CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Efter stormen (Biograf) 
Efter stormen er en dokumentarisk kortlægning, hvor ingen almindelighed er overflødig. Det er rystende, hvor et nok så specifikt hverdagsmiljø, som et kig ind i en lille lejlighed i et højhus i Tokyo, kan forløse en almen menneskelig spænding og give selvindsigt.
Instruktør: Hirokazu Koreeda
Premieredato:
25-05-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Your Name (Biograf) 
Your Name er en blændende smuk japansk animationsfilm, der på overfladen er elegant underholdende, men samtidig snigende kompleks. Da de to teenagere Mitsuha og Taki begynder at bytte krop er det både starten på en rørende kærlighedshistorie, og en uforglemmelig film.
Instruktør: Makoto Shinkai
Premieredato:
04-05-2017
Genre: Animation, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

The Handmaiden (Biograf) 
Park Chan-wook er klar til at lede publikum igennem en overraskende fortælling, hvor intet er hvad det udgiver sig for at være. The Handmaiden er måske mesterinstruktørens bedste film, og med garanti en uforglemmelig filmoplevelse.
Instruktør: Chan-wook Park
Premieredato:
12-04-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Sælgeren (Biograf) 
Den nu dobbelte Oscar-vinder Ashgar Farhadi har skabt et moderne værk, der både taler til og om sin samtid og samtidig dyrker en personkonflikt så tidløs som noget. Det er som regel det grundmateriale som store filmoplevelser støbes af, og Sælgeren hører til på allerøverste hylde af biografernes repertoire i dette forår.
Instruktør: Asghar Farhadi
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Det er bare verdens undergang (Biograf) 
Xavier Dolan inviterer i sin nyeste film publikum med til familiegenforeningen fra helvede. PĂĄ trods af godt skuespil og interessant instruktion er resultatet dog en alt for overfladisk og skinger omgang familiedrama.
Instruktør: Xavier Dolan
Premieredato:
23-03-2017
Genre:

 Læs anmeldelsen her!

The Wailing (Biograf) 
Der er gennemført og veldrejet suspense hele vejen gennem The Wailing, hvor vi følger den stakkels politimand Jong-goo og hans desperate kamp mod en ukendt ondskab, som pludselig lægger sig over hans by langt ude i bjergene. Nervepirrende og medrivende spøgelseshistorie.
Instruktør: Hong-jin Na
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Fantasy, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Harmonium (Biograf) 
Denne fremragende, men ubehagelige, japanske film leverer suveræne skuespilpræstationer og følelsesmæssige ar for både publikum og filmens karakterer, når en fremmeds handlinger afslører alle de usagte revner i en lille familie.
Instruktør: KĂ´ji Fukada
Premieredato:
12-01-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Train to Busan (Biograf) 
De levende døde rejser sig på et højhastighedstog i Sydkorea. Det samme gør zombiegenren i denne eksplosivt underholdende film, der både leverer sympatiske karakterer og horror-action af første klasse.
Instruktør: Sang-ho Yeon
Premieredato:
12-01-2017
Genre: Actiom, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

The Untamed (Biograf) 
Det bliver farligt nĂĄr de seksuelle drifter undertrykkes i mexicanske Amat Escalates nyeste film The Untamed. En film der blander socialrealisme, sci-fi og horror med blandede, men uforglemmelige, resultater.
Instruktør: Amat Escalante
Premieredato:
25-12-2016
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Udyret og hans lærling (Biograf) 
Der er stadig liv i japansk animationsfilm, og Udyret og hans lærling underholder flot på tværs af to timer. Drengen Ren finder en parallelverden, hvor han vokser op som lærling, men en dag må han stå frem som voksen og selvstændig, både blandt udyr og mennesker.
Instruktør: Mamoru Hosoda
Premieredato:
01-12-2016
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Hunt for the Wilderpeople (Biograf) 
Sam Neill spiller en sur udgave af Crocodile Dundee, der mod sin vilje skal trækkes med en ustyrlig 13-årig dreng igennem New Zealands vildnis, i denne uimodståeligt charmerende film fra instruktør Taika Waititi.
Instruktør: Taika Waititi
Premieredato:
01-12-2016
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Girl Asleep (Biograf) 
Sympatier, skæve vinkler og provokerende farver, er ikke nok til at bringe Girl Asleep på højde med forbilledet Wes Andersons Moonrise Kingdom – men sympatisk og velspillet, er den lille små-skæve australske debutfilm fra teenager-værelset.
Instruktør: Rosemary Myers
Premieredato:
10-11-2016
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Klanen (Biograf) 
Et Godfather-drama i et parcelhuskvarter i Argentina i 80'erne. Klanen er ikke kun elementært spændende og velspillet – men også et vigtigt historisk dokument, der viser, at selv når demokratiet tilsyneladende sejrer, er der stadig tråde tilbage til lovløshedens brutalitet.
Instruktør: Pablo Trapero
Premieredato:
13-10-2016
Genre: Drama, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Tanna (Biograf) 
Romeo & Julie i Stillehavet lyder eksotisk og romantisk, men det dokumentariske fylder og fascinerer i denne version af det klassiske drama, som foregår hos og leveres af en af de oprindelige stammer, der bor på øen Tanna. Dybt fascinerende besøg ind i en ukendt verden i selskab med en kendt tekst.
Instruktør: Martin Butler, Bentley Dean
Premieredato:
06-10-2016
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Sidste nat i Caracas (Biograf) 
Sidste nat i Caracas holder desværre publikum i arthouse-armslængde fra sin tragiske Venezuelanske historie om to mænd der indleder et tvetydigt, stormfuldt, og til tider voldeligt, forhold. Til gengæld rummer den både flot skuespil og smukke billeder.
Instruktør: Lorenzo Vigas
Premieredato:
15-09-2016
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Efter stormen25/5
Your Name4/5
The Handmaiden12/4
Månen over kirsebærtræerne5/9
Vores sidste tango15/8
Taxi Teheran8/4

Debat lige nu
Savner dig allerede
Daddy's Home
Sammys Store Eventyr 2
Logan
Wasabi
Arrival
Christopher Walken
Kaywan Mohsen
Niceland
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Aktuelt tema
Pirates of the Caribbean
Salazar's Revenge

Quiz
Hvilken film er ikke baseret på et værk af Philip K. Dick?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google