CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
The Salesman (DVD) 
Den nu dobbelte Oscar-vinder Ashgar Farhadi har skabt et moderne værk, der både taler til og om sin samtid og samtidig dyrker en personkonflikt så tidløs som noget. Det er som regel det grundmateriale som store filmoplevelser støbes af, og The Salesman hører til årets bedste film.
Instruktør: Asghar Farhadi
Udgivelsesdato:
25-08-2017
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Manifesto (Biograf) 
Så er der dømt kunstfilm. En lang recitering af 50 kunstmanifester lyder måske ikke som den mest underholdende tur i biffen. Men når det er Cate Blanchett i 13 forskellige roller, der leverer dem, så bliver resultatet altså en helt unikt god filmoplevelse.
Instruktør: Julian Rosefeldt
Premieredato:
24-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Patriarken (Biograf) 
Patriarken er en rørende fortælling om to Maori-familiers interne stridigheder og rivalisering i 60’ernes New Zealand. Det er et drama om traditioner, kærlighed, sammenhold og familiehemmeligheder.
Instruktør: Lee Tamahori
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Minder fra i gĂĄr (Biograf) 
I en sommerferie ude på landet får Taeko bearbejdet sine minder og lærer, at der er andre måder at svæve igennem tilværelsen på. Den japanske instruktør Isao Takahata har med Minder fra i går lavet en smuk poetisk dannelseshistorie, der elegant indkapsler både fortidens minder og nutidens drømme.
Instruktør: Isao Takahata
Premieredato:
27-07-2017
Genre: Animation, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Ulv i fĂĄreklæder (Biograf) 
Ulv i fåreklæder fortæller en venligt moraliserende historien om at møde verden med åbne øjne og ikke bare per automatik gå efter struben på dem, man har lært er ens bytte. Det er fint og anstændigt, men desværre følger den russisk-producerede animationsfilm ikke det nydelige budskab op med et tilstrækkeligt højt teknisk niveau.
Instruktør: Andrey Galat, Maxim Volkov
Premieredato:
15-06-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Efter stormen (Biograf) 
Efter stormen er en dokumentarisk kortlægning, hvor ingen almindelighed er overflødig. Det er rystende, hvor et nok så specifikt hverdagsmiljø, som et kig ind i en lille lejlighed i et højhus i Tokyo, kan forløse en almen menneskelig spænding og give selvindsigt.
Instruktør: Hirokazu Koreeda
Premieredato:
25-05-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Your Name (Biograf) 
Your Name er en blændende smuk japansk animationsfilm, der på overfladen er elegant underholdende, men samtidig snigende kompleks. Da de to teenagere Mitsuha og Taki begynder at bytte krop er det både starten på en rørende kærlighedshistorie, og en uforglemmelig film.
Instruktør: Makoto Shinkai
Premieredato:
04-05-2017
Genre: Animation, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

The Handmaiden (Biograf) 
Park Chan-wook er klar til at lede publikum igennem en overraskende fortælling, hvor intet er hvad det udgiver sig for at være. The Handmaiden er måske mesterinstruktørens bedste film, og med garanti en uforglemmelig filmoplevelse.
Instruktør: Chan-wook Park
Premieredato:
12-04-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

The Salesman (Biograf) 
Den nu dobbelte Oscar-vinder Ashgar Farhadi har skabt et moderne værk, der både taler til og om sin samtid og samtidig dyrker en personkonflikt så tidløs som noget. Det er som regel det grundmateriale som store filmoplevelser støbes af, og Sælgeren hører til på allerøverste hylde af biografernes repertoire i dette forår.
Instruktør: Asghar Farhadi
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Det er bare verdens undergang (Biograf) 
Xavier Dolan inviterer i sin nyeste film publikum med til familiegenforeningen fra helvede. PĂĄ trods af godt skuespil og interessant instruktion er resultatet dog en alt for overfladisk og skinger omgang familiedrama.
Instruktør: Xavier Dolan
Premieredato:
23-03-2017
Genre:

 Læs anmeldelsen her!

The Wailing (Biograf) 
Der er gennemført og veldrejet suspense hele vejen gennem The Wailing, hvor vi følger den stakkels politimand Jong-goo og hans desperate kamp mod en ukendt ondskab, som pludselig lægger sig over hans by langt ude i bjergene. Nervepirrende og medrivende spøgelseshistorie.
Instruktør: Hong-jin Na
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Fantasy, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Harmonium (Biograf) 
Denne fremragende, men ubehagelige, japanske film leverer suveræne skuespilpræstationer og følelsesmæssige ar for både publikum og filmens karakterer, når en fremmeds handlinger afslører alle de usagte revner i en lille familie.
Instruktør: KĂ´ji Fukada
Premieredato:
12-01-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Train to Busan (Biograf) 
De levende døde rejser sig på et højhastighedstog i Sydkorea. Det samme gør zombiegenren i denne eksplosivt underholdende film, der både leverer sympatiske karakterer og horror-action af første klasse.
Instruktør: Sang-ho Yeon
Premieredato:
12-01-2017
Genre: Actiom, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

The Untamed (Biograf) 
Det bliver farligt nĂĄr de seksuelle drifter undertrykkes i mexicanske Amat Escalates nyeste film The Untamed. En film der blander socialrealisme, sci-fi og horror med blandede, men uforglemmelige, resultater.
Instruktør: Amat Escalante
Premieredato:
25-12-2016
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Udyret og hans lærling (Biograf) 
Der er stadig liv i japansk animationsfilm, og Udyret og hans lærling underholder flot på tværs af to timer. Drengen Ren finder en parallelverden, hvor han vokser op som lærling, men en dag må han stå frem som voksen og selvstændig, både blandt udyr og mennesker.
Instruktør: Mamoru Hosoda
Premieredato:
01-12-2016
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Manifesto24/8
Patriarken17/8
Minder fra i gĂĄr27/7
The Salesman25/8
Månen over kirsebærtræerne5/9
Vores sidste tango15/8

Debat lige nu
Baby Driver
Rødder
Brad Pitt
Marlon Brando
Bryan Singer
Chihiro og heksene
Loving
Love and Other Drugs
Hedwig and the Angry Inch
Skønheden og udyret

Aktuelt tema
Borg
Det legendariske opgør

Quiz
Hvem er Catherine Keener gift med?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google