CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
QEDA (Biograf) 
Vi befinder os i år 2095. Rådhuspladsen er overskyllet og frihedsstøttens top stikker op gennem havoverfladen. Der er kun én løsning på at redde kloden, at skrue tiden 40 år tilbage, og omgøre den udvikling, der har bragt verdenen på gavens rand. En tidsrejse tilbage til nutiden – det er filmens plot.
Instruktør: Max Kestner
Premieredato:
16-11-2017
Genre: Drama, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Fantasten (Biograf) 
Claus sælger biler og spiller poker, og det bliver stadig sværere at skjule hans spillelidenskab på arbejdet. Da hans 19-årige søn dukker op, skal Claus pludselig til at agere far med en tom luksuslejlighed og et lige så tomt køleskab. Og han må snart indvie Silas i sit liv med hurtige, men farlige penge.
Instruktør: Christian Dyekjær
Premieredato:
02-11-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

VOLD – i kærlighedens navn (Biograf) 
Vold – i kærlighedens navn følger i et besindigt tempo dagligdagen på krisecenteret Dannerhuset i Købehavn. Her arbejder dedikerede og behjertede kvinder med nødstede kvinder, der er blevet udsat for vold. Filmen udviser stor lydhørhed og lydighed overfor emnet.
Instruktør: Christina Rosendahl
Premieredato:
01-11-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Mens vi lever (Biograf) 
De tre Avaz brødre kan noget med film. For ingen penge, får de en professionel spillefilm op på lærredet. En filmproduktion, der normalt ville have et budget 4-5 gange så stort – og ligeså imponerende, Mens vi lever er en fremragende film.
Instruktør: Mehdi Avaz
Premieredato:
26-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Darling (Biograf) 
Darling er en verdensberømt solodanserinde og skal danse Giselle på Det Kongelige Teater. Men kroppen nægter, og hun må overlade rollen til en anden danserinde, mens hun selv forsøger at rejse sig efter faldet. Danica Curcic brillerer i titelrollen.
Instruktør: Birgitte Stærmose
Premieredato:
19-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Michelin Stars (Biograf) 
Michelin Stars er en fornøjelig, festelig og farverig hyldest til kokkefaget og dets fortræffelige skaberevner. Filmen interviewer stjernekokke, skribenter, madører og chefredaktøren af Michelin-guiden. Interviews bliver krydret med stemningsfulde montager med et velklingende lydspor.
Instruktør: Rasmus Dinesen
Premieredato:
04-10-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

A Modern Man (Biograf) 
Et tankevækkende, spændende portræt – med skøn klassisk musik – hele tiden med soloviolinisten Charlie Siem i centrum. Vidunderbarnet født af stenrige forælder med et hjem med flygel (Steinway!) og sans for klassisk musik. Men naturligvis har medaljen en bagside – og det handler filmen også om.
Instruktør: Eva Mulvad
Premieredato:
04-10-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Gud taler ud (Biograf) 
Søren Malling er Uffe: En drømmerolle for en karakterskuespiller, der formår at fremstille troværdig menneskelighed og smerte, midt i al vanviddet. Et fragmentarisk fortalt familiespil med genkendelige elementer af faderdominans og ungdomsoprør.
Instruktør: Henrik Ruben Genz
Premieredato:
28-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

En fremmed flytter ind (Biograf) 
En advarsel mod falskhed, identitets forfalskning – og de sociale mediers mange muligheder for bedrag. En spændende og underholdende film – mere ægte og troværdig end mange film, "baseret på en rigtig historie". Dette ER en sand historie.
Instruktør: Nicole Nielsen Horanyi
Premieredato:
14-09-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Team Hurricane (Biograf) 
Teenageårene er en transformationsperiode præget af store omvæltninger og stærke følelser. I Annika Bergs autentiske Team Hurricane følger man otte teenagepiger henover en sommer. Filmen er visuelt eksperimenterende og fyldt med udkrængende bekendelser og vilde pangfarver.
Instruktør: Annika Berg
Premieredato:
11-09-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

De vildfarne (Biograf) 
De vildfarne er en film om tilværelsens veje og vildveje. Forskellige skæve og elskværdige mennesker krydser spor i denne multiplot film. Filmen rummer ikke et enkelt budskab, men understreger at vi er forbundne kar i den by vi opholder os i. Et møde med andet menneske kan endda vise sig skæbnesvangert.
Instruktør: Dariusz Steiness
Premieredato:
07-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Aldrig mere i morgen (Biograf) 
Erik Clausen en er død – sådan da – for han har fået lov til sammen med sin beskyttende engel, efter sin fysiske død, usynlig at gå rundt blandt de levende – ikke mindst blandt familien – og der opleve, hvad de tænker om ham som far, hustru, søn etc. Og det er en sandhedens time, der vil noget.
Instruktør: Erik Clausen
Premieredato:
31-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Hjemme i Verden (Biograf) 
Hjemme i Verden er en fintfølende dokumentarfilm om den danske forfatter Kirsten Thorup og hendes forfatterskab. Den følger i fodsporene, når Thorup rejser tilbage til barndomsbyen Gelsted på Fyn. Filmen er fyldt med livlige brudstykker fra barndommen og sitrende stemningsøjeblikke fra Thorups liv.
Instruktør: Torben Skjødt Jensen
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Nabospionen (Biograf) 
Den 10-årig privatdetektiv Agathe Christine kommer på sporet af en forbrydelse hos Kiosk-Arne, eller måske bare på sporet af sin første forelskelse, i denne stilfulde og veloplagte danske animationsfilm.
Instruktør: Karla von Bengtson
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Animation, Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

At elske Pia (Biograf) 
I en krydsning af fiktion og dokumentar fortæller At elske Pia historien om den mentalt handicappede Pia. Filmen er ikke altid helt sammenhængende, men den er et nænsomt og kærligt portræt af en fascinerende person.
Instruktør: Daniel Borgman
Premieredato:
06-07-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
QEDA16/11
Fantasten2/11
VOLD – i kærlighedens navn1/11
Underverden6/6
Kollektivet7/6
Nøgle hus spejl29/3

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Det hvide bånd
Exorcisten - Director's Cut
Sonny
Ringenes herre - Eventyret om ringen - Special Extended Edition
Transformers: De faldnes hævn
K-19: The Widowmaker
Jack Reacher
Mens vi lever
The Hours

Aktuelt tema
Mordet i Orientekspressen
Hver generation fortjener sit mord i Orientekspressen

Quiz
Hvem har instrueret En ny dag truer?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google