CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Den anden side (Biograf) 
Der er ikke mange grin at hente i Den anden side, på trods af at den handler om Anders Matthesen. Til gengæld giver denne dokumentar et vellykket indblik i en vigtig kunstners personlige og kreative krise.
Instruktør: Pernille Rose Grønkjær
Premieredato:
27-04-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Du forsvinder (Biograf) 
Hvad fik den pæne, retskafne skoleleder med en pletfri fortid og et (tilsyneladende) harmonisk ægteskab med Mia (Trine Dyrholm) til at begå underslæb? En hjernesvulst har formentlig ændret hans karakter. Spændende, som en psykologisk thriller.
Instruktør: Peter Schønau Fog
Premieredato:
20-04-2017
Genre:

 Læs anmeldelsen her!

Dan Dream (Biograf) 
Man ved, hvad man får i selskab med Casper Christensen og Frank Hvam – og selv om Dan Dream et kort øjeblik ligner et forsøg på at lave noget helt nyt, så er det pokkers velkendt. Det klæder succes-formlen at blive prøvet af i 1983 og med en entusiastisk historie om ukuelig optimisme som fundament for de faste fjollerier.
Instruktør: Jesper Rofelt
Premieredato:
30-03-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Aminas breve (Biograf) 
Submarino-forfatteren Jonas V. Bengtssons debutroman ”Aminas breve” får premiere i en velspillet film, som har svært ved helt at få transformationen fra roman til film til at lykkes. Filmen føles mindre end bogen, men er stadig en interessant minoritetsskildring fra Københavns underside.
Instruktør: Jacob Bitsch
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

VENUS – Let's talk about sex (Biograf) 
En række unge kvinder fortæller åbenhjertigt om deres forhold til seksualitet i Venus – Let's Talk About Sex, der trods skønhedsfejl er en rørende og unik oplevelse. Det er ikke kun kvinder, der vil finde noget af værdi her.
Instruktør: Lea Glob, Mette Carla Albrechtsen
Premieredato:
08-03-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Mesteren (Biograf) 
Den berømte kunstner Simon elsker opmærksomhed, til gengæld har han svært ved at forme en relation, da hans glemte voksne søn pludselig dukker op. Mesteren er ikke uden skavanker, men Søren Mallings præstation som narcissistisk kunstner gør den alligevel værd at se.
Instruktør: Charlotte Sieling
Premieredato:
02-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Far til Fire pĂĄ toppen (Biograf) 
Fald ikke i vinterferiefælden! Nye skuespillere og ny instruktør gør ikke den nyeste Far til fire-film værd at se. Historien om Far, der skal have kureret sin højdeskræk i Norge, er spild af tid for alle, uanset alder.
Instruktør: Martin Miehe-Renard
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Familiefilm, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Alle for tre (Biograf) 
Timo og Ralf tager til Italien på jagt efter deres arv og ukendte søster i en film, der er lige præcis hvad alle forventer den er, eller måske lidt dårligere. I dette tilfælde er tredje gang åbenbart ikke lykkens gang.
Instruktør: Rasmus Heide
Premieredato:
02-02-2017
Genre: Komedie, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Underverden (Biograf) 
Historien, om Zaid der tager på hævntogt i Københavns underverden, er en dybt imponerende film, der både er eksplosivt underholdende og som samtidig giver et cirkelspark lige i milten af dansk film. Underverden er en actionfilm af internationalt format.
Instruktør: Fenar Ahmad
Premieredato:
19-01-2017
Genre: Action, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Dræberne fra Nibe (Biograf) 
Desværre er årets første premiere en fuser fra det nordjyske. Den ellers altid så stilsikre Ole Bornedal sender dartpile rundt i hele rummet og ikke bare i retning af pladen, og hver gang en scene rent faktisk virker, punkteres stilen af et vildt skifte i tonefald og genre. En rodebunke af en thriller-komedie.
Instruktør: Ole Bornedal
Premieredato:
12-01-2017
Genre: Komedie, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Iqbal & superchippen (Biograf) 
Veloplagt fortsættelse om den charmerende Iqbal, veninden Sille og familien i området omkring Blågårds Plads. Filmen bliver klædeligt ældre sammen med sine hovedpersoner – og er sine steder decideret dramatisk – og den klinger mere autentisk end mange andre nostalgiske børneuniverser.
Instruktør: Oliver Zahle
Premieredato:
15-12-2016
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Shelley (Biograf) 
Der debuteres på overbevisende lavbudget-manér i Ali Abbasis okkulte gyser Shelley, der lader en skandinavisk Rosemary’s Baby udspille sig langt ude i en svensk skov. En vellykket dansk debutfilm af en instruktør, der tydeligt demonstrerer, at han har et godt greb om både filmiske og genrehistoriske virkemidler.
Instruktør: Ali Abbasi
Premieredato:
01-12-2016
Genre: Drama, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Undercover (Biograf) 
Linda P Og Roland Møller tager undercover til Svendborg i denne julekomedie instrueret af Nicolaj Peyk og skrevet af Casper Christensen. Det er bare ærgeligt at filmen hverken hænger sammen eller er det mindste sjov.
Instruktør: Nikolaj Peyk
Premieredato:
24-11-2016
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

37 (Biograf) 
Med inspiration fra den, næsten, sande historie om mordet på Kitty Genovese og de 37 vidner der ikke greb ind, har spillefilmsdebuterende Puk Grasten skabt en interessant film med store problemer.
Instruktør: Puk Grasten
Premieredato:
17-11-2016
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Den sidste tid (Biograf) 
Hans og Esther fra Ribe har brugt 50 år på at forberede sig på, og advare os andre om, den nært forestående dommedag. Denne rørende lille dokumentar bliver dog først for alvor interessant, da de to indser at den sidste tid er tættere på end de tror.
Instruktør: Christoffer Dreyer
Premieredato:
16-11-2016
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Den anden side27/4
Du forsvinder20/4
Dan Dream30/3
Kollektivet7/6
Nøgle hus spejl29/3
Emma & Julemanden23/3

Debat lige nu
Her i nærheden
Sammys Store Eventyr 2
Du forsvinder
VENUS – Let's talk about sex
Transformers: De faldnes hævn
Candy Candy Filmene
Heftig og begejstret
Allied
Far til Fire pĂĄ toppen
Chrono crusade

Aktuelt tema
Guadians of the Galaxy Vol. 2
– sjov, skør og visuelt overlegen

Quiz
Hvem har ikke spillet Napoleon?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google