CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Det er bare verdens undergang (Biograf) 
Xavier Dolan inviterer i sin nyeste film publikum med til familiegenforeningen fra helvede. PĂĄ trods af godt skuespil og interessant instruktion er resultatet dog en alt for overfladisk og skinger omgang familiedrama.
Instruktør: Xavier Dolan
Premieredato:
23-03-2017
Genre:

 Læs anmeldelsen her!

The Wailing (Biograf) 
Der er gennemført og veldrejet suspense hele vejen gennem The Wailing, hvor vi følger den stakkels politimand Jong-goo og hans desperate kamp mod en ukendt ondskab, som pludselig lægger sig over hans by langt ude i bjergene. Nervepirrende og medrivende spøgelseshistorie.
Instruktør: Hong-jin Na
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Fantasy, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Harmonium (Biograf) 
Denne fremragende, men ubehagelige, japanske film leverer suveræne skuespilpræstationer og følelsesmæssige ar for både publikum og filmens karakterer, når en fremmeds handlinger afslører alle de usagte revner i en lille familie.
Instruktør: KĂ´ji Fukada
Premieredato:
12-01-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Train to Busan (Biograf) 
De levende døde rejser sig på et højhastighedstog i Sydkorea. Det samme gør zombiegenren i denne eksplosivt underholdende film, der både leverer sympatiske karakterer og horror-action af første klasse.
Instruktør: Sang-ho Yeon
Premieredato:
12-01-2017
Genre: Actiom, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

The Untamed (Biograf) 
Det bliver farligt nĂĄr de seksuelle drifter undertrykkes i mexicanske Amat Escalates nyeste film The Untamed. En film der blander socialrealisme, sci-fi og horror med blandede, men uforglemmelige, resultater.
Instruktør: Amat Escalante
Premieredato:
25-12-2016
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Udyret og hans lærling (Biograf) 
Der er stadig liv i japansk animationsfilm, og Udyret og hans lærling underholder flot på tværs af to timer. Drengen Ren finder en parallelverden, hvor han vokser op som lærling, men en dag må han stå frem som voksen og selvstændig, både blandt udyr og mennesker.
Instruktør: Mamoru Hosoda
Premieredato:
01-12-2016
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Hunt for the Wilderpeople (Biograf) 
Sam Neill spiller en sur udgave af Crocodile Dundee, der mod sin vilje skal trækkes med en ustyrlig 13-årig dreng igennem New Zealands vildnis, i denne uimodståeligt charmerende film fra instruktør Taika Waititi.
Instruktør: Taika Waititi
Premieredato:
01-12-2016
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Girl Asleep (Biograf) 
Sympatier, skæve vinkler og provokerende farver, er ikke nok til at bringe Girl Asleep på højde med forbilledet Wes Andersons Moonrise Kingdom – men sympatisk og velspillet, er den lille små-skæve australske debutfilm fra teenager-værelset.
Instruktør: Rosemary Myers
Premieredato:
10-11-2016
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Klanen (Biograf) 
Et Godfather-drama i et parcelhuskvarter i Argentina i 80'erne. Klanen er ikke kun elementært spændende og velspillet – men også et vigtigt historisk dokument, der viser, at selv når demokratiet tilsyneladende sejrer, er der stadig tråde tilbage til lovløshedens brutalitet.
Instruktør: Pablo Trapero
Premieredato:
13-10-2016
Genre: Drama, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Tanna (Biograf) 
Romeo & Julie i Stillehavet lyder eksotisk og romantisk, men det dokumentariske fylder og fascinerer i denne version af det klassiske drama, som foregår hos og leveres af en af de oprindelige stammer, der bor på øen Tanna. Dybt fascinerende besøg ind i en ukendt verden i selskab med en kendt tekst.
Instruktør: Martin Butler, Bentley Dean
Premieredato:
06-10-2016
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Sidste nat i Caracas (Biograf) 
Sidste nat i Caracas holder desværre publikum i arthouse-armslængde fra sin tragiske Venezuelanske historie om to mænd der indleder et tvetydigt, stormfuldt, og til tider voldeligt, forhold. Til gengæld rummer den både flot skuespil og smukke billeder.
Instruktør: Lorenzo Vigas
Premieredato:
15-09-2016
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

MĂĄnen over kirsebærtræerne (DVD) 
En smuk japansk film, der i sin hverdagsrealisme skildre en pandekagerbager og hans medhjælp, i en af Tokyos forstæder. En langsom og stille menneskelig dagligdag, med respekt og ærbødighed overfor "vort daglige brød" – og vore hemmeligheder.
Instruktør: Naomi Kawase
Udgivelsesdato:
05-09-2016
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

My Name is Salt (Biograf) 
En stille langsom indisk dokumentarfilm, med skønne, skønne billeder, hvor vi i 8 måneder følger Sanabhai og hans families hårde arbejde med, neden under ørkenens sprækkede tørre jord, at frembringe det hvide salt.
Instruktør: Farida Pacha
Premieredato:
25-08-2016
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Vores sidste tango (DVD) 
Et af tangoens verdenspar bliver portrætteret i en spændende, musikalsk og eksperimenterende portrætfilm, som gennem smarte greb kommer helt ned i tangoens dramatiske sjæl. Fascinerende fortælling om, hvordan en passion kan bliver så tæt knyttet til selve livet, at man sætter alt til side for at forfølge den.
Instruktør: German Kral
Udgivelsesdato:
15-08-2016
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

The Dressmaker (Biograf) 
Kan man vænne sig til den typisk australske historie at bruge filmsproget på, er der nok at tage fat på i The Dressmaker, der handler om én kvindes kamp for at finde lidt retfærdighed i den lille, støvede landsby, der vendte hende ryggen og som hun nu vil tage hævn over – med kjoler som våben.
Instruktør: Jocelyn Moorhouse
Premieredato:
14-07-2016
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Det er bare verdens undergang23/3
The Wailing9/2
Harmonium12/1
Månen over kirsebærtræerne5/9
Vores sidste tango15/8
Taxi Teheran8/4

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Candy Candy Filmene
Billy Elliot
Last Orders
Heftig og begejstret
Døden på Nilen
Snatch
Bjørnebrødre
World Trade Center
Eye for Eye

Aktuelt tema
Life
-

Quiz
Eva Green spiller i den nye Casino Royal Bond-baben Vesper Lynd. Hvilken af nedenstående film har hun også medvirket i?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google