CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
En fremmed flytter ind (Biograf) 
En advarsel mod falskhed, identitets forfalskning – og de sociale mediers mange muligheder for bedrag. En spændende og underholdende film – mere ægte og troværdig end mange film, "baseret på en rigtig historie". Dette ER en sand historie.
Instruktør: Nicole Nielsen Horanyi
Premieredato:
14-09-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Team Hurricane (Biograf) 
Teenageårene er en transformationsperiode præget af store omvæltninger og stærke følelser. I Annika Bergs autentiske Team Hurricane følger man otte teenagepiger henover en sommer. Filmen er visuelt eksperimenterende og fyldt med udkrængende bekendelser og vilde pangfarver.
Instruktør: Annika Berg
Premieredato:
11-09-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

De vildfarne (Biograf) 
De vildfarne er en film om tilværelsens veje og vildveje. Forskellige skæve og elskværdige mennesker krydser spor i denne multiplot film. Filmen rummer ikke et enkelt budskab, men understreger at vi er forbundne kar i den by vi opholder os i. Et møde med andet menneske kan endda vise sig skæbnesvangert.
Instruktør: Dariusz Steiness
Premieredato:
07-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Aldrig mere i morgen (Biograf) 
Erik Clausen en er død – sådan da – for han har fået lov til sammen med sin beskyttende engel, efter sin fysiske død, usynlig at gå rundt blandt de levende – ikke mindst blandt familien – og der opleve, hvad de tænker om ham som far, hustru, søn etc. Og det er en sandhedens time, der vil noget.
Instruktør: Erik Clausen
Premieredato:
31-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Hjemme i Verden (Biograf) 
Hjemme i Verden er en fintfølende dokumentarfilm om den danske forfatter Kirsten Thorup og hendes forfatterskab. Den følger i fodsporene, når Thorup rejser tilbage til barndomsbyen Gelsted på Fyn. Filmen er fyldt med livlige brudstykker fra barndommen og sitrende stemningsøjeblikke fra Thorups liv.
Instruktør: Torben Skjødt Jensen
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Nabospionen (Biograf) 
Den 10-årig privatdetektiv Agathe Christine kommer på sporet af en forbrydelse hos Kiosk-Arne, eller måske bare på sporet af sin første forelskelse, i denne stilfulde og veloplagte danske animationsfilm.
Instruktør: Karla von Bengtson
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Animation, Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

At elske Pia (Biograf) 
I en krydsning af fiktion og dokumentar fortæller At elske Pia historien om den mentalt handicappede Pia. Filmen er ikke altid helt sammenhængende, men den er et nænsomt og kærligt portræt af en fascinerende person.
Instruktør: Daniel Borgman
Premieredato:
06-07-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Kaspar Rostrup (Biograf) 
Vi får ingen levende billeder fra Kaspar Rostrups teaterkarriere, men må nøjes med stills og et par fra det private fotoalbum. Portrætfilmen er alene blevet en enetale, en snakke-biografi, der ikke ryster eller fornyr – som hans teater ellers gør – men dog ligesom hans skrevne erindringer, er væsentlig at have for eftertiden.
Instruktør: Christine Tholstrup Hermansen
Premieredato:
19-06-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Den bedste mand (Biograf) 
Der er ikke nogen der råber "Adrian!", men der er mere end bare et ekko af Rocky i filmen om den danske bokser Jørgen "Gamle" Hansen. Det gør nu ikke så meget når resultatet er så vellykket et bud på en dansk boksefilm som tilfældet er her.
Instruktør: Mikkel Serup
Premieredato:
15-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Underverden (DVD) 
Historien, om Zaid der tager på hævntogt i Københavns underverden, er en dybt imponerende film, der både er eksplosivt underholdende og som samtidig giver et cirkelspark lige i milten af dansk film. Underverden er en actionfilm af internationalt format.
Instruktør: Fenar Ahmad
Udgivelsesdato:
06-06-2017
Genre: Action, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

3 ting (Biograf) 
Nikolaj Coster-Waldau spiller en sprængstofekspert, der er et afgørende vidne i retssagen om et enormt kup, men inden han vil snakke, er der lige 3 ting, han gerne vil have. 3 ting er en vellykket dansk spændingsfilm, der med ganske få midler formår at være umanerligt underholdende.
Instruktør: Jens Dahl
Premieredato:
18-05-2017
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Den anden side (Biograf) 
Der er ikke mange grin at hente i Den anden side, på trods af at den handler om Anders Matthesen. Til gengæld giver denne dokumentar et vellykket indblik i en vigtig kunstners personlige og kreative krise.
Instruktør: Pernille Rose Grønkjær
Premieredato:
27-04-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Du forsvinder (Biograf) 
Hvad fik den pæne, retskafne skoleleder med en pletfri fortid og et (tilsyneladende) harmonisk ægteskab med Mia (Trine Dyrholm) til at begå underslæb? En hjernesvulst har formentlig ændret hans karakter. Spændende, som en psykologisk thriller.
Instruktør: Peter Schønau Fog
Premieredato:
20-04-2017
Genre:

 Læs anmeldelsen her!

Dan Dream (Biograf) 
Man ved, hvad man får i selskab med Casper Christensen og Frank Hvam – og selv om Dan Dream et kort øjeblik ligner et forsøg på at lave noget helt nyt, så er det pokkers velkendt. Det klæder succes-formlen at blive prøvet af i 1983 og med en entusiastisk historie om ukuelig optimisme som fundament for de faste fjollerier.
Instruktør: Jesper Rofelt
Premieredato:
30-03-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Aminas breve (Biograf) 
Submarino-forfatteren Jonas V. Bengtssons debutroman ”Aminas breve” får premiere i en velspillet film, som har svært ved helt at få transformationen fra roman til film til at lykkes. Filmen føles mindre end bogen, men er stadig en interessant minoritetsskildring fra Københavns underside.
Instruktør: Jacob Bitsch
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
En fremmed flytter ind14/9
Team Hurricane11/9
De vildfarne7/9
Underverden6/6
Kollektivet7/6
Nøgle hus spejl29/3

Debat lige nu
Baby Driver
Rødder
Brad Pitt
Marlon Brando
Bryan Singer
Chihiro og heksene
Loving
Love and Other Drugs
Hedwig and the Angry Inch
Skønheden og udyret

Aktuelt tema
Kingsman
The Golden Circle

Quiz
Mod hvilken berømt danskers statue smadrer Martin sin ølflaske i Nattevagten?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google