren Mallings præstation som narcissistisk kunstner gør den alligevel værd at se.
Instruktør: Charlotte Sieling
Premieredato:
02-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Far til Fire pĂĄ toppen (Biograf) 
Fald ikke i vinterferiefælden! Nye skuespillere og ny instruktør gør ikke den nyeste Far til fire-film værd at se. Historien om Far, der skal have kureret sin højdeskræk i Norge, er spild af tid for alle, uanset alder.
Instruktør: Martin Miehe-Renard
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Familiefilm, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Alle for tre (Biograf) 
Timo og Ralf tager til Italien på jagt efter deres arv og ukendte søster i en film, der er lige præcis hvad alle forventer den er, eller måske lidt dårligere. I dette tilfælde er tredje gang åbenbart ikke lykkens gang.
Instruktør: Rasmus Heide
Premieredato:
02-02-2017
Genre: Komedie, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Underverden (Biograf) 
Historien, om Zaid der tager på hævntogt i Københavns underverden, er en dybt imponerende film, der både er eksplosivt underholdende og som samtidig giver et cirkelspark lige i milten af dansk film. Underverden er en actionfilm af internationalt format.
Instruktør: Fenar Ahmad
Premieredato:
19-01-2017
Genre: Action, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Dræberne fra Nibe (Biograf) 
Desværre er årets første premiere en fuser fra det nordjyske. Den ellers altid så stilsikre Ole Bornedal sender dartpile rundt i hele rummet og ikke bare i retning af pladen, og hver gang en scene rent faktisk virker, punkteres stilen af et vildt skifte i tonefald og genre. En rodebunke af en thriller-komedie.
Instruktør: Ole Bornedal
Premieredato:
12-01-2017
Genre: Komedie, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Iqbal & superchippen (Biograf) 
Veloplagt fortsættelse om den charmerende Iqbal, veninden Sille og familien i området omkring Blågårds Plads. Filmen bliver klædeligt ældre sammen med sine hovedpersoner – og er sine steder decideret dramatisk – og den klinger mere autentisk end mange andre nostalgiske børneuniverser.
Instruktør: Oliver Zahle
Premieredato:
15-12-2016
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Shelley (Biograf) 
Der debuteres på overbevisende lavbudget-manér i Ali Abbasis okkulte gyser Shelley, der lader en skandinavisk Rosemary’s Baby udspille sig langt ude i en svensk skov. En vellykket dansk debutfilm af en instruktør, der tydeligt demonstrerer, at han har et godt greb om både filmiske og genrehistoriske virkemidler.
Instruktør: Ali Abbasi
Premieredato:
01-12-2016
Genre: Drama, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Undercover (Biograf) 
Linda P Og Roland Møller tager undercover til Svendborg i denne julekomedie instrueret af Nicolaj Peyk og skrevet af Casper Christensen. Det er bare ærgeligt at filmen hverken hænger sammen eller er det mindste sjov.
Instruktør: Nikolaj Peyk
Premieredato:
24-11-2016
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

37 (Biograf) 
Med inspiration fra den, næsten, sande historie om mordet på Kitty Genovese og de 37 vidner der ikke greb ind, har spillefilmsdebuterende Puk Grasten skabt en interessant film med store problemer.
Instruktør: Puk Grasten
Premieredato:
17-11-2016
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Den sidste tid (Biograf) 
Hans og Esther fra Ribe har brugt 50 år på at forberede sig på, og advare os andre om, den nært forestående dommedag. Denne rørende lille dokumentar bliver dog først for alvor interessant, da de to indser at den sidste tid er tættere på end de tror.
Instruktør: Christoffer Dreyer
Premieredato:
16-11-2016
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

AfskĂĄret (Biograf) 
Dansk debut fra den filmundergrund, der må klarer sig på gode idéer og bittesmå budgetter. Der sker for meget til 82 minutter, men evnen til at lave effektive billeder og scener, der fænger og fastholder fornægter sig ikke. Anders Fløe debuterer i fin stil med en historie om en familie i forfald – verdenspremiere d. 4. november i Empire Bio.
Instruktør: Anders Fløe Svenningsen
Premieredato:
04-11-2016
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Amateurs in Space (Biograf) 
Underholdende og på sin vis ganske tragisk skildring af to ildsjæles forsøg på at samarbejde om at få en dansk rummission på benene. Sindets sære krumspring bliver ved med at stå i vejen for Peter Madsen og Kristian von Bengtssons fælles projekt.
Instruktør: Max Kestner
Premieredato:
02-11-2016
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Fuglene over sundet (Biograf) 
Nicolo Donato har drejet en af årets bedste danske film med den nervepirrende skildring af en jødisk famlies flugt mod Gilleleje og det fiskersamfund, der var porten til friheden for en stor del af de danske jøder. Velspillet og med et skarpt blik for at gøre historien relevant igen.
Instruktør: Nicolo Donato
Premieredato:
27-10-2016
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Aminas breve9/3
VENUS – Let's talk about sex8/3
Mesteren2/3
Kollektivet7/6
Nøgle hus spejl29/3
Emma & Julemanden23/3

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Heftig og begejstret
Døden på Nilen
Snatch
Bjørnebrødre
Last Orders
World Trade Center
Eye for Eye
Transformers: De faldnes hævn
Dirch Passer

Aktuelt tema
Life
-

Quiz
Hvem spiller stuepigen og den senere systueleder i TV-serien Matador fra 1978-1982?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google