CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Bobbi Jene (Biograf) 
Bobbi Jene stiller skarpt på danseren Bobbi Jene. Trods hendes stjernestatus rammes hun af hjemlængsel og ønsket om at søge nye kunstneriske veje. Men hvordan tackler man dette, når kærligheden viser sig i form af en ung og charmerende mand? Fere dansescener i filmen er både sublime og suggestive.
Instruktør: Elvira Lind
Premieredato:
19-04-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

SĂĄ længe jeg lever (Biograf) 
Ole Bornedal tegner et dystert, realistisk og menneskeligt billede af Danmarks store musikalske geni John Mogensen, som vi følger fra de harmoniske Four Jacks i 1950'erne til det ensomme blokvognsgøgleri i 1970'erne, med portrætfilmen Så længe jeg lever.
Instruktør: Ole Bornedal
Premieredato:
08-03-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

I fars hænder (Biograf) 
I fars hænder skildrer et indviklet far/søn forhold. Instruktøren Sven Vinge begiver sig ud på en følelsesmæssig erkendelsesrejse for at finde ud af, hvad der skete med sin far, der døde en i en snedrive. De nærmeste familiemedlemmer medvirker, og Sven forsøger at blive klogere på fortiden og sig selv.
Instruktør: Sven Vinge
Premieredato:
01-03-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Væbnet med ord & vinger (Biograf) 
Væbnet med ord & vinger er den definitive portrætfilm om Michael Strunge. Filmen samler de mangefarvede tråde fra et oplevelsesrigt og kontemplativt liv. Undervejes kommer venner og klassekammerater til orde, og filmens righoldige arkivmateriale imponerer med dets ømhed og nærvær.
Instruktør: Torben Skjødt Jensen
Premieredato:
11-01-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

En frygtelig kvinde (Biograf) 
Historien om Rasmus og den frygtelige kvinde Marie er hverken sjov eller provokerende. Den er ældgamle fordomme på halvgamle flasker. Christian Tafdrup har lavet en film, der virker underligt blind for, hvor kvindenedsættende og håbløst forældet den er.
Instruktør: Christian Tafdrup
Premieredato:
25-12-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Vinterbrødre (Biograf) 
Vinterbrødre er en nærværende fortælling – et socialrealistisk drama om konflikter mellem brødre og industrielle arbejdere. En fortælling om menneskets rendyrkede følelser, der spænder over en skala fra kærlighed til barbari. Stærk debut fra islandske Hlynur Palmason.
Instruktør: Hlynur Palmason
Premieredato:
07-12-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

QEDA (Biograf) 
Vi befinder os i år 2095. Rådhuspladsen er overskyllet og frihedsstøttens top stikker op gennem havoverfladen. Der er kun én løsning på at redde kloden, at skrue tiden 40 år tilbage, og omgøre den udvikling, der har bragt verdenen på gavens rand. En tidsrejse tilbage til nutiden – det er filmens plot.
Instruktør: Max Kestner
Premieredato:
16-11-2017
Genre: Drama, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Fantasten (Biograf) 
Claus sælger biler og spiller poker, og det bliver stadig sværere at skjule hans spillelidenskab på arbejdet. Da hans 19-årige søn dukker op, skal Claus pludselig til at agere far med en tom luksuslejlighed og et lige så tomt køleskab. Og han må snart indvie Silas i sit liv med hurtige, men farlige penge.
Instruktør: Christian Dyekjær
Premieredato:
02-11-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

VOLD – i kærlighedens navn (Biograf) 
Vold – i kærlighedens navn følger i et besindigt tempo dagligdagen på krisecenteret Dannerhuset i Købehavn. Her arbejder dedikerede og behjertede kvinder med nødstede kvinder, der er blevet udsat for vold. Filmen udviser stor lydhørhed og lydighed overfor emnet.
Instruktør: Christina Rosendahl
Premieredato:
01-11-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Mens vi lever (Biograf) 
De tre Avaz brødre kan noget med film. For ingen penge, får de en professionel spillefilm op på lærredet. En filmproduktion, der normalt ville have et budget 4-5 gange så stort – og ligeså imponerende, Mens vi lever er en fremragende film.
Instruktør: Mehdi Avaz
Premieredato:
26-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Darling (Biograf) 
Darling er en verdensberømt solodanserinde og skal danse Giselle på Det Kongelige Teater. Men kroppen nægter, og hun må overlade rollen til en anden danserinde, mens hun selv forsøger at rejse sig efter faldet. Danica Curcic brillerer i titelrollen.
Instruktør: Birgitte Stærmose
Premieredato:
19-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Michelin Stars (Biograf) 
Michelin Stars er en fornøjelig, festelig og farverig hyldest til kokkefaget og dets fortræffelige skaberevner. Filmen interviewer stjernekokke, skribenter, madører og chefredaktøren af Michelin-guiden. Interviews bliver krydret med stemningsfulde montager med et velklingende lydspor.
Instruktør: Rasmus Dinesen
Premieredato:
04-10-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

A Modern Man (Biograf) 
Et tankevækkende, spændende portræt – med skøn klassisk musik – hele tiden med soloviolinisten Charlie Siem i centrum. Vidunderbarnet født af stenrige forælder med et hjem med flygel (Steinway!) og sans for klassisk musik. Men naturligvis har medaljen en bagside – og det handler filmen også om.
Instruktør: Eva Mulvad
Premieredato:
04-10-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Gud taler ud (Biograf) 
Søren Malling er Uffe: En drømmerolle for en karakterskuespiller, der formår at fremstille troværdig menneskelighed og smerte, midt i al vanviddet. Et fragmentarisk fortalt familiespil med genkendelige elementer af faderdominans og ungdomsoprør.
Instruktør: Henrik Ruben Genz
Premieredato:
28-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

En fremmed flytter ind (Biograf) 
En advarsel mod falskhed, identitets forfalskning – og de sociale mediers mange muligheder for bedrag. En spændende og underholdende film – mere ægte og troværdig end mange film, "baseret på en rigtig historie". Dette ER en sand historie.
Instruktør: Nicole Nielsen Horanyi
Premieredato:
14-09-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Bobbi Jene19/4
Så længe jeg lever8/3
I fars hænder1/3
Underverden6/6
Kollektivet7/6
Nøgle hus spejl29/3

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
When You're Strange
...Og din mor!
About a Boy
Asterix og Obelix 2
Star Wars Episode 2 - Klonernes angreb
Bowling for Columbine
Den grønne mil
Ice Age

Aktuelt tema
Rampage
Out of Control

Quiz
Hvem spiller Julia Roberts’ bøsseven i My Best Friend's Wedding?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google